den paei allo
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: den paei allo

Junior Member

den paei allo

geia sas k apo mena!eimai kainourio melos!8a sas pw k gw th dikh mou istoria an kai de diaferei apo pollwn.......eixa ftasei prin 4 xronia sta prwta stadia ths anorexias omws h diakoph ths periodou me anagase na parw varos.....apo tote omws den exw stamathsei na vazw kila.....den eimai akoma paxusarkh alla opws paw 8a ginw.......me pianoun polu suxna kriseis boulimias...polles fores kanw k emeto alla pleon eimai se ena stadio pou misw toso ton eafto mou se shmeio pou oute kan kanw emeto.....exw vare8ei olh afth thn katastash...mono to fai k tis diaites skeftomai....akoma k ston upno mou....zw enan efialth...h megaluterh diaita pou kanw ftanei ws 3 meres meta me pianei atonia k pali trww k gemizw 8umo k tupseis.......einai apaisio.....oi dikoi mou den mporoun na to katalavoun.....alla pragmatika...xreiazomai voh8eia....toulaxiston eseis pistevw pws me katalavainete....

Senior Member
    ʼννα καλώς ήλθες!Πόσο μοιάζουμε όλοι ,τελικά ,έτσι;Ναι....η δική σου ιστορία δε διαφέρει από πολλών...Δεν έχει διαφορές από τη δικιά μου και από άλλων παιδιών εδώ μέσα...
    Κρίσεις ανορεξίας - υπερφαγίας,διατροφική αναστάτωση,εξαντλητικές δίαιτες,κόπωση,βουλιμικά επεισόδια,εκνευρισμός,λάθο ς οικογενειακή προσέγγιση,απομόνωση,μοναξ ιά,τύψεις,φόβος....
    αγωνία για τη συνέχεια...!

Έχεις σκεφθεί πως - τελικά - με αυτοσχεδιασμούς η μόνη συνέχεια που δίνουμε, είναι αυτή στον καταστρεπτικό κύκλο της ανορεξίας - βουλιμίας;Σκέψου πόσες φορές έχεις βιώσει αυτόν τον κύκλο...Γιατί δεν υπάρχει μόνιμο αποτέλεσμα;
    Τελικά μάλλον σπαταλάμε όλο μας το χρόνο και την ενέργεια στο πρόβλημα μας...
    Αλήθεια που είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ που μας χαρίστηκε;Χαραμίζεται;

Χμμμμμμμμ...νομίζω πως ήρθε η ώρα να πράξουμε...Και ναι... εγώ σκοπεύω να επισκεφθώ κάποιον επιστήμονα και να μου δώσει μια συμβουλή ή μια θεραπευτική γραμμή....
    Θα απενοχοποιήσω τον εαυτό μου και θα το κάνω...
    Κάντο κι εσύ...δώσε στον εαυτό σου τη ζωή που του αξίζει...

Φιλιά πολλά...να προσέχουμε όλοι....

Junior Member
    ta xw mperdepsei ligo pws leitourgoun edw ta pragmata alla 8a ma8w pou 8a paei?!!telos pantwn!kouragio klean8h!mia sumvoulh!otan ksekinhseis diaita frontise na ksekinhseis taftoxrona k kapoio xompu pou sou aresei etsi wste na ksexniesai k na mh vriskeis xrono na skeftesai to fai!as vgaloume oloi ap to mualo mas thn idea "zw gia na trww"as arxisoume na trwme gia na zoume!

Senior Member
    Ναι!Το πιστεύω πως κάπου υπάρχει μια ισορροπία μέσα μας!Και όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τη διατροφή μας.Μιλάω κυρίως για την εσωτερική μας ισορροπία....Μόνο που νομίζω ότι σε μερικούς ανθρώπους είναι πολλή λεπτή αυτή η κατάσταση!Και σαν ξεφύγουμε λίγο τότε ξεκινάει η κατηφόρα...
    Σίγουρα δεν ζούμε για να τρώμε...Σίγουρα δεν πρέπει να αναλώνουμε τόσο χρόνο για να σκεφτόμαστε μια απλή διαδικασία επιβίωσης του οργανισμού!Σίγουρα πρέπει να απασχολούμαστε και αλλού...
    Εγώ το έχω ήδη κάνει.Βάζω το μυαλό να σκέφτεται δημιουργικά και να μη μου χρωματίζει τη μέρα αρνητικά μια κατάσταση ή ένα επεισόδιο...

ʼλλωστε ας μη ξεχνάμε πως μέσα σ' ένα κάδρο μπορείς να δεις μια φωτογραφία - απλή απεικόνιση, ή μια χρωματισμένη εικόνα του μυαλού...Επιλέγεις τρόπο σκέψης και....

-----} Aννα καλή συνέχεια να έχεις...και με το καλό να εξοικειωθείς με τα συστήματα...Αν γράψεις με ελληνικά θα μας διευκολύνεις πάρα πολύ!!!