Results 31 to 38 of 38
-
06-10-2006, 17:33 #31
Γεια σας.Ειμαι καινουρια σχετικα στο site νομιζω δυο ημερων.Νομιζω οτι κανετε καλη παρεα
και αυτο ειναι καλο αν σκεφτεις ποσες επιλογες εχουμε να συζητησουμε αποκλειστικα για κατι που μας καιει με ατομα του περιγυρου μας.
Οι περισσοτεροι ειναι ετοιμοι να δωσουν συμβουλες σαν διαιτολογοι,να σε κριτικαρουν με την πρωτη ευκαιρια και ενιοτε να σε χλευασουν.
Οποτε εδω μια χαρα ειναι.
Πειτε μου ομως κατι,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια αυτον τον αδιακοπο πολεμο με τα κιλα μας;
Ολη μας η καθημερινοτητα εχει να κανει με αυτα και τελικα μηπως ειναι ενας ανισος πολεμος;
Μηπως ειναι απο την αρχη χαμενος;Μηπως παλευουμε τελικα με κατι που ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο την πειθαρχια μας να κανουμε πχ 6 μηνες διαιτα;
Ξερω οτι ειναι κατι πιο βαθυ αλλα δεν ξερω τι.
Ισως τελικα οταν πεθανω -χτυπα ξυλο-μετα απο χρονια.στην πλακα μου πανω να γραφει ~ηθελε παντα να ειναι αδυνατη~
ποιος ξερει;
- 06-10-2006, 23:59 #32
Originally posted by marg
Γεια σας.Ειμαι καινουρια σχετικα στο site νομιζω δυο ημερων.Νομιζω οτι κανετε καλη παρεα
και αυτο ειναι καλο αν σκεφτεις ποσες επιλογες εχουμε να συζητησουμε αποκλειστικα για κατι που μας καιει με ατομα του περιγυρου μας.
Οι περισσοτεροι ειναι ετοιμοι να δωσουν συμβουλες σαν διαιτολογοι,να σε κριτικαρουν με την πρωτη ευκαιρια και ενιοτε να σε χλευασουν.
Οποτε εδω μια χαρα ειναι.
Πειτε μου ομως κατι,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια αυτον τον αδιακοπο πολεμο με τα κιλα μας;Ολη μας η καθημερινοτητα εχει να κανει με αυτα και τελικα μηπως ειναι ενας ανισος πολεμος;
Μηπως ειναι απο την αρχη χαμενος;Μηπως παλευουμε τελικα με κατι που ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο την πειθαρχια μας να κανουμε πχ 6 μηνες διαιτα;
Ισως τελικα οταν πεθανω -χτυπα ξυλο-μετα απο χρονια.στην πλακα μου πανω να γραφει ~ηθελε παντα να ειναι αδυνατη~ποιος ξερει;
περασα το μεγαλυτερο διαστημα της ζωης μου παραδομενη σε αυτα...
οχι γιατι τα αποδεχτηκα η μου αρεσαν.....εζησα συμβιβασμενη...
αλλα βαρεθηκα τα ΙΔΙΑ τα κιλα...και τις δεσμευσεις στις οποιες με εχουν καθηλωμενη...
τι να εγραφε στον δικο μου ταφο αραγε?ισως ,"ηθελε να την αγαπανε"...(μηπως λεμε το ιδιο?)
07-10-2006, 16:21 #33
Originally posted by 2sweet2b4go10
τι να εγραφε στον δικο μου ταφο αραγε?ισως ,"ηθελε να την αγαπανε"...(μηπως λεμε το ιδιο?)
07-10-2006, 16:59 #34
Originally posted by Kleanthis
Originally posted by 2sweet2b4go10
αλλα μερικες/οι εχουν (για διαφορους λογους) ταυτισει την προσωπικη τους αξια με τα κιλα τους....
ετσι νοιωθουν οτι μονο σαν αδυνατες/οι αξιζουν να αγαπηθουν...
07-10-2006, 17:25 #35
καλησπέρα
Μετά από πολύ πολύ καιρό είπα να κάνω και εγω μια νεα προσπάθεια.Μήπως γνωρίζει καποιος για το τεστ δυσανεξείας τροφων?
07-10-2006, 17:33 #36
Τεστ Δυσανεξείας Τροφών
γεια σας. Γνωρίζει μήπως κατι για αυτο?
08-10-2006, 20:11 #37
Originally posted by marg
Πειτε μου ομως κατι,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια αυτον τον αδιακοπο πολεμο με τα κιλα μας;
Ολη μας η καθημερινοτητα εχει να κανει με αυτα και τελικα μηπως ειναι ενας ανισος πολεμος;
Ισως τελικα οταν πεθανω -χτυπα ξυλο-μετα απο χρονια.στην πλακα μου πανω να γραφει ~ηθελε παντα να ειναι αδυνατη~
ποιος ξερει;
MARG
Εγω δεν εχω βαρεθει να αγωνιζομαι "με τα κιλά μου" αν και ο αγωνας , οπως ολοι οι αγωνες νομιζω, εχει πανω και κατω παυσεις και ξανα ξεκινηματα. Παλεύοντας με τα κιλά μου παλευω ταυτοχρονα και με οτι αλλο κρυβεται , εφησυχάζει, εθελοτυφλει, αρνειται, φοβαται, β ο λ ε υ ε τ η κ ε, μεσα μου.
Και οχι μονο. Παλεύω και με οτι πρεπει νεο να δημιουργηθει, να γίνει "σπιτι μου", να λειτουργησει, να αλλαξει....
Αν το μόνο που θα μπορουσε να μιλησει για μενα στον ταφο μου θα ηταν "ηθελε παντα να ειναι αδυνατη" τότε νομίζω οτι τα πραγματα θα ηταν ευκολοτερα...!!!
Εμένα νομίζω οτι μάλλον θα επρεπε να ιστορησουν τις αντιφασεις μου , και μάλλον θα χρειαζοντουσαν πολλα μέτρα μάρμαρο!!!
GOOD LUCK
13-10-2006, 23:09 #38
νοιωθω παλι αυτο το ισοπεδωτικο κενο....
αυτο που γεμιζει πολυ δυσκολα με μερικα δυσευρετα πραγματα, αλλα πολυ ευκολα και πολυ γρηγορα με φαγητο...
εχω επιδιωξει να κανω καποια πραγματα που ηθελα τον τελευταιο καιρο, αλλα δεν μου εχουν προκυψει ακομα οπως θα ηθελα....εχουν να κανουν με τις σχεσεις μου.
ξερω οτι ειναι θεμα χρονου, αλλα αυτο δεν μου αρκει για τωρα που νοιωθω "ετσι"...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή