Θελω να μοιραστω μαζι σας οτι.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Member
    Γεια σας.Ειμαι καινουρια σχετικα στο site νομιζω δυο ημερων.Νομιζω οτι κανετε καλη παρεα
    και αυτο ειναι καλο αν σκεφτεις ποσες επιλογες εχουμε να συζητησουμε αποκλειστικα για κατι που μας καιει με ατομα του περιγυρου μας.
    Οι περισσοτεροι ειναι ετοιμοι να δωσουν συμβουλες σαν διαιτολογοι,να σε κριτικαρουν με την πρωτη ευκαιρια και ενιοτε να σε χλευασουν.
    Οποτε εδω μια χαρα ειναι.
    Πειτε μου ομως κατι,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια αυτον τον αδιακοπο πολεμο με τα κιλα μας;
    Ολη μας η καθημερινοτητα εχει να κανει με αυτα και τελικα μηπως ειναι ενας ανισος πολεμος;
    Μηπως ειναι απο την αρχη χαμενος;Μηπως παλευουμε τελικα με κατι που ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο την πειθαρχια μας να κανουμε πχ 6 μηνες διαιτα;
    Ξερω οτι ειναι κατι πιο βαθυ αλλα δεν ξερω τι.
    Ισως τελικα οταν πεθανω -χτυπα ξυλο-μετα απο χρονια.στην πλακα μου πανω να γραφει ~ηθελε παντα να ειναι αδυνατη~
    ποιος ξερει;

Senior Member
    Originally posted by marg
    Γεια σας.Ειμαι καινουρια σχετικα στο site νομιζω δυο ημερων.Νομιζω οτι κανετε καλη παρεα
    και αυτο ειναι καλο αν σκεφτεις ποσες επιλογες εχουμε να συζητησουμε αποκλειστικα για κατι που μας καιει με ατομα του περιγυρου μας.
    Οι περισσοτεροι ειναι ετοιμοι να δωσουν συμβουλες σαν διαιτολογοι,να σε κριτικαρουν με την πρωτη ευκαιρια και ενιοτε να σε χλευασουν.
    Οποτε εδω μια χαρα ειναι.
    Πειτε μου ομως κατι,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια αυτον τον αδιακοπο πολεμο με τα κιλα μας;Ολη μας η καθημερινοτητα εχει να κανει με αυτα και τελικα μηπως ειναι ενας ανισος πολεμος;
    Μηπως ειναι απο την αρχη χαμενος;Μηπως παλευουμε τελικα με κατι που ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο την πειθαρχια μας να κανουμε πχ 6 μηνες διαιτα;
    Ισως τελικα οταν πεθανω -χτυπα ξυλο-μετα απο χρονια.στην πλακα μου πανω να γραφει ~ηθελε παντα να ειναι αδυνατη~ποιος ξερει;
    εγω δεν βαρεθηκα τον πολεμο με τα κιλα μου, γιατι εχω πολεμησει ελαχιστα στη ζωη μου γι αυτα....
    περασα το μεγαλυτερο διαστημα της ζωης μου παραδομενη σε αυτα...
    οχι γιατι τα αποδεχτηκα η μου αρεσαν.....εζησα συμβιβασμενη...
    αλλα βαρεθηκα τα ΙΔΙΑ τα κιλα...και τις δεσμευσεις στις οποιες με εχουν καθηλωμενη...

τι να εγραφε στον δικο μου ταφο αραγε?ισως ,"ηθελε να την αγαπανε"...(μηπως λεμε το ιδιο?)

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    τι να εγραφε στον δικο μου ταφο αραγε?ισως ,"ηθελε να την αγαπανε"...(μηπως λεμε το ιδιο?)
    Γιατί μόνο οι αδύνατες αγαπιούνται και αγαπάνε;Ε δε θέλω να το πιστεύω αυτό!Αν ισχύει νομίζω ότι είναι στο ελάχιστο...Για να καταφέρεις να νιώσεις ένα βαθύ συναίσθημα σαν την αγάπη πρέπει να υπάρχει πολύ μεγαλύτερο <<ερέθισμα>> από αυτό της καλής εξωτερικής εμφάνισης!Οι συναισθηματικά πλούσιες καταστάσεις θέλουν και μεγάλα συναισθηματικά ερείσματα για να <<ακουμπήσουν>> και να στηριχθούν...

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    Γιατί μόνο οι αδύνατες αγαπιούνται και αγαπάνε;Ε δε θέλω να το πιστεύω αυτό!Αν ισχύει νομίζω ότι είναι στο ελάχιστο...Για να καταφέρεις να νιώσεις ένα βαθύ συναίσθημα σαν την αγάπη πρέπει να υπάρχει πολύ μεγαλύτερο <<ερέθισμα>> από αυτό της καλής εξωτερικής εμφάνισης!Οι συναισθηματικά πλούσιες καταστάσεις θέλουν και μεγάλα συναισθηματικά ερείσματα για να <<ακουμπήσουν>> και να στηριχθούν...
    οχι!
    αλλα μερικες/οι εχουν (για διαφορους λογους) ταυτισει την προσωπικη τους αξια με τα κιλα τους....
    ετσι νοιωθουν οτι μονο σαν αδυνατες/οι αξιζουν να αγαπηθουν...

Junior Member
    καλησπέρα
    Μετά από πολύ πολύ καιρό είπα να κάνω και εγω μια νεα προσπάθεια.Μήπως γνωρίζει καποιος για το τεστ δυσανεξείας τροφων?

Junior Member

Τεστ Δυσανεξείας Τροφών

γεια σας. Γνωρίζει μήπως κατι για αυτο?

Senior Member
    Originally posted by marg
    Πειτε μου ομως κατι,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια αυτον τον αδιακοπο πολεμο με τα κιλα μας;
    Ολη μας η καθημερινοτητα εχει να κανει με αυτα και τελικα μηπως ειναι ενας ανισος πολεμος;
    Ισως τελικα οταν πεθανω -χτυπα ξυλο-μετα απο χρονια.στην πλακα μου πανω να γραφει ~ηθελε παντα να ειναι αδυνατη~
    ποιος ξερει;

MARG
    Εγω δεν εχω βαρεθει να αγωνιζομαι "με τα κιλά μου" αν και ο αγωνας , οπως ολοι οι αγωνες νομιζω, εχει πανω και κατω παυσεις και ξανα ξεκινηματα. Παλεύοντας με τα κιλά μου παλευω ταυτοχρονα και με οτι αλλο κρυβεται , εφησυχάζει, εθελοτυφλει, αρνειται, φοβαται, β ο λ ε υ ε τ η κ ε, μεσα μου.
    Και οχι μονο. Παλεύω και με οτι πρεπει νεο να δημιουργηθει, να γίνει "σπιτι μου", να λειτουργησει, να αλλαξει....
    Αν το μόνο που θα μπορουσε να μιλησει για μενα στον ταφο μου θα ηταν "ηθελε παντα να ειναι αδυνατη" τότε νομίζω οτι τα πραγματα θα ηταν ευκολοτερα...!!!
    Εμένα νομίζω οτι μάλλον θα επρεπε να ιστορησουν τις αντιφασεις μου , και μάλλον θα χρειαζοντουσαν πολλα μέτρα μάρμαρο!!!
    GOOD LUCK

Senior Member
    νοιωθω παλι αυτο το ισοπεδωτικο κενο....
    αυτο που γεμιζει πολυ δυσκολα με μερικα δυσευρετα πραγματα, αλλα πολυ ευκολα και πολυ γρηγορα με φαγητο...

εχω επιδιωξει να κανω καποια πραγματα που ηθελα τον τελευταιο καιρο, αλλα δεν μου εχουν προκυψει ακομα οπως θα ηθελα....εχουν να κανουν με τις σχεσεις μου.
    ξερω οτι ειναι θεμα χρονου, αλλα αυτο δεν μου αρκει για τωρα που νοιωθω "ετσι"...

Page 3 of 3 FirstFirst 123