Γειά σας!!! Είμαι νέο μέλος στο forum και για να πω την αλήθεια το ανακάλυψα τυχαία. Σκέφτομαι τις τελευταίες ημέρες πολύ έντονα να προχωρήσω σε τοποθέτηση δαχτυλίου. Μια φίλη με παροτρύνει ιδιαίτερα. Έχει περάσει και αυτή από το συγκεκριμένο στάδιο ήταν 130 kg και πλέον 55 - 60 kg. Μου τονίζει συνεχώς πως θα αλλάξει η ζωή μου. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!
Βαρέθηκα να με βλέπω να φουσκώνω στον καθρέφτη και να περπατάω στον δρόμο και να γυρνάνε να με κοιτάνε. Είμαι παχιά εντάξει δεν είμαι εξωγήινος!!!!
Είμαι 28 χρονών και έχω ύψος 1,70 και το βάρος μου κυμαίνεται από 120 - 130 kg. Και αυτό γιατί μια τα χάνω μια τα παίρνω.
Φοβάμαι πολύ να προχωρήσω στην εγχείριση και αυτό γιατι, μην γελάσετε, φοβάμαι μην υπάρξουν παρενέργειες. Όμως δεν πάει άλλο... Τόσα χρόνια δίαιτα δίαιτα δίαιτα. Είχα φτάσει κάποτε και 146kg.
Ακόμα και τώρα θέλω να ξεκινήσω πάλι δίαιτα να χάσω κάποια κιλά και δεν μπορώ. Ενώ σκέφτομαι ευχάριστα πράγματα, ενώ με ενθαρύνουν οι γύρω μου, μόλις έρθει αυτή η χαζόΔευτέρα μελαγχολώ... Είναι δυνατόν το φαγητό να μου ρυθμίζει την διάθεση μου? Κάτι πρέπει να κάνω.......!!!!