Results 1 to 7 of 7
Thread: ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !!!
-
10-08-2006, 15:05 #1
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !!!
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ 13 ΚΙΛΑ, ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Α! ΝΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ 32. ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 92 ΚΙΛΑ. ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,60. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΘΕ 8 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ . ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .....
- 11-08-2006, 08:56 #2
Sair καλώς ήλθες στη διαδικτυακή παρέα.Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή και αποτελεσματική προσπάθεια...:) :) :)
11-08-2006, 09:43 #3
καλως ηρθες Σαιρ :)
ετσι ειναι αυτα (τα κιλα), μουλαρωνουν συχνα -πυκνα αλλα τελικα κερδιζει αυτος που αντεχει περισσοτερο...η τα κιλα η εσυ :):):)
αν μενεις σταθερος παντα ερχεται η στιγμη που ξεκουνιουνται, αρκει να μη τα παρατας...
ο καθενας εχει σκεφτει το προγραμμα που του ταιριαζει για την διατροφη του, εγω πχ θελω να ειναι κοντα σε αυτο που λεμε "οπως τρωει ενας φυσιολογικος ανθρωπος"...θεωρω οτι ειναι αποτελεσματικο και μπορει να εχει διαρκεια... εννοειται οτι κατι ξερω απο διατροφη και φροντιζω να τρωω οσο συχνοτερα γινεται αυτα που μου κανουν καλο..
σκεφτηκες καθολου να κανεις κατι με κινηση για να βοηθηθεις? εγω κατι τετοιο θα κανω σε λιγο καιρο...
καλη παραμονη στο φορουμ, θα τα λεμε :)
11-08-2006, 09:56 #4
Συνήθως ότι συμβαίνει να έχεις κολλήσει στα κιλά,συστήνεται η κατανάλωση κάποιων τροφών που ενεργοποιούν πάλι το μεταβολισμό.Κάποιες τέτοιες τροφές είναι κυρίως αυτές που περιέχουν πρωτεϊνες,όπως κοτόπουλο,γαλοπούλα,ασπράδ ια αυγών...
Ασφαλώς όταν ακολουθείται ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δεν ξέρω αν είναι καλό να συμπεριλάβεις για κάποιες μέρες εντελώς εμβόλιμα την κατανάλωση των πρωτεϊνών.Αναλόγως με τη δίαιτα που ακολουθείς...Σίγουρα ένας πιο ειδικός ξέρει καλύτερα...
11-08-2006, 12:40 #5
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ . ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 2sweet θα πρεπει να πω πως ειμαι πολυ τεμπελ χανου για γυμανστική. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΩ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΒΑΔΙΣΜΑ.
11-08-2006, 13:03 #6
χαχαχαχαχαχαχααχχα (ωραιο το "πετουμενο περπατημα")
και πολυ καλα εκανες!!!
οταν λεω κινηση, δεν εννοω απαραιτητα γυμναστικη...εννοω οτι ευχαριστει τον καθενα να κανει και ειναι κινηση....το περπατημα μαλιστα θεωρειται η καλυτερη ασκηση για κινητοποιηση του μεταβολισμου (και για πολλα αλλα) , μαζι με το στεπ (αν πας καλα απο αρθρωσεις , γιατι το στεπ επιβαρυνει τα γονατα πολυ)
εγω λεω ν αρχισω πιλατες...
11-08-2006, 13:28 #7
ΠΙΛΑΤΕΣ???ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΑΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗ ΑΕΡΟΒΙΚΟ. ΠΑΡΕΠΙΠΝΤΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ??? ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΛΑΤΕΣ??
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία