Results 1 to 15 of 21
-
29-08-2007, 14:33 #1
Προσοχη στους bypass-αρισμενους !
Αν κ εχω να γραψω αρκετο καιρο, για ευνοητους λογους, θελω να ενημερωσω για κατι ιδιαιτερα σημαντικο.
Χρειαστηκε να κανω καποια επεμβαση. Ειχα εσωτερικη αιμοραγια, σε μικρο μεν βαθμο, αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να εχω καθολου.
Ο λογος ? Λογω της παρακαμψης, μαζι με ολα τα στοιχεια που δυσαποροφουνται ειναι και η βιταμινη Β12, υπευθυνη για το πηξιμο του αιματος.
Οποτε και απο εδω κ περα ανα 1-2 μηνες πρεπει να κανω ενεσιμη Β12 (εφορου ζωης φυσικα!) μιας και απο το στομα δεν προκειται να την κρατησει το σωμα μου.
Προσοχη σε ολους/ες !!!
- 29-08-2007, 14:40 #2
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ
29-08-2007, 20:14 #3
Γιαννη περαστικα σου.
Μιας και συνεβη, ας δουμε την καλη πλευρα του πραγματος...
Ειχες μια επιπλοκη αλλα απ οτι βλεπω εχεις ξεφορτωθει κι 60 ολοκληρα κιλα...αρα εχεις απομακρυνθει απο ΠΟΛΛΕΣ αλλες επιπλοκες που μπορουσαν να σου προκαλεσουν ασθενειες σχετικες με την παχυσαρκια..
ακομα, οι ενεσεις που χρειαζεται να κανεις, εστω και εφ ορου ζωης, δεν ειναι καν φαρμακο, ειναι βιταμινες, που στην σωστη δοση τους δεν εχουν απολυτως καμια παρενεργεια....
για σκεψου ποσα πραγματικα φαρμακα θα χρειαζοταν να παιρνεις , ισως και εφορου ζωης αν δεν ξεφευγες απο το αρχικο σου βαρος...
καλη συνεχεια, αλλο κακο να μη σε βρει..
29-08-2007, 23:05 #4
De tha mporousa na symfwnisw perissotero me tin 2sweet.. Estw kai 10% apo to arxiko sou baros na exanes ta ofeli einai anarithmita.. poso mallon toso baros.. Apla exe yp opsin sou oti to gastriko bypass dimiourgei problimata kai stin aporrofisi sidirou kai asbestiou...kai ola ayta se sxesi me tin ektasi tou bypass..poso dld apo to lepto sou entero einai leitourgiko. kalo tha einai osoi ypokeintai stin sygkekrimeni epembasi na pliroforountai apo tous giatrous tous pws mporoun na elegxoun - prolambanoun tetoioy eidoys elleipseis.
29-08-2007, 23:22 #5
ΓΙάννη, εύχομαι καλύτερη συνέχεια, σε ευχαριστούμε που ήρθες να μας ενημερώσεις.
Καμμένος και Ελένη, όχι greeklish σε αυτό το φόρουμ, σας παρακαλώ θερμά!
Ελένη, αν θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα, σημασία δεν έχει το περιεχόμενο του μηνύματος αν ο τρόπος είναι για τ'ανάθεμα.
29-08-2007, 23:25 #6
Συγνώμη NikosD. για τα greeklish. Είναι οι πρώτες μέρες μου και δεν γνώριζα.
30-08-2007, 11:10 #7
Γιάννη και εγω κανονικά πρέπει να παίρνω B12 σε κανονική μορφή βέβαια αλλά γενικά δεν είμαι και πολύ υπέρ των βιταμινών και συμπληρωμάτων...
30-08-2007, 14:32 #8
@ Viola...Πρεπει ομως ρε συ. Απο την στιγμη που δεν τα κραταει ο οργανισμος μεσω στοματος...Αναγκαστικα το κανεις ! Εσυ παιρνεις συμπληρωματα/βιταμινες ?
@Ελενη... Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα να εκφραζεσαι καλυτερα. Ειμαι πολιτισμενοι ανθρωποι και πρεπει να μιλαμε αναλογα. Δεν μπορεις να κρινεις τις πραξεις/επιλογες μου γιατι πολυ απλα δεν εισαι εγω. Ο μονος που μπορει να με κρινει ειναι ο Θεος.
@ΝικοςD...Σε παρακαλω κανε ενα διαχωρισμο των πολλων μη-χρειαζομενων ποστς. Για μια απλη ενημερωση εγραψα κ κοντευουν να με καταδικασουν για την επεμβαση! Ελεοc !!!
30-08-2007, 15:03 #9
Γιαννη κανενας δεν θέλησε να σε καταδικάσει, προς Θεού, είναι απίστευτα αξιοθαύμαστο αυτό που εχεις καταφέρει, και συγνώμη που δεν αναφέρθηκα κι εγώ σ'αυτό νωρίτερα....
Το κακό ηταν οτι δεχτήκαμε μέσω του θέματός σου "ασύμετρη απειλή" και έπρεπε όλοι να σπέυσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την επίθεση!
Προσωπικά θεωρώ οτι δεν πρεπει να σβηστούνε όλα αυτα που έγγραψε η Ελενη, αλλα να μείνουν μέσα να μας θυμίζουν οτι τελικά όλα μας τα διατροφικά προβλήματα προέρχονται απο την υπεροψία ανθρώπων χωρίς ευαισθησία και όχι απο το φαγητό....
Όπως και να'χει, ευχομαι καλή συνέχεια, ουδέν κακό αμιγές καλου, θα είσαι στο βάρος που σε κανει να αισθανεσαι καλά και δεν πειραζει αν εφόρου ζωής πρεπει να περνεις αυτή τη βιταμίνη....
Καλή συνέχεια και να εισαι παντα καλα....
30-08-2007, 17:01 #10
[quote]Originally posted by YiannisD
@ Viola...Πρεπει ομως ρε συ. Απο την στιγμη που δεν τα κραταει ο οργανισμος μεσω στοματος...Αναγκαστικα το κανεις ! Εσυ παιρνεις συμπληρωματα/βιταμινες ?
μου είπε να παίρνω εφ όρου ζωής βιταμίνη Β12,ασβέστιο,βιταμίνη c αλλά δεν τα παίρνω....βέβαια αισθάνομαι αδυναμία ώρες-ώρες αλλά δεν θέλωω να μπώ σε αυτή την διαδικασία του κάθε μέρα να πίνω 4 χάπια...
30-08-2007, 17:42 #11
Σκεψου το αλλο...Δεν ηξερα για την Β12, με αποτελεσμα να μην κλεινουν πληγες ευκολα.
Εκανα μια επεμβαση και λογω ελειψης Β12, με ξαναεβαλαν χειρουργεια 1 τα μεσανυχτα, με ανοιξαν παλι και καυτηριασαν οπου ειχα αιμοραγια!
Ξεκινα και παιρνε !!! Στο λεω τελειως φιλικα !!! Καποια στιγμη θα παθεις αβιταμινωση. Ειναι φυσικη συνεχεια...Τι σωμα δεν κρατα οσα πρεπει απο πρωτεινες/βιταμινες κτλπ/ και καθημερινα ενα μικρο ποσοστο το "τρως" Αρα...καποια στιγμη θα τελειωσει
30-08-2007, 17:50 #12
ΒΙΟΛΑ
κατ αρχας καλως σε...
κατα δευτερον, ελπιζω στο μελλον να το δεις κι αλλιως το θεμα των βιταμινων...
μπορει να ειναι χαπια στην μορφη, δεν ειναι "φαρμακα" ομως, συμπληρωματα διατροφης ειναι, και τα παιρνουν απο παιδια μεχρι γεροι οταν ειναι απαραιτητο..
αν νοιωθεις αδυναμια, ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι ενω η λυση ειναι τοσο απλη...δεν παθαινει κανεις τπτ απο την σωστη δοση βιταμινων, απλα νοιωθεις μια ευεξια..
30-08-2007, 18:02 #13
btw (που θα λεγε κι η γιαγια μου)
παρατηρω οτι ο Γιαννης δεν εχασε 60 κιλα, εχασε ολα του τα παραπανησια κιλα!!!!!
προφανως ειχε ξεχασει ν αλλαξει το στικερ του..
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!
μακαρι να εχεις και στους αλλους τομεις της ζωης σου τετοιες επιτυχιες!
ας δουμε και την καλη πλευρα της επισκεψης της ανοητης:
φανταζεσαι να ακουγες τις αποψεις ενος ηλιθιου σαν αυτες που διαβασαμε παραπανω? θα ησουν ακομα 200 κιλα...(εχει κι ο βλακας την χρησιμοτητα του, μην τον υποτιμαμε)
30-08-2007, 20:05 #14
ειχα παραπανισια 12000 ευρώ και αντι να πάρω αυτοκίνητο έκανα επέμβαση....μετα πήρα και αυτοκίνητο και πήγα και Ντουμπάι....δεν μπορώ να καταλαβώ αυτή η χαρα απο που βγαίνει...οταν ενας μαλ**ας γιατρό μου είπε οτι δεν χρειαζεσαι τίποτα....5 χρόνια συνεχόμενη διαιτα μωρέ...δεν είναι τίποτα και μου μιλούσε ειρωνικά του στυλ μην βάζεις ζαχαρι στο καφέ μην τηγανίζεις τις πατάτες με λάδι, περπάτα απο την αθήνα μέχρι την θεσσαλονικη απλά καθημερινα πράγματα δηλαδή ή επίσης που ήθελε να με βάλει εγκλειστο στο νοσοκομείο μόνο με ορό για να χάσω με βιαιο τρόπο τα κιλά απλές λύσεις δηλαδή καθημερινές .....τον εβρισα μεγαλοπρεπέστατα και μετα απο 1 χρόνο πήγα όντας αδύνατος και μου χασκογελούσε σαν χάνος
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ???ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
ΕΓΩ Η΄ο Doctor με master στο university of ταδε και Phd στο απο δω και απο κεί.....
εγώ ο ΑΙΦΕΡ (το παιδί που λένε όλοι αει φέρε το νερο κλπ) εκανα το γιατρό να νοιώσει ασχημα...
30-08-2007, 20:13 #15
Originally posted by elenh
Originally posted by sia
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ.
ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ.
Το μαχαιρι δεν ειναι η λυση.
Δεν λυνει το προβλημα σας το οποιο ειναι το μυαλο σας και η ψυχη σας.
Και μην ξεχνατε οτι το μαχαιρι ειναι λυση χωρις επιστροφη.
Ειλικρινα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη δυναμη σε ολους σας και κυριως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σ εκεινους που προσπαθουν χωρις μαχαιρια μαγικα χαπακια και μαγικες διαιτες να χασουν αυτα τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ κιλα που τους εμποδιζουν να χαρουν πραματα που για αλλους ειναι αυτονοητα κυριως ομως τους εμποδιζουν να αναπτυχθουν και να εξελιχθουν ως ατομα.
Καλη Δυναμη!
Δεν ξαναγραφω.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή