Results 1 to 3 of 3
Thread: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ
-
11-09-2006, 20:53 #1
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ
ΓΕΙΑ! ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ! ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΗΡΩΕΣ!
ΕΓΩ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, (ΤΑ ΕΧΩ ΦΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 15 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ).ΟΜΩς ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡ. ΚΑΙ 106 ΚΙΛΑ. ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΧΟΥΛΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 20.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΑΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΒΑΡΟΣ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ(ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 65 ΚΙΛΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (ΜΟΛΙς ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ) ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑς, ΒΟΥΛΙΜΙΑς ΚΑΙ ΑΝΟΡΕΞΙΑς ΕΝΑΛΑΞ. ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20-30 ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ(ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΟΝΙΩΝ-ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΑΤΕΡΑ)ΚΑΙ ΤΙς ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ)(ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗς, ΦΩΝΗΤΙΚΗ, ΚΙΘΑΡΑ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΔΕ ΠΡΟΣΕΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΕΒΑΛΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ ΑΡΧΕς ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗς ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;(ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ) ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
- 12-09-2006, 10:01 #2
Γεια χαρά και καλώς ήλθες...Ο πιο ειδικός να σου απαντήσει είναι ο Nido ( Dodoni ) μιας και ασχολείται με τέτοιες ομάδες...Καλή επιτυχία να έχεις στις προσπάθειες σου και καλό κουράγιο και δύναμη...
Επίσης συμπληρωματικά μπορείς να κοιτάξεις και αυτό το φόρουμ που έχει πλούτο πληροφοριών για το δακτύλιο...
http://pahisarkia.forumup.gr/
13-09-2006, 16:43 #3
nefastriti,
καλώς ήλθες στο eatingdisorders.gr
Αν καταλαβαίνω καλά αυτά που γράφεις, λες ότι τα επεισόδια υπερφαγίας - ανορεξίας είναι κάτι σαν σύμπτωμα/συνέπεια της χρόνιας κατάθλιψης που έχεις?
Θα ήθελα, αν δεν έχεις αντίρρηση, να μας πεις λίγα περισσότερα γι αυτό.
Σχετικά με τις ομάδες υποστήριξης: πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, αν και φέτος υπάρχουν σκέψεις και για Αθήνα. Ωστόσο, οι σκέψεις αυτές, είναι ακόμη σε εμβρυικό στάδιο.
Αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να σου πω είναι ότι φέτος, μέσα στο χειμώνα, θα κάνουμε στην Αθήνα ένα διήμερο βιωματικό εργαστήρι (14 ώρες) με θέμα τις διαταραχές πρόσληψης τροφής.
Θα περιλαμβάνει ενημέρωση και βιωματικές ασκήσεις σχετικά με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής και πυρηνικές έννοιες που αφορούν αυτές, όπως η αυτοεκτίμηση, η εικόνα σώματος, ο αυτοέλεγχος.
Εάν θέλεις, μπορώ να σε ενημερώσω έγκαιρα γι αυτό, μήπως και σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις. Οπως και να χει όμως, όταν καθοριστούν οι ημερομηνίες, θα μπει σχετική ανακοίνωση εδώ στο σάιτ.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)