ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ!!!

Καλώς σας βρήκα!
    Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet σχετικά με το προβλημά μου βρέθηκα σε αυτό το site. Πριν από λίγο διάβασα το μήνυμα της nana1 και πραγματικά συγκινήθηκα. Μόνο κάποιος που έχει ζήσει το πρόβλημα της παχυσαρκίας μπορεί να καταλάβει για τι ακριβώς πρόκειται. Κάπως έτσι την πάτησα και εγώ. Καλή μαθήτρια που δεν πέρασε στις πανελλήνιες και κάποιες άλλες συγκυρίες με οδήγησαν στο να παχύνω ανεξέλεγκτα!!!!!! Ζύγιζα 65 κιλά και καθότι ψηλή ήμουν αρκετά καλή. Τότε όμως γιατί τώρα είμαι μάλλον κάλος. Κατάφερα να φτάσω στα 130 κιλά. Κουβαλάω επάνω μου τα τελευταία 7 χρόνια πάντα παραπάνω κιλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει πολλές προσπάθειες με δίαιτες και αυτό ίσως για μένα να είναι καλό (δεν έχω κουράσει το μεταβολισμό ). Τον τελευταίο περίπου μήνα έχω επισκεφθεί το τμήμα παχυσαρκίας ενός δημοσίου νοσοκομείου προκειμένου να βοηθηθώ ώστε να φτάσω κάποια στιγμή να ζω ως φυσιολογικός άνθρωπος. Κατάλαβα ότι εκεί είχα να κάνω με σοβαρούς επαγγελματίες που ασχολούνται πραγματικά με το προβλημά σου. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα τα καταφέρω. Ξεκινάω την πρώτη εβδομάδα τη δίαιτα κανονικά αλλά μετά τζίφος...... Της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη που λέει και ο λαός. Στο προηγούμενο ραντεβού μου δεν πήγα και στο επόμενο είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό!!!!!!!
    Πρέπει να είναι ψυχολογικό το θέμα καθαρά.....Διαβάζοντας τα μηνύματα σαν να πήρα λίγο δύναμη.....Μου άρεσε πολύ η ατάκα " ΜΠΡΑΒΟ.... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!" Έχω πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου από τα 130 kg στα 65kg ....Αν τα καταφέρω θα χαλάσω δύο ολόκληρους μισθούς και βάλε σε ρούχα.......!!!!! Δυστυχώς μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν.... Σωστή διατροφή και γυμναστική... Θα χρειαστεί πολύ χρόνο και προσπάθεια αλλά σιγά σιγά ελπίζω να τα χάσω κάποια στιγμή!!!!
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Senior Member
    καλως ηρθες Παναγιωτα
    και ΝΑΙ! σιγουρα το θεμα ειναι ψυχολογικο...
    και σιγουρα ειναι μια επωδυνη και μοναχικη πορεια του καθενα το να βρει τι του φταιει και πως μπορει να το αλλαξει....
    εδω απλα κανουμε λιγη παρεα για να μη νοιωθουμε ποσο μονοι ειμαστε...

Junior Member
    παναγιωτα μου, χαιρομαι που το μηνυμα μου σε αγγιξε..ειμαι πολυ ταλαιπωριμενη κι εγω απο τα κιλα..πολλα χρονια προσπαθειες και καθε μερα ολο και περισσοτερα..ευχομαι να τα καταφερεις με την διαιτα..δυστυχως εμενα δεν μου ειχε μεινει αλλη λυση περα απο το χειρουργειο..δεν το μετανοιωνω ομως..ειμαι καθε μερα και καλυτερα..και το σημαντικοτερο ειναι οτι βλεπω και παλι αισιοδοξο τον μπαμπα μου..με στηριξε πολυ..τωρα βλεπει οτι αξιζε τον κοπο το να περασω απο το χειρουργειο..

Junior Member
    α!αλλα 2 κιλακια εφυγαν!ξουξουξου!

Junior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΝΑ..... Ξέρω ότι ήδη θα έχεις αισθητή διαφορά στο σώμα σου και την εμφάνισή σου.... Συνέχισε έτσι!