Θελω να μοιραστω μαζι σας οτι.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    αντιλαμβανομαι, και δεν ειναι η πρωτη φορα, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ για ολα τα προβληματα μου φταιει το ξεκουρδιστο συναισθημα μου....

δεν ειναι του παροντος να το αναλυσω, αλλα εχω ενα συναισθημα απυθμενο, ανεξαντλητο...οχι μονο στο να δινει, αλλα και στο να παιρνει... κι οταν δεν "γεμιζει", ειναι ανυποφορα... κι ενας απο τους λογους που τρωω ειναι για να γεμισει, η για να σταματαει να με ενοχλει με τα προβληματα του...

δεν αντεχω το βαθος του και το μπουκωνω για να με αφησει ησυχη...

και ναι, σημερα με εχει τσακισει....

Senior Member
    και οπως ολοι ξερετε κουμπαροι, οταν δεν παει αλλο κατω....

μετα παει πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lalalalalalala life is wonderfull.....

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο συναίσθημα ή κάνω λάθος και αναφέρεσαι στα κιλά?

Senior Member
    Originally posted by nido
    Originally posted by 2sweet2b4go10

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο συναίσθημα ή κάνω λάθος και αναφέρεσαι στα κιλά?
    δεν κανεις λαθος καλο μου Νιντο, στο συναισθημα αναφερομουν....

τα κιλα ελπιζω να ειναι στη θεση τους....δεν το πολυσκαλισα αυτες τις μερες γιατι δεν εκανα το καλυτερο που γινοταν, αλλα κατι λιγοτερο...

Member
    Όλοι εδω είστε και σας ψάχνω;
    Κάθομαι και εγώ και μιλάω μόνη μου στο διπλανο της βουλιμίας....
    χεχε

Senior Member
    που μιλας μονη σου?
    εγω παντα ανοιγω τα "σημερινα μηνυματα" οποτε οποιος γραφει εκεινη την ωρα σε οποιοδηποτε φορουμ, φαινεται...

Member
    ε ως καινουρια και λίγο άσχετη.Καλησπερα λοιπόν.Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα :-)

Senior Member
    καλησπερα, καλως ηρθες

Member
    Λοιπόν κορίτσια, διάβασα μια μια τις ιστοριές που είναι καταχωρημένες εδω μεσα.Χτές σας ανακάλυψα και νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια..Πιστεύω ότι οι περισσότερες απο εδω μέσα νιώθουν το ίδιο πράγμα.
    Είναι απίστευτο πόση ανακούφιση νιώθω που μπορώ και μιλάω για αυτό το θέμα και πραγματικά με ακούει κάποιος!
    Κάποια στιγμή ένιωσα μια μικρη απογοήτευση. Αρκετοί εδω μέσα αναφέρουνε με μεγάλο στόμφο ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα μόνος σου. Αυτή η σκέψη με φοβίζει και αυτή τη στιγμή που σας μιλάω ζαλίζομαι γιατί πανικοβλήθηκα πάλι. Σκέφτομαι όμως ότι αυτό ειναι χειρότερο από το να μην τα καταφέρω να το ξεπεράσω μόνη μου..Δηλαδή το να με πάρει απο κάτω και να πειστώ ότι δεν θα τα καταφέρω..Ο φόβος είναι χειρότερος σε τρώει.εγώ θέλω να αντλήσω δύναμη από το παιδί μου.Είμαι δυνατή.Γιατί να μην τα καταφερω;...
    ακόμα και έτσι να είναι γιατί να απογοητεύουμε όσους κάνουνε αυτό το βήμα;είναι μια αρχή αυτή...ακομα και να το προσπαθήσεις μόνος είναι μια αρχή.
    Χαίρομαι λοιπόν πολύ που σας βρήκα αλλά κάποια στιγμή απογοητεύτηκα πολύ και στεναχωρέθηκα.Απλά σκέφτομαι ότι τα θετικά μηνύματα είναι περισσότερα και νιώθω κάπως καλύτερα αν και εξακολουθώ να ζαλίζομαι..

Senior Member
    Originally posted by nassia
    Λοιπόν κορίτσια, διάβασα μια μια τις ιστοριές που είναι καταχωρημένες εδω μεσα.Χτές σας ανακάλυψα και νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια..Πιστεύω ότι οι περισσότερες απο εδω μέσα νιώθουν το ίδιο πράγμα.
    Είναι απίστευτο πόση ανακούφιση νιώθω που μπορώ και μιλάω για αυτό το θέμα και πραγματικά με ακούει κάποιος!
    Κάποια στιγμή ένιωσα μια μικρη απογοήτευση. Αρκετοί εδω μέσα αναφέρουνε με μεγάλο στόμφο ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα μόνος σου. Αυτή η σκέψη με φοβίζει και αυτή τη στιγμή που σας μιλάω ζαλίζομαι γιατί πανικοβλήθηκα πάλι. Σκέφτομαι όμως ότι αυτό ειναι χειρότερο από το να μην τα καταφέρω να το ξεπεράσω μόνη μου..Δηλαδή το να με πάρει απο κάτω και να πειστώ ότι δεν θα τα καταφέρω..Ο φόβος είναι χειρότερος σε τρώει.εγώ θέλω να αντλήσω δύναμη από το παιδί μου.Είμαι δυνατή.Γιατί να μην τα καταφερω;...
    ακόμα και έτσι να είναι γιατί να απογοητεύουμε όσους κάνουνε αυτό το βήμα;είναι μια αρχή αυτή...ακομα και να το προσπαθήσεις μόνος είναι μια αρχή.
    Χαίρομαι λοιπόν πολύ που σας βρήκα αλλά κάποια στιγμή απογοητεύτηκα πολύ και στεναχωρέθηκα.Απλά σκέφτομαι ότι τα θετικά μηνύματα είναι περισσότερα και νιώθω κάπως καλύτερα αν και εξακολουθώ να ζαλίζομαι..
    ηρεμησε καλη μου, ολα θα πανε καλα...
    τα μηνυματα σου διαβαζα τωρα..

και βεβαια μπορει να τα καταφερει κανεις μονος του!!!!
    το βασικο και απαραιτητο που χρειαζεται ειναι να βρει το κινητρο...
    ειτε το εχει συνηδητοποιησει ποιο ακριβως ειναι, ειτε οχι...αρκει να λειτουργησει γι αυτον, για σενα , για τον καθενα, ενα κινητρο...
    δεν εχει σημασια αν ειναι η αγαπη για τον γυιο σου το κινητρο σου, η η αγαπη που ενοιωσες για τον εαυτο σου επειδη εδωσες ζωη στον γυιο σου, η η αγαπη που ενοιωσες γυρω σου απο τους ανθρωπους σου και ενοιωσες οτι σε στηριζει...
    σημασια εχει οτι κατι λειτουργησε και βρηκες τη δυναμη να κανεις τα πρωτα σου βηματα, και ν αγαπησεις την ζωη σου.....

μπορεις μονη σου!!!!

αλλα αν ποτε με χρειαστεις, εγω ειμαι εδω για σενα
    φιλακια

Senior Member
    Γειά σας παιδια!
    Διαβάζω και ξαναδιαβαζω οτι το σώμα μας και το στόμα μας ειναι δικα μας μονο, οτι η εικόνα μας ειναι μονο δικια μας και κλωτσάω.Το εχω ξαναγράψει και δεν νομιζω οτι καποιος ειχε συμφωνησει μαζι μου νομίζω μάλλον ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ οτι ειχε αντιθετη αποψη. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ο καθρέφτης δεν ειναι παρα μια απομιμηση της ματιας του ΑΛΛΟΥ΄.
    Δεν εχω φωνή παρα για τον "ΑΛΛΟ" αλλιως θα λουφαζα στον εσωτερικο μου διαλογο...
    Οσο για το μοτιβο που τρωω που διαιτομαι ή που προσφερω τροφή ειναι πολυ σφιχτοπλεγμενο με τους ΑΛΛΟΥΣ.
    Δέν ξέρω γιατι αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν ταιζουμε ή ταιζομαστε οταν τρωμε μονοι ή οταν τρωμε με ομοτραπεζους κανουμε πολλα και πολυπλοκα πραγματα περα και εξω απο την σιτηση μοναχα αυτη καθεαυτη.
    Υπάρχει βία, σέξ, φαντασιωση, απωθημενα,φόβοι, κενο, και αλλα πολλα μπορει και ολα....στο φαγητο που οι αλλοι σου προσφερουν, σου στερουν, σε παρατηρουν να καταναλωνεις,
    Εχω ακουσει πολλες φορες για συντροφους που θελουν ΚΑΙ δεν θελουν να αδυνατισεις, για φιλους που σε παροτρυνουν να "κανεις κατι για τον εαυτο σου και την υγεια σου.." και μολις αρχισεις να το κανεις το δυναμιτιζουν, προκαλωντας σε σε κραιπαλη,για γονεις που εχουν αναγκη να ελεγχουν τη λειτουργια του στοματος σου δινοντας ή στερωντας σου τροφη..
    ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΤΕΡΩ" μάλλον πρεπει κατι να σκεφτω καλυτερα πανω εδω...

Senior Member
    Καλημερα Κλεονικουλα
    εληφθη!!
    θα απαντησω μολις βρω χρονο..

Senior Member
    ισως αυριο...

Senior Member
    Originally posted by KLEONIKI
    Γειά σας παιδια!
    Διαβάζω και ξαναδιαβαζω οτι το σώμα μας και το στόμα μας ειναι δικα μας μονο, οτι η εικόνα μας ειναι μονο δικια μας και κλωτσάω.Το εχω ξαναγράψει και δεν νομιζω οτι καποιος ειχε συμφωνησει μαζι μου νομίζω μάλλον ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ οτι ειχε αντιθετη αποψη. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ο καθρέφτης δεν ειναι παρα μια απομιμηση της ματιας του ΑΛΛΟΥ΄.
    Δεν εχω φωνή παρα για τον "ΑΛΛΟ" αλλιως θα λουφαζα στον εσωτερικο μου διαλογο...
    Οσο για το μοτιβο που τρωω που διαιτομαι ή που προσφερω τροφή ειναι πολυ σφιχτοπλεγμενο με τους ΑΛΛΟΥΣ.
    Δέν ξέρω γιατι αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν ταιζουμε ή ταιζομαστε οταν τρωμε μονοι ή οταν τρωμε με ομοτραπεζους κανουμε πολλα και πολυπλοκα πραγματα περα και εξω απο την σιτηση μοναχα αυτη καθεαυτη.
    Υπάρχει βία, σέξ, φαντασιωση, απωθημενα,φόβοι, κενο, και αλλα πολλα μπορει και ολα....στο φαγητο που οι αλλοι σου προσφερουν, σου στερουν, σε παρατηρουν να καταναλωνεις,
    Εχω ακουσει πολλες φορες για συντροφους που θελουν ΚΑΙ δεν θελουν να αδυνατισεις, για φιλους που σε παροτρυνουν να "κανεις κατι για τον εαυτο σου και την υγεια σου.." και μολις αρχισεις να το κανεις το δυναμιτιζουν, προκαλωντας σε σε κραιπαλη,για γονεις που εχουν αναγκη να ελεγχουν τη λειτουργια του στοματος σου δινοντας ή στερωντας σου τροφη..
    ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΤΕΡΩ" μάλλον πρεπει κατι να σκεφτω καλυτερα πανω εδω...
    ειχα δει το μηνυμα σου.
    δεν ειχα διαφωνησει, αλλα δεν ειχα απαντησει γιατι ειναι ενα δυσκολο θεμα κι οχι εντελως ξεκαθαρο στο μυαλο μου...
    και ακομα, νομιζω οτι τα ορια μεταξυ των αλλων και του εαυτου μας ειναι τοσο μπερδεμενα και δυσδιακτριτα, που ειναι δυσκολο να παρει κανεις θεση...

συμφωνω με σενα λοιπον υπο την εννοια οτι η εικονα μας, η αποψη που εχουμε για την εικονα μας δηλαδη, ΣΙΓΟΥΡΑ διαμορφωνεται απο τους αλλους...
    στον βαθμο που διαμορφωνονται κι οι αποψεις μας για ολα τα θεματα νομιζω...
    οποτε, οταν κοιταμε στον καθρεφτη, το κριτηριο μας ειναι επηρρεασμενο απο την οποια επιρροη εχει πανω μας αυτο που λεγεται "κοινη γνωμη" η "αλλοι"....

αλλα το σωμα μας ΕΙΝΑΙ δικο μας, δεν ειναι????
    η αποφαση για το αν θα συμβαδισουμε με αυτο που ζητανε οι αλλοι απο μας, ποτε και πως (με ποιους ορους, με ΤΙΝΟΣ τους ορους), ειναι δικη μας, δεν ειναι?
    το να ξεχωρισουμε αν πραγματι θελουμε αυτο που μας ζητανε οι αλλοι, αυτο που μας ζηταει και η ιδια η ματια μας στον καθρεφτη αν το θες, ειναι δικη μας, δεν ειναι?

και σιγουρα "εχεις φωνη γιατι υπαρχει ο αλλος , αλλιως θα λουφαζες στον εσωτερικο σου διαλογο" αλλα εσυ δεν αποφασιζεις, αν και ποτε θα μιλησεις και τι ειναι αυτο που θα του πεις?

σιγουρα δεν ειμαστε αυταρκεις και προσδιοριζομαστε σε σχεση με τους "αλλους" αλλα νομιζω οτι το θεμα ειναι να ορισει ο καθενας μας τις αναλογιες που θα επιτρεπει αυτο να γινεται...τον βαθμο που θα αφηνει τους "αλλους" να επηρρεαζουν καταστασεις και επιλογες στην ζωη του...και νομιζω ο βαθμος αυτος , ειναι αυτος που θα του επιτρεπει να ζει σε ισορροπια και αρμονια με τον εαυτο του (και τους "αλλους")

κουρευε λαγους, κι αρμεγε χελωνες δηλαδη...
    (βγαινει νοημα?)

Senior Member
    Originally posted by KLEONIKI
    Γειά σας παιδια!
    Βασικά δε διαφωνώ απόλυτα μαζί σου...Απλά προχωρώ ένα βήμα παραπέρα και με το βλέμμα της κοινής και ενδεχομένως ελαφρώς πιο ψυχαναλυτικής διάθεσης,σκέφτομαι το ΓΙΑΤΙ.Ας πούμε, γιατί πρέπει να αυτοπροσδιοριζόμαστε μέσα από τα μάτια των άλλων;Γιατί πρέπει η παρουσία ή έλλειψη επιβεβαίωσης να μας διαμορφώνει τη διάθεση,τη συναισθηματική μας κατάσταση,την ενεργητικότητα;
    Νομίζω πως θέλει αρκετό χρόνο συζήτησης με τον εαυτό μας για να βρούμε μια σαφή απάντηση...

Επιπλέον, συμφωνώ μαζί σου πως η διαδικασία λήψης τροφής είναι κάτι πολύ παραπάνω από ικανοποίηση της ανάγκης για επιβίωση...Ασφαλώς και καθορίζει τη διάθεση μας και φανερώνει απωθημένα...
    Γι' αυτό και αποιεσδήποτε καθημερινές πρακτικές χρησιμοποιώ, τις αναλύω τόσο βάθια για να καταλάβω τι με κάνει μέσα μου να ενεργήσω έτσι...
    Δεν ξέρω αν μπλέκομαι περισσότερο με τις περίπλοκες μέσα στο μυαλό μου αναλύσεις,αλλά εγώ έτσι σκέφτομαι και ευτυχώς η δυστυχώς δεν αλλάζει αυτό...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast