Results 16 to 22 of 22
Thread: EFYGA KAI XANAGYRISA
-
26-09-2006, 20:08 #16
Originally posted by marinaki
Ευτυχώς που αργά ή γρήγορα καταλαβαίνουμε και απαντάμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό στα διλλήματα που μας βασανίζουν............ και μένα ευτυχώς ήρθε η ώρα γρήγορα να το καταλάβω και να το εμπεδώσω σωστά ...........
Ευχαριστώ το Θεό - τους γονείς μου - το γιό μου που ήρθε την κατάλληλη ώρα και στιγμή και πάνω από όλα τους φίλους μους (και τις τσοκαροκομμώτριες!!!!) για να κάνω μια ανασυγκρότηση μυαλού και δεδομένων και να μαί εδώ βοηθός και βοηθούμενη από τις συζητήσεις και τους προβληματισμούς όλων.
Καλώς με δέχεστε (ελπίζω και μένα) και ........ ξανά προς την κατηφόρα τραβώ !!!!!!!
ακομα δεν εχω καταλαβει πως ολες οι παραπανω σε αγαστη συμπνοια, βασανιστηκατε απο διλληματα!!! εθεσε κανεις κανενα διλλημα? το κανατε μοναχες?
σε δεχτηκαμε την ημερομηνια της εγγραφης σου μαρινακι...εκτοτε δεν σε ξεδεχτηκαμε ποτε!!! κι ουτε προκειται..ειτε λειψεις, ειτε μιλας, ειτε μουγγαθεις...,αντιληπτον?
- 27-09-2006, 00:23 #17
'Ηταν κάτι που ήθελα να το γράψω και να το βλέπω ................γραμμένο για να μου θυμίζει τα διλλήματα μου και για κάποιους να γίνει αντιληπτό ..............................
ότι είμαι ακόμα ζωντανή και υπαρκτή. Στην ηλεκτρονική μου μορφή το είχα ανάγκη γιατί στην πραγματικότητα που ζώ το έχω αντιληφθεί και το έχουν αντιληφθεί πολλοί. 'Αλλωστε το είπα και το λέω
για μένα τα κάνω όλα και αυτό είναι πίστεψέ με το πιό σημαντικό.
Ευχαριστώ για όλα πάντως ...... δεν είναι κακό να λές και να γράφεις αυτά που νοιώθεις πάντως.
27-09-2006, 05:34 #18
Originally posted by marinaki
'Ηταν κάτι που ήθελα να το γράψω και να το βλέπω ...... δεν είναι κακό να λές και να γράφεις αυτά που νοιώθεις πάντως.
ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα νομιζω..
κι εχω καταληξει οτι ειναι ενα απο τα βασικα πραγματα που....μας αδυνατιζουν....
να εκφραζουμε τις σκεψεις και τα συναισθηματα μας, αντι να τα τρωμε....
02-10-2006, 15:53 #19
Καλή βδομάδα και καλό μήνα σε όλους.. Νατάσα μου τι κάνεις; Πώς πάει ο αγώνας; Eγώ είμαι μπερδεμένη πολύ...σου είχα πει και στο μήνυμα....Να καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου την Παναγιώτα και να της ευχηθώ υπομονή και να κρατάει γερά....πολλά φιλιά επίσης σε sweety και Νιdo
03-10-2006, 20:48 #20
φιλακια Λιζακι
καλο μηνα κι αλλο κακο να μη μας βρει
τι σε μπερδεψε? (και ποια ειναι η Νατασα? οεο?)
04-10-2006, 18:03 #21
Originally posted by kallisti
Μπορείς να δουλεύεις σε 2 δουλειές ταυτόχρονα; μπορείς να κάνεις 2 επεμβάσεις ταυτόχρονα; μπορείς να έχεις 2 συντρόφους ταυτόχρονα; μπορείς να μοιράζεσαι σε 2-3 φόρουμ ταυτόχρονα;;;
Κάποια διλήμματα έχουν να κάνουν με το χρόνο και τις προσωπικές επιλογές... Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ για το ξανακαλωσόρισμα! και χαίρομαι που ξαναβρήκα ηρεμία...
Ουσιαστικά, αναφερόμουν περισσότερο σε "ηθικά" (όχι με την θρησκευτική έννοια) διλλήματα.
Κατ εμέ, δεν υπάρχουν διλλήματα στη ζωή μας παρά μόνο ψευτοδιλλήματα, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές.
Ο εσώτερος εαυτός μας ξέρει προς τα που θέλει να κατευθυνθεί και μεις απλά χρειάζεται να έχουμε ανοικτά τα αυτιά μας για να ακούσουμε τις ανάγκες του.
Επιπλέον, αισθάνομαι ότι σπάνια τα πράγματα είναι μόνο άσπρα ή μόνο μαύρα.
Δεν είμαι μόνο κακός αλλά είμαι ΚΑΙ κακός, όπως είμαι και καλός.
Στην περίπτωση των φόρουμ, δεν υπάρχει το καλό και το κακό φόρουμ, ο δίκαιος "χ" και ο άδικος "ψ" κ.ο.κ. αλλά υπάρχουν ανάγκες που εσώτερες που καλύπτονται άλλοτε από εδώ, άλλοτε από εκεί, άλλοτε και από εδώ και από κει και άλλοτε... από πουθενά.
Και είναι δικαίωμα (για να μη πω και υποχρέωση προς τη ζωή) οι ανάγκες να μην παραμένουν σταθερές, άκαμπτες και αναλλοίωτες.
ΥΓ. Μια ζεστή καλησπέρα και προς τα άλλα κορίτσια της παρέας, Sweet, Kleoniki, sonia , marinaki, tania, liza.
Γεια σου και σένα αρχαίε Βιόλα!!!
05-10-2006, 23:53 #22
Ευχαρίστουμε nido να'σαι καλά που μας καλησπερίζεις και μας διευκρινίζεις και τις ανάγκες μας για το πήγαινε έλα, παρε δώσε μας !!!!!
ʼλλωστε είναι χρόνια γνωστό στον δικό μου κύκλο ότι είμαι λίγο "κομήτης" στις κοινωνικές μου συναναστροφές.......... έρχομαι φεύγω πάω γυρνάω ............ ανανεώνομαι κλειδώνομαι ξεκλειδώνομαι γεμίζω μπαταρίες αδειάζω αρνητικές σκέψεις φορτώνω θετικές......... σε δουλειά να βρίσκομαι και να μπορώ να αντιμετωπίζω κάθε ευκολία και δυσκολία κάθε εσωτερική ή εξωτερική μου ανάγκη.
Αυτά ......... τα λέμε
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή