Aθεράπευτα Βουλιμική
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 75
    Member

Aθεράπευτα Βουλιμική

Το πρόβλημα της βουλιμίας είναι τεράστιο. Βρίσκομαι στην δύνη του προβλήματος 5 χρόνια και δεν μπορώ να το σταματήσω με τίποτε. Έχω περάσει και απ΄το στάδιο της ανορεξίας όπου τρείς μήνες έπινα μόνο νερό. Ήμουν 96 κιλά, έφτασα τα 35 και ευτυχώς κατάφερα να είμαι σήμερα στα 56. Η βουλιμία όμως δεν σταματά. Τρώω αφάνταστες ποσότητες φαγητού και φτάνω μέχρι και τους 10 εμετούς την μέρα.Υπάρχουν φυσικά και οι μέρες που λόγω των ατόμων που είναι γύρω μου και ξέρουν το πρόβλημά μου δεν καταφέρνω να φάω.Τις μέρες αυτές είμαι με θερμιδομετρητή στο χέρι και προσπαθώ να πέρνω τουλάχιστον 250-300 θερμίδες την μέρα, τρώγωντας ένα πιάτο φιδέ ας πούμε. Οι μέθοδοι που χρησημοποιώ για τον εμετό είναι τρομακτικοί. Μερικές φορές τρομάζω κι' εγώ αλλά η ανακούφιση της εξαγωγής του φαγητού απ΄το σώμα είναι φοβερή.

Senior Member
    Τώρα ξέρω πως θα σου φανεί αστείο αυτό αλλά και τι δεν θα δινα να μπορούσα
    για 3 μήνες να πιω μόνο νερό..
    μακάρι να βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει που να ξέρει και να χει ζήσει αυτό το
    πρόβλημα..

Member
    Έχω περάσει απο πολλά στάδια bionic και αυτό το τρίμηνο ήταν το πιο δύσκολο. Εκεί ήταν που συνηδητοποίησα ότι ή θα ζήσω ή θα πεθάνω. Οι γιατροί προσπαθούσαν να πείσουν την οικογένειά μου ότι δεν υπάρχει ελπίδα για μένα. Επανήλθα στην ζωή γιατί έφτασα σχεδόν στον θάνατο. Είναι τρομερές εμπειρίες τις οποίες δεν θα ήθελα να ζήσω ξανά.Αυτούς τους τρείς μήνες δεν είχα κοιτάξει τον εαυτόν μου στον κθρέφτη γιατί με τρόμαζε η εικόνα μου. Είχα χάσει σχεδόν τα μαλλιά μου λόγω έλλειψης σιδήρου απ΄τον οργανισμό. Ο σίδηρος ήταν στο 19 και η φεριτίνη στο 1. Οι γιατροί έλεγαν ότι ζω απο θαύμα και ότι αυτές οι εξετάσεις δεν αρμόζουν σε ζωντανό άνθρωπο. Τα κατάφερα όμως. Όχι ολοκληρωτικά φυσικά αφού πέρασα σε ένα άλλο στάδιο. Τώρα όμως γνωρίζω περισσότερα για κάποια πράγματα και προσπαθώ όσο μπορώ.

Originally posted by bionic
    [...]
    Μέσα στο μυαλό μου είσαι... :(

Σήμερα ξύπνησα και είπα να ξεκινήσω για μια εβδομάδα να πίνω μόνο υγρά... Σα να είχα κάνει τον δακτύλιο...

Μου φαίνεται αδύνατο να το κάνω... :""(((

Senior Member
    kxristina καλησπέρα

είμαι και εγώ 85 κιλ΄΄α και προσπαθώ απεγνωσμένα να χάσω 20.

πως κατάφερες και έπισες από μια μέρα στην άλλη τον εαυτό σου σε τόσο αυστηρές καταστάσεισ?

Member
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έπισα εγώ τον εαυτόν μου lollipop γι' αυτέ τις αυστηρές καταστάσεις όπως λές. Χωρίς να προσπαθώ να ρίξω ευθύνες αλλά είναι η αλήθεια ότι άλλοι ευθύνονται για τα προβλήματά μου. Και σιγκεκριμένα άλλος. Για μια σχέση που είχα πρίν 5 χρόνια όταν ξεκίνησε το πρόβλημα έγιναν όλα. Τέλος πάντων σημασία έχει ότι δεν κατάλαβα κι' εγώ πως ακριβώς ξεκίνησε και επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί έχω φτάσει εδώ που είμαι τώρα. Να ξέρεις όμως ότι αφού προσπαθείς όπως λές να χάσεις αυτά τα κιλά υπάρχει σωστή διατροφή που μπορείς να το κάνεις και να μην πέσεις κι' εσύ σε αυτές τις άσχημες καταστάσεις που βρισκόμαστε οι υπόλοιποι. Σίγουρα θα σου πάρει πολύ χρόνο για να γίνει αυτό αλλά τουλάχιστον θα είναι με τον σωστό τρόπο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να προσέχεις τον εαυτόν σου. Θα τα λέμε μέσα απο αυτό το site που θα πώ για άλλη μια φορά ότι είναι καταπληκτικό.

Senior Member
    το θέμα είναι ότι πλέον έχω φτάσει σε σημείο να μην αντέχω τον εαυτό μου.
    ζυγίζομαι καθημερινά.

έχω βάλει πολύ αυστηρούς στόχους.

θέλω το καλοκαίρι, η αρχή του καλοκαιριού, να με βρει με -20.

μου μοιάζει βέβαια πολυ ουτοπικό αλλά θα το προσπαθήσω.

θα είμαι εδώ καθημερινά να με εμψυχώνεται και να σας λέω πως πάω.

Member
    Originally posted by WeepingMoon
    Originally posted by bionic
    [...]
    Μέσα στο μυαλό μου είσαι... :(

Σήμερα ξύπνησα και είπα να ξεκινήσω για μια εβδομάδα να πίνω μόνο υγρά... Σα να είχα κάνει τον δακτύλιο...

Μου φαίνεται αδύνατο να το κάνω... :""(((
    Δεν θα το πιστεψεις αλλά εγώ το κάνω είδη αυτό εδώ και μία εβδομάδα συμπάσχοντας με τα παιδια εδώ στο φορουμ .

Πίνω υγρά και τρώω μόνο σούπες ..σαν να είχα βάλει δακτύλιο...

Από τότε που μπήκα στο φόρουμ 19/2/06 ζύζιζα 80 κιλα και σήμερα με την βοήθεια της τελευταίας εβδομάδας έχω χάσει σύνολο 4 κιλα .

Δεν ξέρω ποσο θα αντέξω , αλλά θα προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να πειναώ λίγο αλλά δεν αισθάνομαι ούτε αδυναμία ούτε λιγούρα.

Αντε κορίστια να δίνουμε δύναμη η μία την άλλη να φτάσουμε στα -20

Senior Member
    ΗΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ

HOOOOOOOOOOOP

ΠΕΣ μου σ παρακαλώ τι ακριβώς τρως καθημερινά να μπω και εγώ στο πρόγραμμα.
    ειμαι 84 και πρέπει άμεσα να χάσω 20 κιλά

Member
    Originally posted by lollipop
    ΗΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ

HOOOOOOOOOOOP

ΠΕΣ μου σ παρακαλώ τι ακριβώς τρως καθημερινά να μπω και εγώ στο πρόγραμμα.
    ειμαι 84 και πρέπει άμεσα να χάσω 20 κιλά
    Λοιπον άκου ή μαλλον διάβασε
    Το πρωί :1ποτήρι γάλα και 1 καφέ
    δεκατιανό :1ποτήρι χυμό
    μεσημερι:1 πιάτο σούπα κnοrr
    απογευματινό:1ποτήρι χυμό
    βράδυ:1 πιάτο σούαα knorr

Βέβαια ξέρω πολύ ΚΑΛΑ ότι δεν είναι ότι το καλύτερο σε επιπεδο διατροφής όμως για μένα προσωπικά ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

Πρέπει όμως να αναφέρω και κάτι αλλλο που είναι σημαντικό και νομίζω πως θα βοήθήσει κάποιους:

Και άλλες φορές προσπαθούσα μα δεν τα κατάφερνα.

Αρχισα λοιπόν να ερευνώ και να ψάχνω.

Από την έρευνα αυτή ανακάλυψα και αυτό το φορουμ(είμαι ευτυχής γι αυτό).

Πρώτα ανακάλυψα τα νέα για τον δακτύλιο.

Όμως εμεις με τα +20ή +25 κιλά είμαστε κατα κάποιο τρόπο εγκλωβισμένοι και η απόφαση για την επέβαση είναι κάπως δίσκολη .
    Έτσι είπα στον εαυτό μου κάνε ακόμη μια προσπάθεια και αν δεν τα καταφέρεις τουλάχιστο θα ξέρεις πως τελικά υπάρχει λύση( να φανταστείς είδα γιατρό για δακτύλιο μίλησα μαζί του μου πρότεινε επέμβαση με έπεισε σαν γιατρός όχι όμως τόσο 'οσο να φτάσω στο τέλος..)

Συνέχισα την έρευνα

Σε κάποιο γυναικολογικό site ανακάλυψα πως σε γυναίκες που πάσχουν απο πολυκηστικές ωοθήκες είναι εξερετικά δίσκολο να χασουν βάρρος. Εγώ έχω αυτό το προβλημα εδώ και 10 χρόνια.

Δεν έχασα χρόνο και πήρα αμέσως το γυναικολόγο μου.

Μου είπε πως ριζική λύση είναι η επέμβαση .
    Όμωωωως..................... τελευταία για το πρόβλημα αυτό χορήγούν με ικανοποιητικά αποτελέσματα χάπια για τον έλεγχο της ινσουλίνης στο αίμα .
    Είναι απλή φτηνή και ανώδυνη κατα τα λεγομενα του λύση. Αφού το ίδιο σκεύασμα το δίνουν χρόνια ολόκληρα σε διαβητικούς .Εδω πρεπει να πω πως είναι ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους στη Θεσσαλονίκη κατα γενική ομολογία. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είδη ξεκίνησα τη θεραπεία , εδώ και 10 μέρες .

Δεν ξέρω τι είναι τελικά αυτό που με βοήθησε .
    Χρόνια προσπαθώ και όσο και να σας φαίνεται παράξενο το -4 μου φαντάζει καταπληκτικό νούμερο.

ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ

ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΠΟΛΥΚΗΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Senior Member
    και εγώ έχω πολυκηστικές αλλά δεν μου έχει πει ο γυναικολόγος μου ότι πρέπει να περάσω κάποια θεραπεία.

ήδη απο τα 86 έχω κατέβει στα 83,1 σήμερα το πρωί.

θα κάνω για μια εβδομάδα αυτό που κάνεις να δούμε.

Member
    και εγώ έχω πολυκηστικές αλλά δεν μου έχει πει ο γυναικολόγος μου ότι πρέπει να περάσω κάποια θεραπεία.

ήδη απο τα 86 έχω κατέβει στα 83,1 σήμερα το πρωί.

θα κάνω για μια εβδομάδα αυτό που κάνεις να δούμε.
    Aκου το πρόβλημα με τις πολυκηστικές εντοπίζεται:

1.Σε αυξηση σωματικού βάρρους
    2.Υπογονιμότητα
    3.Τριχοφοιια

Αν το άτομο που τις έχει δεν το απασχολεί τίποτα από τα παραπάνω δεν υπαρχει και λόγος για άμεση θεραπέια.
    Μακροχρόνια όμως μπορέι να υπάρξουν καρδιολογικά και άλλα προβλήματα .

Μπράβο που έχασες άντε και σε περισσότερα

Προτείνω καθε Κυριακή πρώι να καταγράφουμε το βάρρος μας τι λές;
    Ετσι θα έχουμε πιο άμεσο στόχο

ΞΕΚΙΝΩ: ΚΥΡΙΑΚΗ 12/03/06 76 ΚΙΛΑ !!!

Senior Member
    ΕΙΣΑΙ 76?

ʼντε αμήν και πότε να πάω!
    Τι ύψος έχεις?

Εγώ 1,74 και είμαι τώρα 83

Θέλω να πόω 65

Member
    ΕΙΣΑΙ 76?

ʼντε αμήν και πότε να πάω!
    Τι ύψος έχεις?

Εγώ 1,74 και είμαι τώρα 83

Θέλω να πόω 65
    Εγώ είμαι 1.56 . Αληθινά αυτό δεν με πειράζει τα κιλά όμως είναι πολλά . Θέλω αλλα 20

Member
    Λοιπόν είμαστε μπροστά στις εξελίξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είδατε το ρεπορτάζ στο star?

H νέα δίαιτα που κάνει θραύση στο Λονδίνο είναι η δίαιτα της σούπας!!!!!

Μία κρεατόπουπα λέει το μεσημέρι έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει αναγκη ο οργανισμός και χορταίνει πιο εύκολα ακομη και από ενα πιάτο σαλάτα !

Είπε ακόμη ότι σε μια εβδομάδα μπορούν να χαθούν έως 4 κιλά από τα οποία 1 είναι λίπος

Είναι άσχημα?????

Page 1 of 5 123 ... LastLast