Results 1 to 7 of 7
Thread: ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ?
-
18-06-2006, 00:37 #1
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ?
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ?
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.... ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΑ[
- 18-06-2006, 00:44 #2
γεία σου μικα!
Έλα αμα θές στο τσατ να τα πουμε!
18-06-2006, 13:26 #3
Μικα δεν εισαι μονη, ειμαστε κι εμεις εδω.
Μην αγχωνεσαι οταν χανεται ο κοσμος, συμβαινουν πολλα στην ζωη του καθενα και μπορει να γινεται αυτο κατα καιρους.
Να ξερεις οτι ολοι καπου εδω τριγυρναμε και βλεπουμε οτι γραφεται απ τον καθενα.
Γιαυτο οποτε εχεις διαθεση να μιλησεις , να το κανεις, ειμαστε ολοι εδω και παιρνουμε κουραγιο απο αυτη την επικοινωνια ειτε το προβλημα ειναι ιδιο με το δικο μας ειτε και λιγο διαφορετικο...
καλη δυναμη στην προσπαθεια σου.
φιλακια
18-06-2006, 19:09 #4
Και η Σόνια είναι εδώ!!!
18-06-2006, 20:44 #5
Μίκα!
Φυσικά και δεν είσαι μόνη! Όλοι εδώ είμαστε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον! :)
Χαίρομαι πολύ για σένα που σταμάτησες να έχεις κρίσεις και που βρήκες τη δύναμη να κάνεις μια νέα αρχή με νέες ελπίδες! :)
Καλή επιτυχία! :)
19-06-2006, 09:43 #6
Θα συμφωνήσω με την 2sweet Μίκα. Συμβαίνουν διάφορα στην ζωή του καθενός, οπότε είναι λογικό να «Χάνετε» κάποιος, όπως λένε όμως και τα υπόλοιπα μέλη, όλοι εδώ είμαστε. Καλά έκανες όμως και έκανες πάλι αυτή την αρχή εδω. Και συγχαρητήρια που κατάφερες να σταματήσεις τα επεισόδια. Κι' εγώ τα σταμάτησα πριν 3,5 μήνες και είμαι καθαρή τόσο καιρό, βέβαια το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει αφού ακόμη φοβάμαι το φαγητό αλλά δεν το σκέφτομαι, τρώω και πάλι σαν άνρωπος, λίγο βέβαια αλλά τουλάχιστον ζω την ζωή μου πιο άνετα και πολύ μα πάρα πολύ πιο ευχάριστα. Βλέπω ομορφιές γύρω μου και λυπάμαι που «έχασα τόσο πολύτιμο χρόνο στην ζωή μου» αλλά που θα πάει θα τον αναπληρώσω. Εύχομαι το ίδιο και σε σένα. Η ζωή είναι σίγουρα μπροστά μας και έχουμε πολλά να πάρουμε και να δώσουμε ακόμη.
19-07-2006, 11:01 #7
13140 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΗΜΟΥΝ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ,35 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...4,5 ΧΡΟΝΙΑ 8-13 ΦΟΡΕΣ Κ Α Θ Ε ΜΕΡΑ ΕΜΕΤΟΣ,ΕΜΕΤΟΣ,ΕΜΕΤΟΣ!ΣΧΙΣΜ� �ΝΑ ΧΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΞΕΑ,ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ...ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!ΕΧΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ,ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ!ΤΟ ΜΑΙl MOY EINAI [email protected]
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....