Results 31 to 38 of 38
-
16-03-2009, 21:22 #31
Κι αυτός έχει φοβία, αλλά κι εσύ Christine μου φαίνεται ότι παρόλο που έγραφες σε προηγούμενο μήυμα \'δεν περιμένω πολλά από εκείνον\' μάλλον περίμενες! Αλλιώς, γιατί απογοητεύτηκες που άκουσες ότι οι επιθυμίες του είναι μπερδεμένες με ανασφάλειες και φόβους? Μήπως περίμενες να είναι όχι μόνο αποφασισμένος και ξεκάθαρος, αλλά να έχει αποφασίσει να προσπαθήσει μαζί σου? Μήπως φαντάζεσαι ότι όταν γουστάρουμε κάποιον πάρα πολύ ως δια μαγείας δείχνουμε έντονο ενδιαφέρον και σταθερότητα ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς και προβληματισμούς? Με λίγα λόγια, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν σε γουστάρει, ούτε ταπεινώθηκες, ούτε έχεις λόγο να ντρέπεσαι. Απλά ο τρόπος που εσύ φαντάζεσαι μια σχέση, απ\' ότι φαίνεται δεν ταιριάζει με όσα εκείνος μπορεί τώρα να δώσει.
- 16-03-2009, 22:06 #32
Hi κι από μένα.
Τελικά εσύ τον θες ερωτικά ή όχι, δεν κατάλαβα
25-03-2009, 17:31 #33
γεια σας και παλι. Πρεπει να σας γραψω ξανα μπας και αρχίσω να βλέππω την κατασταση μου απο αποσταση. Λες και τη ζει καποιος αλλος.
Δε θα απαντησω αν βλεπω ερωτικα ή όχι τον χωρισμενο....είμαι και εγώ μπερδεμενη όπως ειναι και αυτός. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει χαθει εδώ και μέρες και έπαψε η επικοινωνια. Θα μου πειτε...\"καλα δεν τα περίμενες????Αυτός ο ανθρωπος δεν εχει να σου δωσει απολύτως τίποτα.!Ειναι φοβισμενος!\"
Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Γυρισα στο μερος μου απο την επίσκεψη μου...Περασαμε ωραια δε λεω... Την αλλη μερα λαμβανω sms στο κινητο ότι θα παει το κινητο για επισκευη.Και πραγματικα τον πιστεψα γιατι μου ειχε δειξει ότι υπηρχε καποιο προβλημα. Τεσπα. Εντωμεταξυ καταλαβα ότι ειχε παει Αθηνα. Ενταξει το πιστεψα γιατι μου το ειχε πει και αυτο. Περασε μια εβδομαδα...χωρις επικοινωνια. Δεν ειχα και καμια απαιτηση να μου τηλεφωνησει απο Αθηνα. Εκει πήγε για να ξεφυγει. Τι να με κανει εμενα? μεχρι που τηλ. στο σπιτι την ημερα που ηξερα οτι θα ειχε επιστρεψει. Μιλαω με το παιδι για πρωτη φορα. Μου λεει οτι απουσιαζε ο μπαμπας του. οκ...μεχρι εδω.
Την αλλη μερα ξανατηλεφωνω στο κινητο αυτη τη φορα το οποιο υστερα απο μερες αναμονης λειτουργουσε κανονικα. Το ξανασηκωνει το παιδι. Και τι λεει?? Οτι ξαναφυγε ο μπαμπας για Αθηνα γιατι ειχε ενα ατυχημα με τη μηχανη! Ανησυχησα βεβαια....Καναμε παρεα...μεχρι πριν λιγες μερες χαζογελαγαμε μαζι και τα λεγαμε. λογικο δεν ηταν??
Ζηταω καποιο αλλο τηλ. και μου δινει ο μικρος το νουμερο του αλλου κινητου. Ενταξει ηξερα οτι υπηρχε και αλλο κινητο. Μου ειχε πει...δεν περιμενα να μου δωσει και το νουμερο. Ο μικρος λοιπον με προθυμια μου δινει το αλλο νουμερο....Τηλεφωνω την πρωτη μερα...τηλ. τη δευτερη την τριτη τιποτα....κλειστο. Αν ειναι δυνατον?? τι να σκεφτω τωρα εγω?? οτι σακατευτηκε τοσο πολυ που δεν ειναι σε θεση να μιλησει?? οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρα απλα με γραφει για να ξεφυγει απο εμενα? Δεν ειναι δυνατον να μην επικοινωνει με τη μητερα του και με το γιο του.... η φαση ειναι οτι τηλ. και στο κινητο αυτο που εχω εγω....και δεν απανταει και ο μικρος για να μαθω τι στο καλο εχει συμβει....
Παιδια..πολυ μπερδεμα.....ολο λεω να κανω υπομονη και να αφησω τα πραγματα να κυλησουν. Συνεχεια ομως το σκεφτομαι. Που εφτασα ε? εγω καποτε του ειχα ζητησει να διακοψουμε και τωρα σαν τρελη να ψαχνω να βρω τι εχει συμβει! Τοσο σοβαρα ειναι? ή απλως δε θελει συνεχεια μαζι μου? αλλα παλι....αυτον τον τροπο βρηκε?
Ενταξει...για καλο μου θαναι εαν εχει κανει πισω....απλα προτιμαω καμια φορα να ακουω την αληθεια καταμουτρα και οχι να ζω με αγωνια και να μου γινεται κατι εμμονη ιδεα. Κατι τετοιο δε σε αφηνει να χαρεις ακομα και τα απλα πραγματα στη ζωή.
Σε αυτην την ιστορια εβαλε και εγω το χερακι μου που ξαναμπλεξα. Φταιω και εγω....
25-03-2009, 17:36 #34
Εντωμεταξύ εαν αποφασισει να επικοινωνισει μαζι μου....ψιλοντρεπομαι....εχω αφησει 2 και 3 sms και απο κλησεις......μπολικες!! Θα τρομαξει ο ανθρωπος!
26-03-2009, 13:33 #35
Originally posted by Christine
ααααχχχχ ποσο δικιο ειχατε εδω μεσα μερικοι και μερικες!! τωρα θα με πειτε βλαμμενη ή οτι θελω μουτζες....αλλα τεσπα!
Πηγα εχθες και τον συναντησα η τρελη! Ηθελε βεβαια και αυτος....με εφαγε να ξανασυναντηθουμε! και τι βγηκε?? Μπαρμ******λα! απο τη μια θελει να αραξει καπου να παντρευτει και απο την αλλη εχει παθει ,λεει, φοβια...μην τυχον και τον εγκαταλειψουν ξανα! μην τυχον και τα μελλοντικα πεθερικα του δεν τον γουσταρουν και μπλα μπλα μπλα....!
Παιδια...η αληθεια ειναι οτι ΔΕ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ποτε δε με γουσταρε! τι στον κορακα τοτε ασχολιοταν μαζι μου για πολλοστη φορα????
Αισθανομαι μ.....ας. παρα πολυ....καλα να παθω...τα θελε και εμενα ο πωπως μου!
Σχετικά με την εξαφάνιση πάλι, μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα. Περίμενε να εμφανιστεί και τότε θα δούμε τι του συνέβη.
Τέλος το ότι είναι χωρισμένος και φοβισμένος δεν είναι απαραίτητα ένα στοιχείο που τον κάνει απαγορευτικό μελλοντικό σου σύντροφο. Αν τελικά κάνετε σχέση και πάει καλά, θα φύγει ο φόβος και θα έχει μείνει η πολύτιμη εμπειρία, που θα τον κάνει ίσως πιο σταθερό και κατασταλαγμένο άνθρωπο από πολλούς \"ελεύθερους\" \"ιδανικούς συζύγους\".
Παρεπιπτόντως αυτό το έχω διαπιστώσει με τα ματια μου πολλές φορές. Οι χωρισμένοι (άντρες κ γυναίκες) έχουν την εμπειρία και τη γνώση να προστατεύουν και να τιμούν πολύ τον επόμενο γάμο τους. Επειδή έχουν ζήσει από πρώτο χέρι το τεράστιο συναισθηματικό κόστος του διαζυγίου.
26-03-2009, 14:36 #36
Εντάξει το παρακάνω....περιμένω να εμφανιστεί μέρες....θα θελα παρα πολυ να ειχα καποια νεα. Να εστελνε εστω και ενα μηνυμα για να βγω απο την απορια.
Δεν μπορω να τον βρω σε κανενα τηλ. Το ενα ειναι κλειστο το αλλο δεν απανταει ....στο σπτι κανεις. Τουλάχιστον να ξερω οτι απλα δεν θελει συνεχεια...και οχι οτι εχει γινει κατι σοβαρο.
Μπορει να του εχει συμβει κατι τοσο σοβαρο που να μην θελει να μιλαει σε κανεναν.
Πως γινεται να κρυβεται απο εμενα?? δεν του κανα κατι κακο. Αλλες φορες οταν μου εστελνε sms και δεν απαντουσα αμεσως τον ενοχλουσε αυτο! και τωρα....
Θελω απλα να λειξει αυτη η αγωνια! να σταματησω να το σκεφτομαι. ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ? Σημερα εχει γενεθλια ο γιος του....μου το χε πει και του ειχα υποσχεθει οτι θα επαιρνα τηλ, να ευχηθω. αλλα πώς να παρω τηλ. τωρα? που δεν μπορω να τον βρω....απλα σιωπη.
Καθομαι και σκεφτομαι...τι μπορει να ειπα που να τον ενοχλησε...μια φιλη λεει ότι απλώς απομακρυνθηκε για καλο μου. Για να μη μου δινει ελπιδες αφου ειναι τοσο μπερδεμενος. Μα ειναι ετσι? γιατι δεν μπορω να το χωνεψω ακομη αυτο? ας μην με παντρευτει ποτε...ας μη με αγαπησει ποτε του. Μονο να ξερω τι εχει γινει...κακο ειναι?
26-03-2009, 15:05 #37
Christine, νομίζω ότι έδωσες σημασία υπέρ του δέοντος
Δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις πλέον.
Και τηλέφωνα πήρες και sms έστειλες.
Μην βγάζεις συμπεράσματα προτού μάθεις τι ακριβώς συνέβη.
Μέχρι τότε όμως, συνέχισε την ζωή σου με την συνείδηση σου ήσυχη;)
26-03-2009, 15:19 #38
Δεν εχει μεινει και κατι αλλο να κανω Nora. Πρώτη φορα ψαχνω να βρω καποιον ανθρωπο με τετοια μανια και προσηλωση. Και να πεις οτι ειχα δημιουργησει κατι ερωτικο ή μου ταξει γαμο.
Καποια στιγμη με καποιο τροπο ειτε απ αυτον ειτε απο αλλου θα ξεδιαλυθει το μυστηριο.
;-)
Σας ευχαριστώ που ασχοληθηκατε μαζι μου παντως. Να στε καλα.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)