Λίγο μετά την επέμβαση δακτυλίου...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Λίγο μετά την επέμβαση δακτυλίου...

Γεια σας..είμαι η Κέλλυ..29 ετών, νέο μέλος στο forum..Από παιδί ακόμα ήμουν στρουμπουλή και καθώς περνούσαν τα χρόνια η κατάσταση χειροτέρευε.Κι ενώ στην εγκυμοσύνη μου πήρα 8 κιλά μόνο..ωστόσο όσο θήλαζα τον μικρό πείναγα συνέχεια με αποτέλεσμα να βάλω άλλα 3-4 και συνολικά να φτάσω τα 108 κιλά.Δίαιτες πολλές και διάφορες..όλες όμως άρχιζαν τη Δευτέρα και τελείω
    ναν την Παρασκευή.Σε αυτό συντελούσε φυσικά το ότι επειδή έχω ένα όμορφο πρόσωπο με κανάκευα συνεχώς κι έλεγα:έλα μωρέ εσύ είσαι κούκλα..τι κι αν είσαι χοντρούλα?και ξαναπήγαινα στο ψυγείο χαμογελώντας για να καταβροχθίσω ότι υπήρχε μέσα.Όλο το βράδυ έτρωγα τον άπακο και όλο το επόμενο πρωινό πονούσε φριχτά το στομάχι μου.Από γυμναστική?αμέτρητα και αχρησιμοποίητες μηνιαίες συνδρομές!!Μέχρι και καράτε γράφτηκα!Οι άλλοι γύρναγαν και εγώ ακόμη πήγενα.Συναντιόμασταν στη μέση του διαδρόμου της εκπαίδευσης και χαιρετιόμασταν..ενώ έβλεπα πως κρυφογελούσαν.Τελικώς έκανα και κάτι χρήσιμο εκεί..Τους διασκέδαζα!! Πριν από ένα χρόνο έπιασα και δεύτερη δουλειά σαν ελεύθερος επαγγελματίας σε μια εταιρία..Όταν κοίταζα γύρω μου έβλεπα παντού συλφίδες κι εμένα να ξεχωρίζω σαν σημαδούρα στη μέση της αίθουσας..Τριγύρω μίλαγαν για στόχους πωλήσεων και εγώ σκεφτόμουν πανδαισίες γευμάτων με κοτόπουλα και κοντοσούβλια.Η κατάστασή μου ήττο κωμικοτραγική.Ώσπου πήρα τη μεγάλη απόφαση..Τέλος Μαϊου έκανα την επέμβαση δακτυλίου και πριν δυο μήνες ο γιατρός μου τον έσφιξε ελάχιστα.Πριν την επέμβαση ήμουν 111 κιλά και τώρα είμαι 105 με ύψος 1,72.Το Σάββατο που μας έρχεται θα κάνω το δεύτερο σφίξιμο το οποίο όπως μου χουν πει είναι και το πιο αποτελεσματικό καθώς τώρα ακόμη μπορώ και τρώω αρκετά με αποτέλεσμα να μην χάνω κιλά. Ανυπομονώ να ρθει αυτή η μέρα..θέλω επιτέλους να μπορώ να κοιτάζω το σώμα μου χωρίς να βάζω τα κλάμματα και να παρακολουθώ την απογευματινή μου εργασία χωρίς να με κοιτάζουν όλοι να τρίζει η κοιλιά μου από την πείνα.Ελπίζω να μαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτή.Ειλικρινά με βοηθάτε πολυ.Γιατί μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε.Κανείς άλλος..Ευχαριστώ

Junior Member
    Kαλησπερα angel..Μη σκεφτεσαι το παρελθον!το σημαντικοτερο ειναι οτι πηρες την σωστη αποφαση..και τωρα εισαι σε σιγουρο δρομο απωλειας..ολα θα πανε καλα..προσεχε μονο να μη ζοριζεις τον δακτυλιο σου..ναι..το δευτερο κλεισιμο ειναι σημαντικο...μη σε φοβιζει τιποτα..ολα θα πανε καλα!

Junior Member
    Σ ευχαριστώ πολύ nana.Το ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά...Θα σας ενημερώσω για την πορεία μου..Φιλάκια πολλά..

Junior Member
    filakiaaaaaa!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημερα angel_f
    ευχομαι ολα να πανε καλα, και συντομα να αρχισεις να χανεις το βαρος σου με τους ρυθμους που θελεις

Member
    Όλα θα πάνε καλά ......... και να σαι σίγουρη πως όταν αρχίζεις να βλέπεις τα κιλάκια να φεύγουν και να νοιώθεις εσύ πιο καλά όλα θα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Μην ξεχνάς αρκετοί είμαστε στο πλάι σου και "κατεβαίνουμε" τα σκαλοπάτια των κιλών παρεούλα με τα δακτυλιδάκια και τα φιογκάκια μας!!!

Κι έχουμε και την απίστευτη συμπαράσταση όλων αυτών που μπορούν και επιλέγουν τη σωστή διατροφή για να χάσουν βάρος.

Είμαστε εδώ για να τα λέμε

Senior Member
    Originally posted by marinaki
    Όλα θα πάνε καλά ......... και να σαι σίγουρη πως όταν αρχίζεις να βλέπεις τα κιλάκια να φεύγουν και να νοιώθεις εσύ πιο καλά όλα θα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Μην ξεχνάς αρκετοί είμαστε στο πλάι σου και "κατεβαίνουμε" τα σκαλοπάτια των κιλών παρεούλα με τα δακτυλιδάκια και τα φιογκάκια μας!!!

Κι έχουμε και την απίστευτη συμπαράσταση όλων αυτών που μπορούν και επιλέγουν τη σωστή διατροφή για να χάσουν βάρος.

Είμαστε εδώ για να τα λέμε
    Μαρινακι μου, εγω δεν θεωρω καμια επιλογη για να λυθει το θεμα αυτο σαν την "ευκολη λυση"
    ολες ειναι επιπονες και θελουν κοτσια και προσωπικη προσπαθεια ΜΕΓΑΛΗ, αλλα εχουν διαφορετικου ειδους δυσκολιες μεταξυ τους..
    απλα αλλες ταιριαζουν σε καποιους περισσοτερο και σε αλλους λιγοτερο