Results 1 to 15 of 56
-
09-06-2006, 12:55 #1
Τι καλό έκανα σήμερα για τον εαυτό μου
Ανοίγω αυτό το τόπικ για να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας τι καλό κάναμε σήμερα για αυτούς!
Έχουμε μια τάση να μεγενθύνουμε τα αρνητικά και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να αντιστρέφουμε τα πράγματα!!!
Και όταν λέω καλό εννοώ το οτιδήποτε... από ένα καλό γεύμα θρεπτικό με χαμηλές θερμίδες μέχρι ότι διάβασα ένα καλό βιβλίο!!!
Τι καλό κάνατε λοιπόν σήμερα για τον εαυτό σας???
- 09-06-2006, 13:02 #2
sonia μου τι ωραιο θέμα!!
Σημερα το πρωι ξύπνησα μια ώρα νωρίτερα απο οτι σχεδιαζα.Εβαλα ενα audio της αγαπημενης μου θειας ΑΓΚΑΘΑ και το απολαυσα.(Στην κρεββατοκάμαρα ειχα βάλει και ενα ωραιο μυρωδικο - μήλο κανελλα- )και ξεκινησα την μέρα μου αστυνομικα!
Σχεδιαζω κι αλλες καλες στιγμές μεσα στην ημερα αλλα επιφυλασσομαι οταν συμβουν.
09-06-2006, 13:09 #3
Ένα από τα πλέον όμορφα πράγματα στην καθημερινή μου ρουτίνα, είναι η πρωϊνή μου βόλτα με τον σκύλο στην παραλία.
Ειδικά μέρες σαν και τη σημερινή, με ελαφρό αεράκι, καθαρή ατμόσφαιρα.
Τις τοξίνες της ημέρας, αρχίζω και τις εισπράτω, μετά τον δεύτερο καφέ, που είναι γύρω στις 10-11 πμ.
Καλή μέρα να έχουμε, πέρα για πέρα!
09-06-2006, 13:55 #4
και το δικο μου "καλο" ειναι μια καθημερινη ρουτινα.
σηκωθηκα 2 ωρες πριν την ωρα που πρεπει να φυγω για την δουλεια μου για να ξεκινησει ηρεμα η μερα μου χωρις τρεξιμο, με ενα ντους και μουσικη, κι απο χθες και μ ενα συντομο πρωινο(στο τραπεζι).ενα τοστακι με γαλοπουλα.
09-06-2006, 22:55 #5
να πω κι ενα καλο αλλα πολυ επωδυνο...
τελειωσα μια ζορικη δουλεια στον οδοντιατρο σημερα κι εγινε καταπληκτικη!!.....παιδευομο� �ν ενα μηνα σχεδον γι αυτο και πονεσα πολυ...τωρα μου εμεινε ενας καθαρισμος μονο...
11-06-2006, 12:52 #6
εκανα καλα σημερα...
το πρωτο ειναι αγαπημενη συνηθεια κυριακατικη. Κατεβηκα να παρω εφημεριδουλες αμεσως μολις ξυπνησα για να τις ξεφυλιζω με τον πρωινο καφε...
το δευτερο το ανεβαλα εδω και καιρο.
ζυγιστηκα....
τον τελευταιο καιρο εκανα το γνωστο ζυγισμα 'με το ματι"..οχι πια...σκοπευω να χασω αργα τα κιλα μου, γιαυτο και πρεπει να ξερω ακριβως τι γινεται, διαφορετικα δεν θα μπορω να καταλαβαινω την μικρη μου προοδο και θα απογοητευομαι χειροτερα...οκ, ηταν οπως τα περιμενα περιπου,αλλα τωρα ξερω με ακριβεια..
εχασα 3 μερες σωστης διατροφης οπου ισως και ναχασα κανενα κιλακι αλλα δεν πειραζει, απο δω και περα..
και το τριτο ειναι οτι εστρωσα σεντονια του γουστου μου...
αποφασισα να αγνοησω τις στιβες απο αχαρα ολοκαινουρια σεντονια που μου χει πασαρει η μανουλα μου, και να σπαταλησω λιγα χρηματα για να παρω σεντονια για το κρεβατι μου οπως τα θελω εγω.
Νομιζω οτι μου αξιζει μια καθημερινοτητα του γουστου μου...(βλεπω το κρεβατι μου και μου φτιαχνει η διαθεση)
11-06-2006, 18:18 #7
Εγώ λοιπόν πήρα μια απόφαση που δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να υλοποιήσω και πως αλλά κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο... Θα αλλάξω σπίτι κύριες και κύριοι!! Δεν μπορώ άλλο εδώ!
Μου κάνει κακό αυτό το σπίτι. Δεν θέλω να είμαι μέσα. Κάθε φορά που γυρνάω χαλιέμαι!! Πρέπει να φύγω!!!
11-06-2006, 18:42 #8
Originally posted by sonia
Εγώ λοιπόν πήρα μια απόφαση που δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να υλοποιήσω και πως αλλά κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο... Θα αλλάξω σπίτι κύριες και κύριοι!! Δεν μπορώ άλλο εδώ!
Μου κάνει κακό αυτό το σπίτι. Δεν θέλω να είμαι μέσα. Κάθε φορά που γυρνάω χαλιέμαι!! Πρέπει να φύγω!!!
11-06-2006, 21:49 #9
Originally posted by 2sweet2b4go10
Κάνω υπομονή 3 χρόνια τώρα αλλά τώρα πια δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Μπαίνω και βγαίνω από το σπίτι σαν κλέφτης.
Και θέλω να φύγω....
11-06-2006, 22:21 #10
Δεν έχει να κάνει με την καταστασή του. Η κατάστασή του είναι άριστη. Εϊναι καινούργιο επταετίας. Το αγόρασα πριν 3 χρόνια από τον ανιψιό αυτού που μένει από επάνω μου. Το σπίτι είναι διπλοκατοικία. Αυτός είναι ένας μαλάκας ότι και να σας πω είναι λίγο. Δεν μπορώ να καλέσω κόσμο. Δεν μπορώ γενικά να κουνηθώ. Εϊναι πάντα έτοιμος για να μου φέρει την αστυνομία.
Κάνω υπομονή 3 χρόνια τώρα αλλά τώρα πια δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Μπαίνω και βγαίνω από το σπίτι σαν κλέφτης.
Και θέλω να φύγω....
αντιλαμβανομαι οτι δεν εχεις καμια ορεξη για φασαριες και θες απλα την ησυχια σου, αλλα επειδη αυτος ο τραμπουκισμος του απο πανω ειναι αλητεια, θα χαιρομουν πολυ αν εκανες του κεφαλιου σου κι ας κουβαλησει και το 200..θα τον αναγκαζες να τους κουβαλαει καθε μερα, ωσπου θα γινοταν γραφικος και θα εβρισκε αυτος τον μπελα του απο την αστυνομια..
12-06-2006, 00:33 #11
xorepsa kai tragoudisa karaoke
12-06-2006, 12:42 #12
Originally posted by 2sweet2b4go10
Δεν έχει να κάνει με την καταστασή του. Η κατάστασή του είναι άριστη. Εϊναι καινούργιο επταετίας. Το αγόρασα πριν 3 χρόνια από τον ανιψιό αυτού που μένει από επάνω μου. Το σπίτι είναι διπλοκατοικία. Αυτός είναι ένας μαλάκας ότι και να σας πω είναι λίγο. Δεν μπορώ να καλέσω κόσμο. Δεν μπορώ γενικά να κουνηθώ. Εϊναι πάντα έτοιμος για να μου φέρει την αστυνομία.
Και θέλω να φύγω....
αντιλαμβανομαι οτι δεν εχεις καμια ορεξη για φασαριες και θες απλα την ησυχια σου, αλλα επειδη αυτος ο τραμπουκισμος του απο πανω ειναι αλητεια, θα χαιρομουν πολυ αν εκανες του κεφαλιου σου κι ας κουβαλησει και το 200..θα τον αναγκαζες να τους κουβαλαει καθε μερα, ωσπου θα γινοταν γραφικος και θα εβρισκε αυτος τον μπελα του απο την αστυνομια..
12-06-2006, 23:01 #13
Είμαι παντρεμένη. Αγοράσαμε αυτό το σπίτι λίγο πριν τον γάμο αλλά δεν μας βγήκε... Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το πως θα έπρεπε να αντιδράσω, αρχικά και εγώ αν μου το συζήταγες αυτό θα έλεγα... αλλά εγώ μένω εδώ και έχω αναγουλιάσει.... Δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω. Και επειδή έχω μάθει από το πατρικό μου που είμασταν 10 διαμερίσματα και με το που έμπαινα στην πολυκατοικία δεν προλάβαινα να ακούω ευχές, κάπως μου έρχετε. Συν ότι και η γειτονιά είναι ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Γενικά από την πρώτη βδομάδα που μετακομίσαμε αρχίσαν τα προβλήματα. Και μην φανταστείς είμαστε πολύ ήσυχοι . Βέβαια δεν σου κρύβω ότι έχω πελαγώσει γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
σιγουρα ειναι δυσκολο. μιας κι ειστε δυο, ειναι πολυ σημαντικο στο να συμφωνειτε στο τι θελετε να γινει με το σπιτι. αν αυτο ισχυει και θελετε κι οι δυο να φυγετε, μπορεις ν αρχισεις τις βολτες να βλεπεις αλλα σπιτια, χωρις να εχεις αποφασισει οριστικα..
νομιζω οτι αν σου "μιλησει" κατι αλλο, θα βρεις και το κουραγιο να προχωρησεις αν τελικα η αποφαση ειναι να φυγεις...
αλλα αν μεινεις, καντε κατι..
σου αξιζει να κανεις ΕΣΥ κουμαντο στο σπιτι σου, οπως και στον εαυτο σου....
13-06-2006, 10:26 #14
Καλά άσε χτες έγινε της *******ς... ήρθε η αστυνομία κλπ. Πήγε ο άντρας μου να του πει ότι εμείς δεν συμφωνούμε και άρχισε και τον έβριζε και δεν θέλει και πολύ ο άντρας μου και έγινε της κακομοίρας. Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσω να ηρεμήσω... Sweet σ ευχαριστώ!
13-06-2006, 10:30 #15
Το καλύτερο σήμερα ήταν ότι χτες με έπιασε μια μανία να φάω ότι έβλεπα μπροστά μου. Κρατήθηκα σε γενικές γραμμές έφαγα μόνο λίγο παγωτό. Και σήμερα το πρωί είχα το καθιερωμένο ζύγισμα. Έτρεμα!! Λέω πάει πήρα 2 κιλά χτες. Και με δείχνει η ζυγαριά 140,5. Δηλαδή έχασα ένα κιλό ακόμα. Τρελάθηκα!!!
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή