Μια γνωριμία που έληξε σύντομα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Xριστινάκι...μη στεναχωριέσαι για την απόφαση σου, ήταν ότι πιο έξυπνο μπορούσες να κάνεις. Kάποια στιγμή-πολύ σύντομα ελπίζω-που θα γνωρίσεις κάποιον άλλον και θα μπεις σε μια υγιή σχέση, θα τα θυμάσαι όλα σαν ένα όνιερο.
    Θα δεις τότε πως έκανες πολύ καλά που δεν μπήκες-κατά την άποψη μου- σε μια αρωστημένη κατάσταση....

Senior Member
    Να ενημερώσω και για το αλλο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα μου..... τελικά δεν με ξαναενόχλησε ο τύπος. Έσβησα τα κινητα του και το πήρα απόφαση να μην ασχοληθω ξανα μαζι του. ¨Έστω και ενα sms να του εστελνα θα επαιρνε θαρρος και φτου και απ΄οτην αρχη.
    Τόσα παιδια υπαρχουν διαθεσιμα.... να γνωρισω.

Senior Member
    EYXOMAI NA ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Εαν διαβασες από την αρχή την ιστορία....θα καταλαβαινες. Με τον τυπο δεν ειχαμε μελλον αλλα και ουτε πραγματικη φιλια θα μπορουσε να υπαρξει. Εξαλλου εαν ενδιαφεροταν πραγματικα για μενα σαν ανθρωπος όχι σαν αντρας θα εκανε κινηση....για να μη χασει την φιλια μας (ας την πουμε φιλια)

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Γεια σας! τι κανετε? Αποφασισα να σας ξαναγράψω μέσα από το post μου γιατι αυτο που σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο εχει να κανει με το θεμα που είχα γραψει παλαιοτερα.
    Θυμαστε τοτε που ειχα γνωρίσει κεινον το χωρισμενο με το παιδι. Καποιες καταστασεις που βίωσα τον τελευταιο καιρο, συγκεκριμενα το μπλέξιμο μου με εναν βλακα που ηθελε μονο κρεββατι και δεν μου εδειξε καμια εκτιμηση,με έκαναν να γυρίσω πίσω και να σκεφτώ αυτά που έζησα τοτε. Μπορει ο χωρισμένος και δυστυχισμενος απο τη ζωή του να μην μου την έπεσε τοτε, να μην ήθελε σχεση και να ηταν μπερδεμενος αλλα τουλαχιστον με εκτιμησε. Ποτε δεν με εγραψε...σε καθε μου μην. μου απαντουσε, με επαιρνε τηλ στο σπιτι...δεν μου φερθηκε με ατιμια. Μονο λαθος του η υπερβολικη ειλικρινεια του.
    Ξερω ξερω....θα μου πειτε...τι δουλεια εχεις παλι με αυτον? εσυ...καλο και τιμιο κοριτσι δεν μπορεις να βρεις ενα σωστο παιδι να κανεις σχεση?? Ε λοιπον προσπαθησα....εβγαινα για ενα μηνα με καποιον υποτιθεται καλο παιδι....με καλο πατερα φιλος των γονιων μου...και ομως δε φερθηκε καλα....καθολου καλα....σεβασμος μηδεν. Χανοταν για 2 μερες και οταν τον εβρισκα ελεγε οτι ηταν πηγμενος στη δουλεια....Ποιος ξερει τι ψεμμα ειχε πεσει.....τι ειναι λοιπον καλο και κακο κανεις δεν ξερει...ουφ βαρεθηκα να μιλαω για αυτον. Τον εχω γραμμενο τωρα οπως και εκεινος επισης.
    Παμε λοιπον στο χωρισμενο τωρα....τελη Μαιου εκοψα την επικοινωνια μαζι του...περασε ολο το καλοκαιρι....ειχα πιασει δουλεια σε hotel τον ειχα ξεχασει....ειχα σβησει το τηλ. του...ουτε και αυτος με ενοχλησε. Και ομως ενα πρωινο αρχες Νοεμβρη ετρεχα να πιασω το κινητο μου που χτυπαγε.Αγνωστος αριθμος.Το σηκωνω και ακουω μια αντρικη φωνη. Και ηταν εκεινος και με επαιρνε απο τη δουλεια του. Μιλαγε χαρουμενα....Βιαστηκα να το κλεισω προφασιζομενη οτι ειχα δουλεια. Δεν το πιστευα. Μετα απο τη χυλοπιτα που ειχε φαει(ενταξει δεν ειχαμε κατι ερωτικο) μου τηλεφωνησε μετα απο τοσους μηνες. Για να πει τι αραγε? Του εστειλα sms παλι αποκαρδιωτικο. Δεν τον εβρισα.
    Εχθες το βραδυ την εκανα τη βλακεια....ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ SMS! Θες η προσφατη απογοητευση απο το βλακα....θες η περιεργεια να δω τι κανει...του το στειλα! ειχα σκοπο να τηλεφωνησω αλλα ντρεπομουν αφορητα! Δεν περιμενα να απαντησει. Και ομως απαντησε με χαρα και προθυμια. Ειπε οτι ηταν μια χαρα! και μακαρι ναναι ο ανθρωπος δηλαδη. Δεν του εκανα λεει κανενα κακο..γιατι να μη μου απαντουσε??
    Ενταξει δεν θα τον ξαναενοχλησω....ο,τι θελει εκεινος θα κανει...σεβαστο. Δε θα μπω στο τριπακι να αγωνιζομαι για το εαν θα ξαναθελει να μου μιλησει. Μπορει να χει καποια σχεση...Μπορει να τα ξαναβρηκε με τη γυναικα του και να ειναι καλα μαζι της. παντως νιωθω σα βλακας που δεν τον αφησα τοτε να μου μιλησει....επρεπε να τον αφησω.
    αυταααα.....

Member
    Μπορεί και όχι όμως. Μπορεί τίποτα από αυτά να μη συνέβησαν και να είναι στην ίδια κατάσταση με πριν, τα ίδια προβλήματα με πριν... Ο ίδιος άνθρωπος με πριν. Μην το χάσεις... Όχι τίποτα τρελό, αλλά ένα τηλ. μια στο τόσο, δεν είναι κάτι τραγικό, ούτε θα τον γυρίσει πίσω -άλλωστε δεν ξέρουμε τι ζητούσε.. :)

Senior Member
    Θέλει να με ξαναδει! είναι μόνος....είχε καποιες περιστασιακες σχεσεις...τιποτα ουσιαστικο. μιλαμε με sms. κανεις εως τωρα δεν εχει κανει την κινηση να μιλησουμε απο το τηλεφωνο. Περιμενω αυτον πρωτα! του ειπα πως η μητερα μου ειχε κλεισει ραντεβου με γιατρο στο μερος του και οτι θα ηταν μια ευκαιρια να συναντιομασταν επειτα απο πολυ καιρο και αυτος στεναχωρεθηκε επειση δουλευει τωρα σε καποιο αλλο νησι. Δεν τον νοιαζει που θα ειναι και η μαμα μου μαζι!
    Νιώθω ήρεμη που ξαναμιλαμε....δεν περιμενω πολλα απο εκεινον. Αλλα πιστευω οτι και κεινος χαιρεται πολυ που εχουμε αυτην την επικοινωνια.

Senior Member
    ..Το σύνδρομο της απορριπτέας επιλογής... Σε κάθε στιγμή της ζωής μας καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις, συναντάμε πολλούς δρόμους που μπορούμε να διαβούμε, η επιλογή μας όμως τελικά είναι μία. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, για κάποιες σημαντικές περιπτώσεις, μένει καταγεγραμμένη η επιθυμία να μάθουμε πως θα ήταν αν αντί για το δρόμο που ακολουθήσαμε, η επιλογή μας εν τέλει ήταν διαφορετική. Π.χ. πως θα ήταν αν αντί για την Α παντρευόμουν τη Β, αν αντί για τη σχολή Γ περνούσα στη Δ, και ούτω κάθεξής, τα διλήμματα αυτά μας οδηγούν τελικά σε συνειρμούς διαφορετικούς από τη πραγματικότητα, δηλαδή η επιλογή συμπαρασύρει και άλλες διαδρομές, π.χ. αν αντί για την Α παντρευόμουν τη Β, το παιδί μου δεν θα ήταν αυτό που αντιστοιχεί στον πραγματικό κόσμο σήμερα αλλά κάποιο άλλο άτομο ή ίσως κανένα, η επαγγελματική μου εξέλιξη ίσως ήταν διαφορετική κλπ

Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο πρόσωπο σου διεγείρει αυτή ακριβώς την επιθυμία. Να μάθεις πως θα ήταν αν είχες ακολουθήσει μια διαφορετική διαδρομή μαζί του. Δεν σε πρόδωσε, δεν σούπε ψέμματα, δεν ήταν ανακόλουθος μαζί σου παρά μόνο με τον εαυτό του και τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν.

Το ερώτημα είναι : αισθάνεσαι κάτι περισσότερο από την περιέργεια που σε ωθεί να συνεχίσεις να επικοινωνείς μαζί του ? Αν ήταν κάτι επιφανειακό άλλωστε δεν θάγραφες στο φόρουμ για να ζητήσεις τη γνώμη τρίτων, αλλά αν πάλι ήταν κάτι πιο βαθύ, θα είχες ήδη προχωρήσει σε κάτι περισσότερο..Αμφιταλαντεύε σαι στο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, πράγμα που σημαίνει πως - κατά την άποψη μου - άσε τα πράγματα να κυλήσουν όπου οδηγεί το ένστικτο σου . Ίσως είναι καλύτερος οδηγός από το τι θα πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος σ\' αυτό το φόρουμ....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    κριστιν δικη μου προσωπικη γνωμη,μακριαααααααααααααα� �αααααααααααααααααααα

Senior Member
    Saab ο καθένας σε αυτό το forum όπως ειναι φυσικο λεει τη γνωμη του...αν ειναι να ακουσω τι μου λεει ο καθενας....παει θα ειχα σαλταρει ήδη! πιο πολυ τα γραφω για να ξαλαφρωσω...βεβαια δεκτες ολες οι αποψεις.
    Αλλα το να τα γραφω με βοηθαει να τα βλεπω πιο ψυχραιμα τα πραγματα...να δω τελικα τι μου συμβαινει.
    Δεν μπορω να ξερω εαν ειναι λαθος επιλογη μου ο χωρισμενος...γνωριζω περιπτωσεις αποτυχημενων ανθρωπων με παιδια που ξαναφτιαξαν τη ζωη τους. Δηλ. επειδη εχει χωρισει μια φορα πρεπει να μεινει μονος για παντα? και αν υπαρχει 10 τοισ εκατο πιθανοτητα να σκεφτεται κατι μακροπροθεσμο για μενα? Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον δεν εχω ιδεα! αυτο που ξερω ειναι οτι χαιρομαι που ξαναμιλαμε μετα απο τοσο καιρο.
    Θα το ρισκαρω και ο,τι βγει. Προς το παρον μου δειχνει οτι και εκεινος χρειαζεται και παλι αυτην την επικοινωνια. Και ΝΑΙ! θελω να τον ξαναδω! πολυ! τωρα ομως βρισκεται σε ενα αλλο μερος για δουλειες και ειναι δυσκολο να βρεθουμε.
    Θα το ρισκαρω...και μπορει να μου βγει σε καλο μπορει και σε κακο! Πως μπορω να ξερω? Νιωθω κατι να εχει αλλαξει μεσα μου απο τη στιγμη που μιλαμε εστω με αυτα τα sms. Μια αισιοδοξια....καποιος ειναι καπου και με σκεφτεται....και εγω το ιδιο. Τον απερριψα τοτε επειδη μου εβαλαν λογια..για την προηγουμενη ζωη του. Μου ελεγαν οτι η πρωην του θα στεκεται εμποδιο συνεχως στη νεα του ζωη. Φοβηθηκα μην μπλεξω....τα παιξα και εκανα πισω. Ήθελα να βρω ενα σωστο παιδι να κανω σχεση. Δεν τα καταφερα....Θα συνεχισω να μιλαω μαζι του και ο, τι βγει. Δεν μπορω να προσποιηθω πως δεν υπαρχει.Πως δεν τον γνωρισα ποτε.

Senior Member
    ααααχχχχ ποσο δικιο ειχατε εδω μεσα μερικοι και μερικες!! τωρα θα με πειτε βλαμμενη ή οτι θελω μουτζες....αλλα τεσπα!
    Πηγα εχθες και τον συναντησα η τρελη! Ηθελε βεβαια και αυτος....με εφαγε να ξανασυναντηθουμε! και τι βγηκε?? Μπαρμ******λα! απο τη μια θελει να αραξει καπου να παντρευτει και απο την αλλη εχει παθει ,λεει, φοβια...μην τυχον και τον εγκαταλειψουν ξανα! μην τυχον και τα μελλοντικα πεθερικα του δεν τον γουσταρουν και μπλα μπλα μπλα....!
    Παιδια...η αληθεια ειναι οτι ΔΕ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ποτε δε με γουσταρε! τι στον κορακα τοτε ασχολιοταν μαζι μου για πολλοστη φορα????
    Αισθανομαι μ.....ας. παρα πολυ....καλα να παθω...τα θελε και εμενα ο πωπως μου!

Senior Member
    Είχα μια μικρη ελπιδα οτι ισως ειχε αποφασισει να κανει κατι σοβαρο στη ζωη του και επελεξε εμενα.....αααχχχ....εριξα πολυ κλαμα εχθες. τουλαχιστον ξεθυμανα.
    Ουτε τηλ. δεν με πηρε για να δει εαν εφτασα καλα στο σπιτι μου....μοναχα εστειλε ενα sms το πρωι..μια ξερη καλημερα...
    Εαν δεν τηλεφωνησει σημερα θα τον διαγραψω μια και καλη. δεν μπορω αλλο να ταπεινωνομαι!

Senior Member
    δεν μπορω να γραψω αλλα....ντρεπομαι πραγματικα....

Καλησπέρα Christine !
    Προφανώς ο χωρισμένος με το παιδί βρίσκεται σε κάποια συναισθηματική σύγχυση γιαυτό κ σου λέει πως απ\'την μία θέλει να αράξει σε μία σοβαρή σχέση και απτην άλλη φοβάται να κάνει ένα τέτοιο βήμα μήπως κ τον προδώσουν τον εγκαταλείψουν κτπ.. Εσύ τώρα απο την μεριά σου εάν ενδιαφέρεσαι έστω και λίγο γιαυτό τον άνθρωπο ίσως θα έπρεπε να δώσεις λίγο χρόνο ώστε να δει ξεκάθαρα τι θέλει.. μην προδικάζεις λέγοντας πως δεν σε γουστάρει και πως δεν ξέρει τι θέλει .. εαν τον θέλεις έστω και λίγο και αν εννοείται πως δεν τον θεωρείς απλά χάσιμο χρόνου τότε στήριξε τον και τότε θα δείς αν καταλάβει τον πως τον βλέπεις εσυ το πόσο καλή είσαι μαζί του και ξεστραβωθεί τέλος πάντων..
    αυτά!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast