Νεο μελος - Η Ιστορια μου - Updates
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 83
    Senior Member

Νεο μελος - Η Ιστορια μου - Updates

Η ιστορια μου.

Λεγομαι Γιαννης και ειμουν 187 κιλα. Απο πιτσιρικας παντα ειμουν ενα γεματο παιδι, αλλα ιδιαιτερα τα τελευταια 7/8 χρονια παραμεγαλωσα! Εχοντας κανει αμετρητες διαιτες και προσπαθειες μεσω μηχανηματων σε κεντρα αδυνατισματος, αποφασισα να κανω κατι ριζικο. 3 Ιανουαριου ηταν η μερα που αλλαξε η ζωη μου.

Μετα απο σκεψη, αποφασισα να παω στον Συλλογων Παχυσαρκων και επικοινωσα με την κυρια Δωρα Σ. (κρυβω το επωνυμο, οποιος θελει πληριοφοριες ας στειλει ΡΜ). Εκει μου εξηγησε αναλυτικότατα τις διαφορες μεθοδους που γιονται και τις διαφορες παρενεργειες που μπορει να εχουν. Το κλιμα που επικρατει στον συλογγο ειναι εκπληκτικο!

Μετα απο συσταση της επισκεφτηκα εναν ιατρο-χειρουργο στο Κολωνακι οπου και ΄βγηκε η ετυμηγορια : Δαχτυλιδι & Bypass ! Ταυτόχρονα θα γινόταν και κοιλιοπλαστική (η κοιλια μου σχεδον εφτανε τα γεννητικα μου οργανα) και καποια πολυ μικρη λιποαναρρόφηση σε περιοχη στηθους και γοφων.

Η ολη εγχειρηση εγινε στο Ιατρικο Κεντρο Ψυχικου (πρωην Απολλωνιο). Πηρε 9μιση ωρες. Ναι. εννιαμιση ωρες...Φυσιολογικο, αν σκεφτειτε οτι εκανα 4-σε-1 χειρουργια :
    1) Τοποθετηση γαστρικου δαχτυλιου
    2) Γαστρικο bypass
    3) Λιποαναρροφηση τοπικα
    4) Κοιλιοπλαστικη

Ξυπνωντας αργοτερα, εννιωσα απιστευτη ζαλαδα κ μικρα πονακια στην περιοχη της κοιλιας. Ευτυχως για μενα οι επομενες 4 μερες που εκατσα στο νοσοκομειο, ηταν απροβληματιστες. Δεν ετρωγα τιποτα, λογω ορου και εχασα κ απο εκει καποια κιλακια.

Μπηκα στο νοσοκομειο 187.5! Χτες πηγα στον γιατρο για την ρυθμιση του δαχτυλιδιου και ειμουν 156 (Μετα απο περιπου εναμιση μηνα) Για τις επομενες 2-3 μερες οι τροφες που θα τρωω θα ειναι υγρες μεχρι να ανοιξει λιγακι ο δαχτυλιος κ να δεχεται κ τις στερεες.

Ειμαι πολυ χαρουμενος που εκανα την κινηση αυτη. Αν κ ξερω οτι θα ταλαιπωρηθω λιγακι στην αρχη, ξερω οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ικανοποιητικο. Λιγοτερο βαρος = λιγοτερα πιθανα προβληματα!

Ελπιζω με το παραδειγμα μου να καταφερα να παρακινησω και αλλους νεους/νεες να κανουν το βημα αυτο.

Φιλικα - Γιαννης

Senior Member
    Συγχαρητήρια Γιάννη για την απόφαση να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο!
    που δεν το βαλες κάτω.. που πήρες εσύ τα ηνία στα χέρια σου! και που τώρα
    απολαμβάνεις ήδη τα πρώτα αποτελέσματα! 1000 μπράβο σου αξίζουν.
    Την Κα Δώρα που λες την ξέρω και από την τηλεόραση, είχε κάνει κι αυτή γαστρικό by pass
    πριν χρόνια και τώρα συνεργάζετε με κάποιους γιατρούς και τους συστήνει ασθενείς που
    η ίδια γνωρίζει σε αυτό το Σύλλογο Παχυσάρκων. (κάπου στο Περιστέρι δεν είναι?)
    η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως παίρνει κάποιο ποσοστό από την αμοιβή γιατρού
    για αυτή της την μεσολάβηση. Μακάρι να κάνω λάθος και ας μη θεωρηθεί λειδωρία
    κατά της Κας Δώρα αλλά οι πληροφορίες μου αυτό λένε.
    Αρκετή εκμετάλευση έχει πέσει κι από τα bodyline. και από κάποιες εταιρίες που πουλάνε
    πανάκριβα αλλά εντελώς κουρέλια ρούχα για παχύσαρκους.
    Εμείς οι παχύσαρκοι μέσα στην απελπισία μας γινόμαστε στόχος για επιτήδειους κι αυτό
    πρέπει να το σταματήσουμε εμείς.

Senior Member
    Ειναι ακριβως πισω απο το παλιο καπνεργοστασιο. Μου φαινεται Σεπολια ειναι η περιοχη.

Παιρνει-δεν παιρνει προμηθεια, κανει κατι που κανενας αλλος δεν εχει τολμησει. Ειναι μια ιδιωτικη πρωτοβουλια και της το παραδεχομαι. Εξαλλου ο συλλογος (του οποιου ειμαι μελος), εχει κοντα 1300 ενεργα μελη. Και με 50 Eυρο τον χρονο, βγαινει κατι!

Δεν ειναι αυτο το ζητημα ομως. Αν δεν ηταν η Κα Δωρα, δεν ξερω που θα ημουν και πως θα ημουν !

Για τα ρουχα εχεις δικιο. Ειχα παει σε ενα μαγαζι με ρουχα για ευτραφεις και αηδιασα με την ποιοτητα. Ενα που μου εκανε εντυπωση και εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα ρουχων (βρηκα κ μαγιω εκει!!! ) ειναι στα www.bigman.gr Εμεινα ικανοποιημενος

Senior Member
    YianniD, όντως παρακινεις έμας που μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά κιλά πάνω μας, αλλά πάλι είναι πολλά, να κάνουμε αυτό το βήμα μετά από πολλή σκέψη και ενδοιασμούς. Tα αποτελέσματα των ανθρώπων που έκαναν την εγχείρηση και είδαν αποτέλεσμα είναι ένα σοβαρό κίνητρο για μας που σκεφτόματε να βάλουμε έστω και λαπαροσκοπικό δακτύλιο. Σε έναν μήνα έχασες περιπου 30 κιλά μπράβο!! Τέλεια! Ελπίζω να δουλέψει και σε μένα αυτό, παρόλο που δεν έχω σκοπό να αλλάξω διατροφικές συνήθειες πέραν των γλυκών και των ποτών...

Eίδομεν,

Καλως ήρθες λοιπόν...

Senior Member
    Originally posted by YiannisD
    Η ιστορια μου.

Λεγομαι Γιαννης και ειμουν 187 κιλα......................
    ...........................
    Ελπιζω με το παραδειγμα μου να καταφερα να παρακινησω και αλλους νεους/νεες να κανουν το βημα αυτο

Φιλικα - Γιαννης
    ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
    ΤΗΣ.
    ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

Senior Member
    Originally posted by YiannisD
    Παιρνει-δεν παιρνει προμηθεια, κανει κατι που κανενας αλλος δεν εχει τολμησει. Ειναι μια ιδιωτικη πρωτοβουλια και της το παραδεχομαι. Εξαλλου ο συλλογος (του οποιου ειμαι μελος), εχει κοντα 1300 ενεργα μελη. Και με 50 Eυρο τον χρονο, βγαινει κατι!

Δεν ειναι αυτο το ζητημα ομως. Αν δεν ηταν η Κα Δωρα, δεν ξερω που θα ημουν και πως θα ημουν !
    αν ήταν η πρωτοβουλία και ανιδιοτελής.. και τσιμπάνε και
    50 ευρουδάκια από τον κοσμάκη.. και εσύ αντί να γράψεις
    2 λόγια για το γιατρό σου.. που σε αυτόν και στον ευατό σου
    χρωστάς και σε κανέναν άλλο κάνεις ειδική μνεία στην πασίγνωστη Κα Δώρα... μάλιστα ενδιαφέρον.

Senior Member
    Διακρινω ειρωνια κ δεν μου αρεσει ! Μπορει ο γιατρος μου να μην θελει να πω στοιχεια του στο νετ. Και οσον αφορα για την μνεια που λες οτι κανω προς το σωματιο, που ειναι το προβλημα σου? Αν θες δεν πληρωνεις. Μπορεις να ρωτησεις οτι θες εκει να μην δωσεις φραγκο. Εγω τα γουσταρα κ τα εδωσα !

Senior Member
    Έχουμε και έναν είρωνα στην παρέα, αν διαβάσεις προηγούμενα post θα δεις πως απαντάει και σε μένα...

Senior Member
    δεν είχα σκοπό να σε ειρωνευτώ Γιάννη,
    αλλά μου φάνηκε περίεργο που δεν είπες λίγα λόγια για το γιατρό σου, χωρίς απαραίτητα
    να αναφέρεις το όνομα του.
    Σχετικά για την κυρία Δώρα θεωρώ πως ότι κάνει το κάνει για δικό της όφελος.
    αυτή είναι η γνώμη μου αν δεν συμφωνείς δεν είναι και απαραίτητο
    ο σκοπός που ρώτησα για το γιατρό σου είναι για να ενημερωθεί κι άλλος κόσμος. πως να το κάνουμε καλύτερα
    θα ενημερωθεί κάποιος που ενδιαφέρετε από ένα γιατρό
    παρά από οποιαδήποτε Κα Δώρα Σ.

--
    Sad: δεν ασχολούμε μαζί σου καν δεν το πρόσεξες?

Senior Member
    ΟΚ.

Senior Member
    ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

Senior Member
    Originally posted by bionic
    δεν είχα σκοπό να σε ειρωνευτώ Γιάννη,
    αλλά μου φάνηκε περίεργο που δεν είπες λίγα λόγια για το γιατρό σου, χωρίς απαραίτητα
    να αναφέρεις το όνομα του.
    Σχετικά για την κυρία Δώρα θεωρώ πως ότι κάνει το κάνει για δικό της όφελος.
    αυτή είναι η γνώμη μου αν δεν συμφωνείς δεν είναι και απαραίτητο
    ο σκοπός που ρώτησα για το γιατρό σου είναι για να ενημερωθεί κι άλλος κόσμος. πως να το κάνουμε καλύτερα
    θα ενημερωθεί κάποιος που ενδιαφέρετε από ένα γιατρό
    παρά από οποιαδήποτε Κα Δώρα Σ.

--
    Sad: δεν ασχολούμε μαζί σου καν δεν το πρόσεξες?

Bionic δεν βλέπεις που σε γράφω; Δεν το πρόσεξες;

Senior Member
    εγώ βλέπω το αντίθετο.. πως προσπαθείς να σε προσέξουν αλλά κανείς δεν ασχολείτε,
    γιατί όχι μόνο εξακολουθείς να γράφεις ότι σου κατέβει αλλά είσαι και αγενής.

Senior Member
    Originally posted by bionic
    εγώ βλέπω το αντίθετο.. πως προσπαθείς να σε προσέξουν αλλά κανείς δεν ασχολείτε,
    γιατί όχι μόνο εξακολουθείς να γράφεις ότι σου κατέβει αλλά είσαι και αγενής.
    Δεν εχω ανάγκη να με προσέξουν σε ένα forum... και νομίζω πως αγενής ξεκίνησες να είσαι εσύ, αν δεν μου έλεγες ότι σας κοροιδεύω και οτι γράφω κουταμάρες, γι'αυτό λοιπόν κοίτα τη δουλειά σου και συνέχισε να μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί δεν το θέλω κιόλας...

Senior Member
    στην αρχή νόμιζα πως όντως μας κορόιδευες με όλες αυτές τις ερωτήσεις,
    τώρα διαπιστώνω πως έχεις πρόβλημα με το ευατό σου που αυτό πρέπει
    να λύσεις πρώτα, και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να σε προσέξουν.
    πάντως εξακολουθείς να γράφεις κουταμάρες..αυτό δεν άλλαξε..
    όπως απόψε αυτό που έγραψες στο Γιάννη και ότι όποιος κάνει εμετούς
    είναι άρρωστος.. δυστυχώς είναι τέτοιο το μέγεθος των ασυναρτησιών
    που γράφεις που διαπιστώνω πως είσαι εκτός τόπου, εκτός χρόνου, εκτός θέματος..
    εκτός γενικώς .. και δεν κρατιέμαι

Page 1 of 6 123 ... LastLast