Γεια σας! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Member
    Δεν είμαι σίγουρη και εγώ τη μία είμαι έτσι την άλλη αλλιώς.
    Είναι σα να έχω δίπλα στο κεφάλι μου ένα αγγελάκι και από την άλλη ένα διαβολάκι..Έτσι τη μία με κατηγορώ, την άλλη με απαλάσσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τη μία το ένα μου λέει να τρώω σωστά...και το άλλο να τα κατασπαράξω όλα. Το θέμα είναι πιο θα υπερισχύσει τελικά, δεν μπορώ να φανταστώ όλη μου τη ζωή να συνεχίζει έτσι.

ναι και τώρα 11 :D μπερδευτικα!!!

Originally posted by jasmine
    Δεν είμαι σίγουρη και εγώ τη μία είμαι έτσι την άλλη αλλιώς.
    Είναι σα να έχω δίπλα στο κεφάλι μου ένα αγγελάκι και από την άλλη ένα διαβολάκι..Έτσι τη μία με κατηγορώ, την άλλη με απαλάσσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τη μία το ένα μου λέει να τρώω σωστά...και το άλλο να τα κατασπαράξω όλα. Το θέμα είναι πιο θα υπερισχύσει τελικά, δεν μπορώ να φανταστώ όλη μου τη ζωή να συνεχίζει έτσι.

ναι και τώρα 11 :D μπερδευτικα!!!
    μπράβο ναι, και εγώ κάπως έτσι νιώθω....από εκεί που λέω πως δεν θα φάω, κάτι μέσα μου μου λέει 'έλα τώρα, τί πειράζει;;;' το πολύ πολύ να κάνεις ένα ακόμη εμετούλι....ένα αγγελάκι και ένα διαολάκι ταυτόχρονα....
    όπως και να το σχηματοποιήσουμε όμως....το θέμα είναι ένα...
    πρέπει κάθε φορά να βρίσκεις τη δύναμη, να νιώθεις δυνατός απέναντι στην απειλή του φαγητού, να νιώθεις ότι το ελέγχεις εσύ και όχι αυτό και είτε να σκέφτεσαι σωστά είτε να σκοτώνεις το διαολάκι...όπως και να το δεις είναι το ίδιο πράγμα....

Page 2 of 2 FirstFirst 12