Geia se olous.... Kai i dikia mou ebeiria.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Member
    Που να ξέρω, δεν την είδα μετά που βγήκα από το νοσοκομείο. Η κακομοίρα πονούσε αφάνταστα, υπέφερε όλη τη μέρα-νύχτα-μέρα, δεν την αφήναν να αλλάξει θέση, την είχαν με τα γόνατα διπλωμένα στη κοιλιά... Εγώ που γέννησα με καισαρική και δεν υπέφερα τόσο αλλά βέβαια δεν μου αφαιρέσαν λίπος ούτε μου δέσαν τους μυς για να τους τεντώσουν. Τί να πω, δεν ξέρω, πάντως ένας Αμερικανός πλαστικός μου είπε ότι δεν χρησιμοποιούν συρραπτικό για κοιλιά γιατί αφήνει μεγάλα σημάδια. Στην Αμερική χρησιμοποιούν μια ειδική κόλλα για το δέρμα αλλά πρέπει να το ερευνήσεις το θέμα. Εχε υπόψη σου ότι επειδή είσαι νέος, υπάρχει ο κίνδυνος αν ξαναπαχύνεις ή όταν αρχίσεις να υποκύπτεις στη βαρύτητα του χρόνου, οι ουλές να μεγαλώσουν. Εχω φωτο από γυναίκες που έχασαν πάρα πολύ βάρος και έκαναν πλαστικές ανόρθωσης σώματος αλλά όλοι οι γιατροί δείχνουν μέχρι και ένα χρόνο μετά την εγχείρηση, κανείς δεν δείχνει φωτό μετά από 5-10 χρόνια.

Junior Member
    Καλησπέρα...
    Θέλω να σας πω ότι ξεκίνησα δίαιτα τη δεθτέρα κ εγς ήδη χάσει σχεδόν 2 κιλά...
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ενθάρρυνση,το κουράγιο κ τις συμβουλές που μου δώσατε...
    Ήθελα να ρωτήσω τη 2sweet2b4go10... Έχεις βάλει δακτύλιο η' μπαλονάκι κλπ. η΄ακολουθείς μόνο δίαιτα?!? Παρατηρώ πως έχεισ πολύ καλά αποτελέσματα κ σε χαίρομαι πραγματικά....
    Φιλιά πολλά

Senior Member
    Originally posted by xrysa
    Καλησπέρα...
    Θέλω να σας πω ότι ξεκίνησα δίαιτα τη δεθτέρα κ εγς ήδη χάσει σχεδόν 2 κιλά...
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ενθάρρυνση,το κουράγιο κ τις συμβουλές που μου δώσατε...
    Ήθελα να ρωτήσω τη 2sweet2b4go10... Έχεις βάλει δακτύλιο η' μπαλονάκι κλπ. η΄ακολουθείς μόνο δίαιτα?!? Παρατηρώ πως έχεισ πολύ καλά αποτελέσματα κ σε χαίρομαι πραγματικά....
    Φιλιά πολλά
    καλημερα Χρυσα
    καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου, ελπιζω οτι η επαφη με μας θα σε στηριξει λιγακι..

οσον αφορα εμενα που ρωτας, δεν εχω κανει καμια επεμβαση, αλλα δεν κανω ουτε διαιτα...(ουτε και σε δουλευω)
    εκανα μερικες απλες παρατηρησεις σε σχεση με την περιπτωση μου και ακολουθω καποιες απλες βασικες αρχες προσπαθωντας να τα καταφερω...

δηλαδη...προσπαθω να βρω τι φταιει κι εχω φτασει εδω...
    υπαρχουν καποιοι βαθυτεροι λογοι που με ωθουν στην παχυσαρκια, αλλα και καποιες λαθος συνηθειες που την βοηθουν να παραμενει...
    σκεφτηκα οτι αν μπορεσω να βρω και να αντιμετωπισω/αλλαξω τις συνηθειες αυτες, εχω ελπιδες να βρω μια ακρη...αν παραλληλα μπορεσω να κανω κατι και για τις πραματικες αιτιες που με εσπρωξαν εδω, θα ειμαι σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλο δρομο...
    ολη μου η προσπαθεια εχει σαν γνωμονα οτι αυτο που με ενδιαφερει ειναι η διαρκεια και οχι το χασιμο κιλων απλα..

για να μην πολυλογω και δεν καταλαβεις τπτ, να σου πω πως αποφασισα να αντιμετωπισω την διατροφη που με ρωτας...
    οι παρατηρησεις που ειχα κανει ηταν οι εξης:
    -δεν ειχα ποτε βουλιμικα επεισοδια του τυπου να τρωω ασταματητα μεχρι να σκασω αλμυρα-γλυκα και τουμπαλιν.
    ΑΛΛΑ τρωω τοσο οσο να μην αδυνατιζω .
    -μου αρεσουν αλλα δεν εχω καμια εξη προς τα γλυκα, κι αν δεν φαω για λιγο καιρο γλυκα, μπορω και να τα κοψω σχεδον εντελως χωρις να νοιωθω στερηση.
    -μου αρεσουν τα λιπαρα φαγητα
    -δεν ετρωγα ποτε πρωινο
    -ετρωγα ελαχιστα λαχανικα και φρουτα, τρωγοντας μια μεγαλη ποσοτητα φαγητου μια φορα τη μερα που μπορει να ηταν σαν 2-3 μεριδες εστιατοριου..

ετσι:
    -τρωω καθε μερα πρωινο (που δεν ειναι τυροπιτες ομως)
    -τρωω καθε μερα σαλατα και φρουτα(στη σαλατα το λαδι μετρημενο)μειωσα ετσι την ποσοτητα του φαγητου που ετρωγα, τρωγοντας περισσοτερη ποσοτητα στην ουσια αλλα πιο σωστα...
    -αν φαω λιπαρο φαγητο η μαγειρεμενο με σαλτσες η μαζι με ζυμαρικα η ρυζι, τρωω μια μεριδα εστιατοριου και σαλατα μαζι
    -αν πειναω πολυ και φαω ποσοτητα φαγητου, θα ειναι κρεας η κοτοπουλο ψητο και σαλατα, και οχι υδατανθρακες μαζι (σε μεγαλη πεινα, εχω φαει 2 μπιφτεκια η 2 μικρεσ μπριζολες η μισο κοτοπουλο στο ιδιο γευμα)
    -ψωμοειδη τρωω μονο στο πρωινο (φετες τοστ η δημητριακα η κουλουρια) αλλα οχι την υπολοιπη μερα κι οχι με το φαγητο.
    -γλυκα δεν τρωω παρα σπανια αν μου ρθει, αλλα πινω καθημερινα τον καφε μου με ζαχαρη μονο που τον εχω κανει μετριο απο γλυκο.
    -δεν τσιμπολογαω σαχλαμαρες οπως πατατακια γαριδακια και κολοκυθακια....αν πεινασω τρωω κανενα γιαουρτι, λιγο τυρι, η φρουτο
    -ΔΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ
    -ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ
    -ΘΑ κανω κατι και με κινηση αλλα δεν τοχω ξεκινησει ακομα (σκεφτομαι πιλατες)

ακολουθω λοιπον αυτες τις απλες αρχες οσο πιο πιστα μπορω, αλλα δεν εχω συγκεκριμενο πλανο διαιτας...
    μεχρι τωρα λειτουργει κι ελπιζω να συνεχισει ...αν κολλησει ομως θα προσπαθησω να προσεξω ακομα περισσοτερο στα λιπαρα που τωρα δεν μου λειπουν.

αυτα

Senior Member
    ξεχασα να σου πω και μια μεγαλη βοηθεια που εχω σε σχεση με το θεμα ...
    προσπαθω να εκφραζω τις ανησυχιες μου και τις σκεψεις μου σχετικα με το θεμα, εδω....
    με βοηθαει πολυ στο να μην αγχωνομαι να και προχωραω ηρεμα...

οπως με βοηθαει πολυ και η συζητηση εδω...
    πολλα απο τα συμπερασματα που σου ειπα τα εβγαλα η τα συνειδητοποιησα εδω, συζητωντας με αλλα ατομα που ειχαν αναλογους προβληματισμους κι ειχαν καταληξει σε καποια συμπερασματα...

καπως ετσι βοηθαμε ο ενας τον αλλο εδω...και με στηριξη και ειλικρινο ενδιαφερον, αλλα και με καποιες σκεψεις που προχωρανε λιγο την προσπαθεια του καθενα που του χρειαζονται..

Junior Member
    Καλησπέρα παιδάκια...
    Sweet μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις συμβουλές σου...
    Κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα κι ακολουθώ μια "δίαιτα" που με βολεύει πολύ. Είναι περισσότερο συνδυασμοί τροφών κι έξυπνα τριπάκια για να βελτιώσω τη λειτουργία του οργανισμού μου, πάνω απ'όλα.

Μια εβδομάδα ακολουθώ το πρόγραμμα κ νιώθω πολύ καλά. Δε νιώθω ότι πεινάω,έχω πολύ καλα αποτελέσματα (3,5 κιλά δεν είναι άσχημα πιστεύω!!) και συνεχίζω ακάθεκτη...

Α! Να σας ενημερώσω ότι βλέπω κ το πτυχίο μου να πλησιάζει....Το βλέπω εγώ,ανυπομονεί να έρθει στα χέρια μου!!! χεχεχεχε

Καλό βράδυ..φιλιά

Senior Member
    Originally posted by xrysa
    Καλησπέρα παιδάκια...
    Sweet μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις συμβουλές σου...
    Κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα κι ακολουθώ μια "δίαιτα" που με βολεύει πολύ. Είναι περισσότερο συνδυασμοί τροφών κι έξυπνα τριπάκια για να βελτιώσω τη λειτουργία του οργανισμού μου, πάνω απ'όλα.

Μια εβδομάδα ακολουθώ το πρόγραμμα κ νιώθω πολύ καλά. Δε νιώθω ότι πεινάω,έχω πολύ καλα αποτελέσματα (3,5 κιλά δεν είναι άσχημα πιστεύω!!) και συνεχίζω ακάθεκτη...

Α! Να σας ενημερώσω ότι βλέπω κ το πτυχίο μου να πλησιάζει....Το βλέπω εγώ,ανυπομονεί να έρθει στα χέρια μου!!! χεχεχεχε

Καλό βράδυ..φιλιά
    Δεν ειναι συμβουλες καλη μου Χρυσα
    το χαλι μου το μαυρο ειναι!(αστειο)
    ειναι μονο η προσωπικη μου πορεια...σε καποιους ισως κατι λεει κι ισως ακομα και να τους βοηθησει σε κατι, σε αλλους μπορει να μη λεει τιποτε απολυτως και να προσπερασουν
    και χαιρομαι παντα να ακουω τις επιλογες των αλλων...καπως ετσι κατεληξα κι εγω στις (μεχρι τωρα) δικες μου...

αυτο που ειπες για την διατροφη/διαιτα οπως θες πες το που "σε βολευει πολυ" αλλα ΠΟΛΥ,οχι αστεια, ειναι για μενα το κουμπι της ιστοριας οσον αφορα την διατροφη...
    για μενα μετα απο πικρη πειρα χρονων, οποιος δει την διατροφη με νοοτροπια "κατω τα κεφαλια μεχρι να φυγουν τα ρημαδοκιλα και μετα να αναπνευσουμε" το εχει χασει ηδη το παιχνιδι...πικρο, αλλα αυτο ακριβως πιστευω....
    αν δεν βρει κανεις μια διατροφη που να μπορει να προσαρμοσει μονιμα στη ζωη του (εστω με αποκλισεις) και να νοιωθει και καλα με αυτην, οχι καταναγκαστικα εργα, καποια στιγμη θα ξαναβρεθει στην παλια δυσαρεστη κατασταση...

ειναι ζορικο το θεμα...τι να γινει τωρα???????

when the going gets tough, the tough get going

Junior Member
    Παιδιά μήπως έχει κανείς μια εύκολη σε μαγείρεμα φαγητού δοκιμασμένη και αποτελεσματική δίαιτα σύντομου χρονικού διαστήματος?Θέλω να χάσω λίγα κιλά και δεν μπορώ να ακουλουθήσω κάτι σπαστικές δίαιτες της αδερφής μου... Έχει πολλά και περίεργα μικρογεύματα και σκατολοειδάκια... Κάπου στο forum διάβασα για τη δίαιτα της Βουτσινά νομίζω.... Δεν ενθυμούμαι πιο παιδάκι το έγραψε και θα με υποχρέωνε να την στείλει... Δεκτές και οι αυστηρές δίαιτες... Είμαι πολύ πηθαρχημένος... αντέχω...

Senior Member
    Originally posted by pepe
    Παιδιά μήπως έχει κανείς μια εύκολη σε μαγείρεμα φαγητού δοκιμασμένη και αποτελεσματική δίαιτα σύντομου χρονικού διαστήματος?Θέλω να χάσω λίγα κιλά και δεν μπορώ να ακουλουθήσω κάτι σπαστικές δίαιτες της αδερφής μου... Έχει πολλά και περίεργα μικρογεύματα και σκατολοειδάκια... Κάπου στο forum διάβασα για τη δίαιτα της Βουτσινά νομίζω.... Δεν ενθυμούμαι πιο παιδάκι το έγραψε και θα με υποχρέωνε να την στείλει... Δεκτές και οι αυστηρές δίαιτες... Είμαι πολύ πηθαρχημένος... αντέχω...
    Καλημερα Πεπιτο
    ελπιζω να εισαι καλα
    Δεν εχω τετοια διαιτα που λες, αλλα μου προξενησε μια απορια η επιθυμια σου αυτη.
    Εφοσον εχεις δακτυλιο, και μπορεις ετσι να ρυθμιζεις την ποσοτητα της τροφης και να χανεις οταν θελεις, για ποιον λογο ψαχνεις διαιτες και μαλιστα γρηγορες?
    εχω την εντυπωση, οτι με τον δακτυλιο και μια σωστη ρυθμιση, μπορεις τρωγοντας σχεδον κανονικα, να χανεις αποφευγοντας μονο τα γλυκα...

Junior Member
    Καλησπέρα,
    Βρήκα τυχαία το forum και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. δεν έχω πρόβλημα με πολλά κιλά αλλά παρόλα αυτά από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου κάνω δίαιτα και στερούμαι... είμαι 58 κιλά και το ιδανικό για μένα είναι τα 50... θα μου πείτε σιγά το δύσκολο, τι είναι 8 κιλά; και όμως είναι αδύνατον να τα χάσω και πραγματικά προσπαθώ. όμως νομίζω ποια ότι ο μεταβολισμός μου απλά δεν λειτουργεί καθόλου. τρώω πολύ λίγο εκτός από περιπτώσεις κρίσης που δεν είναι όμως πολλές και δεν μπορώ να χάσω γραμμάριο. νιώθω συνεχώς εξάντληση αλλά η ζυγαριά εκεί, δεν πέφτει. η ενδοκρινολόγος μου πρότεινε xenical ή reductil, τι πιστεύεται μπορούν να βοηθήσουν στην περίπτωση μου; η αλήθεια είναι πως κουράζομαι πολύ, είμαι πάρα πολύ αγχωμένη και τα ρούχα μου που με στενεύουν δεν βοηθούν καθόλου... θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.
    σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχεία στις δίαιτες όλων!

Junior Member
    Καλησπερα Angie,
    Το Xenical κανει δουλεια και στο συνιστω ανεπιφυλακτα ειδικα επειδη εχεις λιγα κιλα και δεν θα χρειαστει να το παρεις για πολυ καιρο.
    Καλη επιτυχια

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Anna....εγώ παλιότερα είχα δοκιμάσει το xenical αλλά δεν είχα δει κανένα αποτέλεσμα,ίσως οφείλεται στο γεγονός πως γενικά δεν τρώω λιπαρά φαγητά ούτε λάδι (καθώς δεν μου αρέσει η γεύση του ),ίσως η επίδραση που έχει από οργανισμό σε οργανισμό να είναι διαφορετική

Member
    ΓΕΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 3.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ''ΦΙΛΙΚΗ'' ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΨΤΟ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΤΙΚΑ ΚΟΨΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΠΟΣΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?
    ΝΟΚΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ.
    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. KEEP LOOSING........

Senior Member
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΝΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.
    ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ.ΜΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
    ΡΩΤΑΩ ''ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ?''
    ''ΕΧΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ''ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ.''ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ''?ΜΟΥ ΛΕΕΙ''4500-5000 ΕΥΡΩ ΟΛΑ''.
    ΚΛΙΝΙΚΗ, ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ.ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.''2000 ΕΥΡΩ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ,800 Η ΚΛΙΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ''.ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.''ΘΑ ΦΕΤΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ Φ Υ Σ Ι Κ Α ΑΠΟΔΕΙΞΗ.''
    ΑΚΟΥΤΕ?!?
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ.ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΡΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
    ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.''ΤΗΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ?''
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.''ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΑΙ 40% ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ''.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ.Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ 800.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΗ!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ.ΦΙΛΙΑ!!.

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ''

Page 3 of 3 FirstFirst 123