ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 92
    Senior Member
    Originally posted by flafy
    Καλημέρα, καλή χρονιά
    Οπως όλοι σχεδόν, μ'αρέσει το φαί. Δεν τρώω πολύ, αλλά τυροπιτες σουβλάκια πίτσες είναι σε καθημερινή εναλλαγή. Εχω κάνει άπειρες δίετες από τα 20 και μετά και τώρα είμαι 43. Προφανώς και τα ξαναπαίρνω μόλις ικανοποιηθώ από τον ευατό μου και χαλαρώσω. Την τελευταία φορά που έκανα δίετα έχασα 8 κιλά, αλλά ένοιωθα πολύ πιεσμένη ψυχολογικά (ακόμα έτσι νοιώθω) και τα παράτησα. Σκεφτόμουν για δακτύλιο, και με έχετε προβληματίσει. Αν στρωθώ για δίετα χάνω εύκολα, πως θα ρυθμίσω όμως το ψυχολογικό μου για να τα καταφέρω? Ειμαι 95 κιλά με ύψος 1.62 (σε σκαμνάκι πάνω).
    Καλωσήρθες,με αυτό το είδος τροφής,με το δακτύλιο δεν θα έχεις αποτέλεσμα.Τα κιλά σου δεν είναι πολλά και μάλλον παραπέμπουν σε σληβ που είναι πιο αποτελεσματική του δακτύλιου και με λιγότερα εώς καθόλου παρατράγουδα.
    Είναι πλέον ξεπερασμένη τεχνική,ταιριάζει σε πολύ λίγο κόσμο.

Senior Member
    καλωσηρθες!!!

χωρις σκαμνακι ποσο υψος εχεις? :smilegrin: πλακα κανω...

εχω την εντυπωση οτι αν τρως πολυ και γλυκα κλπ που "γλιστρανε" ξαναπαχαινεις με το δακτυλιο.
    ας με διορθωσει καποιος αμα δεν ισχυει αυτο.

Senior Member
    Originally posted by click
    καλωσηρθες!!!

χωρις σκαμνακι ποσο υψος εχεις? :smilegrin: πλακα κανω...

εχω την εντυπωση οτι αν τρως πολυ και γλυκα κλπ που "γλιστρανε" ξαναπαχαινεις με το δακτυλιο.
    ας με διορθωσει καποιος αμα δεν ισχυει αυτο.
    Και στο δακτύλιο και στη σληβ,τα γλυκά είναι 'απαγορευμένα'.
    Με το δακτύλιο έχεις πολλές φορές και ταλαιπωρία με εμετούς,οισοφαγίτηδες,γλίσ τρυμα,ρυθμίσεις,δεν είναι πλέον ότι καλύτερο.

Senior Member
    οντως. για το δακτυλιο δεν εχουμε διαβασει και τα καλυτερα.
    ηδη 3 περιπτωσεις στο φορουμ εχουν περασει τα πανδεινα

Junior Member
    ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
    τα γλυκά τα ταράζω τις μέρες πριν τις "περίεργες" μέρες. Κατα τα λοιπά ΔΕΝ τρωω το σουβλάκι ή την πίτσα με ζάχαρη-κανέλα :bouncy:

Senior Member
    κακως. ειναι πολυ ωραια με κανελλα και τα 2! χανεις

Senior Member
    Καλησπέρα!! Αν τρώς αυτά που λες, δλδ γλυκά, τυροπιτάκια, κτλ ο δακτύλιος θα είναι μια τελείος λάθος επιλογή (αν και για την άποψή μου είναι γενικός λάθος επιλογή ο δακτύλιος). Για ρώτα μας και μας......

Senior Member
    Καλησπέρα flafy και λοιποί παίδες! Καλή χρονιά σε όλους!
    Λοιπόν, στο θέμα μας, όλες οι επεμβάσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Μιλώ για το δακτύλιο, γιατί εκεί είναι ο τομέας μου. Είναι μεν, επέμβαση, αλλά αναστρέψιμη. Αυτός ήταν και ο λόγος που την επέλεξα. Έχει ένα σπαστικό, το να φτύνεις μόλις το παρακάνεις με τη λαιμαργία. Αν τρως σιγά σιγά, αυτό δε συμβαίνει. Σε μένα όμως συμβαίνει, μιας και η λαιμαργία μου είναι παροιμιώδης. Κατά τα άλλα, είμαι παραπάνω από ευχαριστημένη. Χωρίς κόπο και ουσιαστική δίαιτα έχασα σε ένα χρόνο είκοσι κιλά. Τα γλυκά περνάνε από το δακτύλιο και τον "ξεγελάνε", όχι όμως και τα τυροπιτάκια και οι πίτσες και τα λοιπά λιπαρά εδέσματα. Σου λέει το εργαλείο, "φάε, να δω πόσο θα καταφέρεις". Τουλάχιστον σε μένα έτσι λειτουργεί. Δεν πεινάω, τρώω τα πάντα, μα τα πάντα και ναι μεν αργά, αλλά σταθερά χάνω βάρος. Για μένα ήταν το προσωπικό μου θαύμα, αλλά θα σου έλεγα να λάβεις υπόψιν σου και τις αρνητικές εμπειρίες των παιδιών.

Senior Member
    Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ηα ναστρεψιμότητα είναι πλεονέκτημα.Σαν να βγάλεις την σκωλεικοειδήτη που σου δημιουργεί πρόβλημα,αλλά άμα γίνεται να την ξαναβάλω για να έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα:spin:
    2 είναι οι αναστρέψιμες:πτύχωση και δακτύλιος.Μήπως πιστεύεται ότι κάποτε θα έχουμε εκπαιδευτεί και βγάζοντας τον ή ξεδιπλώνοντας το στομάχι θα έχουμε μάθει να τρώμε και θα μείνουμε έτσι;Αποκλείεται...........έχει αποδειχτεί διαχρονικά...
    Έπειτα αν δεν πάει κάτι καλά με μια επέμβαση,η λύση δεν είναι η αναστροφή αλλά η διόρθωση της επιπλοκής ώστε να έχουμε μόνιμο αποτέλεσμα.Δηλαδή αν κάτσει επιπλοκή με το δακτύλιο,νομίζεται ότι έτσι εύκολα σε ξανβάζουν χειρουργείο για να βγει και βρέθηκε η λύση;Δεν νομίζω να γίνεται χειρουργικά...
    Δεν ξέρω,εγώ πάντως έτσι το βλέπω:wink2:

Senior Member
    Στέλιο, γενικά κατευθύνεσαι μονορμερώς, όπως έλαβες εσύ βοήθεια. Τώρα, τη στιγμή που είμαι 80 κιλά, φοράω καλσόν, φουστάνια, κολάν και πράγματα που ήταν απαγορευμένα σε μένα όταν ήμουν 100 κιλά. Η απάντησή μου είναι πως, ναι, όταν έχω μάθει στα καλά, θα παραμείνω σε αυτά και θα τα βελτιώσω. Είναι αναστρέψιμη λύση, έχασα τα κιλά μου, κύριε, βγάλε μου το δακτύλιο, ενώ στη σληβ δε λέγεται κάτι τέτοιο, ευνόητο. Η επιπλοκή εξαρτάται από το χειρουργό και μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Καταλαβαίνω πως εσύ βρήκες τη λύση σου αλλιώς, αλλά σε παρακαλώ μην κατευθύνεις άτομα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, όταν μπορούν πχ στα 96 κιλά να έχουν κι άλλη.

Senior Member
    Που διάβασες να κατευθύνω κάποιον σε τι;εγώ απλά δεν βλέπω το αναστρέψιμο ως πλεονέκτημα για τους λόγους που ανέφερα άσχετα από την ονομασία της επέμβασης.
    ʼσε που για 20 κιλά,σώφρων χειρουργός δεν σε βάζει χειρουργείο,εκτός αν έχει Θεό του το χρήμα,χαρακτηριστηκότατη η εκπομπή του Ευαγγελάτου το 2007 αν την είχες δει.
    Η επιπλοκή δεν εξαρτάται πάντα από τον χειρουργό,αυτό είναι το χειρότερο σενάριο αν προκληθεί από αυτόν,που ειδικά στο δακτύλιο που την βρήκαν κάποιοι ως εύκολη επέμβαση και από εκεί που έκαναν επεμβάσεις αιμμοροείδων ξαφνικά δήλωναν χειρουργοί παχυσαρκίας χωρίς καμμία άλλη παιδεία επί του θέματος,ήταν αυτοί που έστειλαν κόσμο αδιάβαστο ή με επιπλοκές ή χωρίς τα πρέποντα αποτελέσματα.Το έκαναν εμπόριο και τους έβαζαν στο χειρουργείο με καρδιογράφημα και εξέταση αίματος.Κάποιοι που είχαν πειθαρχία,βοηθήθηκαν με το δακτύλιο,οι περισσότεροι όμως απέτυχαν να φτάσουν εκεί που έπρεπε.Τώρα πια,η σληβ είναι η νέα περίπτωση μιας που είναι πιο αποτελεσματική από το δακτύλιο και αφετέρου,αφήνει πιο πολλά στην τσέπη του χειρουργού από το δακτύλιο...
    ʼσχετα αν σου κάνει ή όχι,σου λέει 'θα χάσεις κιλά' δεν σου λέει αν θα τα διατηρήσεις και πόσο ούτε αν θα φτάσεις εκεί που πρέπει.Και στην αρχή όλα μια χαρά γιατί ότι και να κάνεις,χάνεις.Και σε 3 χρόνια ξανά πάλι στην αρχή....Αυτά φυσικά ισχύουν αν κάνεις χειρουργείο που δεν ανταποκρίνεται στην περίπτωση του ασθενούς.
    Για την επιπλοκή,υπάρχει η αστοχία υλικού,η αντίδραση του οργανισμού και πόσα άλλα.
    Νομίζω σφαιρικότατα τα βλέπω και έχω γράψει σε άλλα θέματα τις παραχωρήσεις που κάνεις κάνοντας μπαι πας.

Senior Member
    Αν δεν εισαι ετοιμος ψυχολογικα να συνεργαστεις με τον δακτυλιο τοτε δεν θα καταφερεις τιποτα. Οπως επισης και με την σληβ. Ξερω αρκετα ατομα που αρχικα εχασαν καποια κιλα και μετα η τιποτα η ξαναπηραν. Και τα δυο ξεγελιουντε ευκολοτατα. Οσο για το γαστρικο μπαι πας, το μονο που εχω στο μυαλο μου εντονα ειναι οτι ειναι μια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ επεμβαση, απευθυνετε σε ατομα με πραγματικα πολυ μεγαλο βαρος και αν εχω καταλαβει καλα σε αποτελεσματα ισως η καλυτερη απο τις 3 μεθοδους. Παροτι ομως ειναι η καλυτερη μεθοδος απο τις 3 δεν σημαινει οτι κανει και για ολους. Η γνωμη μου ειναι οτι ολοι πριν κανουμε κατι πρεπει να το ψαξουμε ΠΟΛΥ και οπωσδηποτε να δουμε αρκετους γιατρους πριν παρουμε την οποιαδηποτε αποφαση! Για να μην πω οτι καποιες επισκεψεις σε ψυχολογους δεν μας χαλαγαν καθολου.....

Senior Member
    Ρε παιδια το μπαλονακι γιατι δεν το αναφερει κανεις που γεν εχει κ γενικη αναισθησια;

Το μπαλονάκι έχει (αποσυρθεί πλέων σαν αυτόνομη μέθοδος είναι μαρτύριο και δημιουργεί αρκετά προβλήματα) έτσι κιαλλιος δε μπορεί να μείνει παραπάνω από 6 μήνες , μετά αφαιρείτε . το βάζουν μόνο σε εξαιρετικά βαρειες περιπτώσεις με πάρα πολλά κιλά, ώστε να κατεβεί ο ασθενής λίγο σε βάρος και να χειρουργηθεί σε λιγότερα κιλά. Γενικός μπαλονάκι και διαμερισματοποιηση ανήκουν στο μακρινό παρελθόν σαν μέθοδοι πλέων .

Senior Member
    ΑΛΗΘΕΙΑ;εγω νομιζα οτι το βαζουν στις ελαφρες οπως η φιλη μας.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast