paxysarkos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Thread: paxysarkos

Junior Member

paxysarkos

καλησπέρα παιδια μπηκα κατα τυχη στο σαιτ και μου αρεσε.εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα για μπαλονακι η δακτυλιο. θα ηθελα πληροφοριες για το κοστος και για το που μπορει να γινει στην βορεια ελλαδα η επεμβαση.
    ειμαι 1,70 110 κιλα και καπνιζω πολυ
    ευχαριστω

Junior Member
    καλημερα cristo..εγω απλα θα σου πω για εμενα..εκανα την επεμβαση στην θεσσαλονικη,σε κλινικη,ειμαι 1.77 και χερουργηθηκα στα 152 κιλα.την επεμβαση την εκανα στις 7/7 και μεχρι σημερα εχω χασει 25 κιλα.δεν πονεσα καθολου,νοσηλευτηκα οπως ολοι φανταζομαι μια μερα και την επομενη ημουν σπιτακι μου..σε μια εβδομαδα εκανα γενικη στο σπιτι μου..τοσο καλα ημουν..τωρα για το κοστος δεν ξερω..εγω δεν μπορουσα λογω ταμειου να την δικαιολογισω..την εκανα σαν ιδιωτης,χωρις ασφαλεια..ταμεια οπως το τεβε καλυπτουν τα μισα εξοδα..χωρις ασφαλεια κοστιζει περιπου 4500-8000...με ταμειο φαντασου τα μισα..ειναι και θεμα γιατρου μετα το ποσα θα ζητησει..οσο για το τσιγαρο,καπνιζω κι εγω παρα πολυ..ο γιατρος μου ειπε να το κοψω λιγες μερες πριν την επεμβαση..το εκοψα,χειρουργηθηκα και μια εβδομαδα μετα το αρχισα παλι..ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση για τον εαυτο σου..οτι χρειαστεις μπορεις να ρωτησεις..υπαρχουν παρα πολλα παιδια εδω που μπορουν να σε βοηθησουν..