Γλίστρημα δακτυλίου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Γλίστρημα δακτυλίου

Αν συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, πώς θα γίνει αντιληπτό; Τί συμπτώματα θα έχει; Πόσο εύκολα/δύσκολα μπορεί να συμβεί αυτό;

Όταν λες γλύστρημα εννοείς να φύγει?? Νομίζω ότι είναι αδύνατο.

Δεν είναι αδύνατο... Δυστυχώς.
    Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αν φας κάτι στέρεο τις πρώτες μέρες που ακόμα δεν έχει δέσει καλά ο δακτύλιος στην θέση του.
    Όταν στον τοποθετούν, σου κάνουν και 2-3 ραμματάκια, πιάνοντας ένα μέρος του στομάχου από την κάτω πλευρά του δακτυλίου με την πάνω πλευρά του. Αν σε περίπτωση που γλιστρίσει, από όσο μπορώ να φανταστώ, σημαίνει πως θα κοπούν αυτά τα ράμματα.

Ελπίζω να μην σε τρόμαξα με αυτό... :X

Καλήμερα μας!

Senior Member
    Originally posted by WeepingMoon
    Αν συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, πώς θα γίνει αντιληπτό; Τί συμπτώματα θα έχει; Πόσο εύκολα/δύσκολα μπορεί να συμβεί αυτό;
    μας κανεις τη χαρη κοπελιτσα να μη βαζεις συνεχεια το κακο στο μυαλο σου? :Ρ
    αν ο μη γενοιτο δεις οτι κατι δεν παει οπως θα επρεπε, ψαχνεις τι μπορει να φταιει...

Ναι μωρέ... Έχεις δίκιο... Απλώς έχω πόνους σχεδόν συνέχεια και χθες, έχω την εντύπωση πως, είπια λίγο πιο γρήγορα νερό και μετά άρχισα να πονάω για ώρες...
    Τρόμαξα, όπως καταλαβαίνεις και θα ήθελα να ξέρω τι θα ένιωθα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο...
    Είμαι κάπως απαισιόδοξη από φύση, και θέλω να είμαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. :X

Senior Member
    λογικο και κατανοητο....δωσε ομως λιγο χρονο στον εαυτο σου, ακομα δεν εχεις αναρρωσει καν, ειναι φυσικο να πονας ευκολα ακομα και χωρις να τρως...
    ακολουθα οσο μπορεις τις οδηγιες και ολα θα πανε καλα