Results 1 to 13 of 13
Thread: My point of view...
-
06-10-2006, 10:58 #1
My point of view...
Καλημερα σε ολους!
Μηνες τωρα ''κρυφοκοιταζα'' το forum, σας ανακοινωνω πως ειμαι επισημα μελος του εδω και 2 εβδομαδες!
Θελω να σας μιλησω χωρις να γινω κουραστικη.Ξερω πως με λιγα λογια μου,θα καταλαβετε πολλα γιατι μπορει να βιωνετε κατι αναλογο.
Ουδεποτε υπηρξα σιλφιδα,ειχα παντοτε λιγα παραπανισια κιλα και εμαθα να ζω με αυτα.Δεν μου ηταν ιδιαιτερο ''βαρος'' καθως τα επισκιαζε η ομορφη φατσα και ο χαρακτηρας μου(αυτογνωσια :P ).Ελειψα για καποιο διαστημα λογω σπουδων και γυρισα πισω αγνωριστη.Βλεπεις με ενεπνεε το περιβαλλον και διενυα αρκετα χλμ καθημερινα.Δεν ημουν αδυνατη αλλα ειχα καταφερει να αλλαξω το ''σουλουπι'' μου.Αποτελεσμα, εκανα σχεση με ενα παααρα πολυ ομορφο παιδι.Στην ζωη του δεν ημουν η μοναδικη,πραγμα που εμαθα μετα απο 3 μηνες.Ε,ημουν σε περιεργη φαση και δεν χρειαστηκε πολυ να με παρει η κατω βολτα.Ετρωγα,δεν εβγαινα εξω....μεσα σε ενα χρονο απο τα 85kg στα 130kg!Δεν εβλεπα το προβλημα και δεν μπορουσα να ακουσω οσους με συμβουλευαν να παω σε ενα γιατρο.Δεν ηθελα να κανω επεμβαση,αντιλαμβανομουν πως το προβλημα ξεκιναει απο το μυαλο και οχι το στομαχι μου.Απευθυνθηκα σε μια καλη διατροφολογο πριν απο εναμιση χρονο.Συνεχιζω....ειμαι πλεον 98kg σταδιακα και με μεγαλη υπομονη.Δεν ειχα κουραστει ιδιαιτερα,η κοπελα σιγουρα τα ειχε δει ολα μαζι μου...10 λεπτα μιλουσε για την διατροφη και 20 λεπτα με ψυχαναλυε.Τον τελευταιο μηνα εχω κλονιστει, δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και χανω την πιστη του αρχικου μου στοχου. Εχω χασει συναντησεις με την διατ/γο και εχω παρει 5kg.Δεν λεει να ταλαιπωρουμαι αλλο...πρεπει να μαθω γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου.Εκλεισα ραντεβου για ψυχαναλυση.Επιμενω πως ολα αρχιζουν απο εκει...(thank u for listening...)
- 06-10-2006, 12:02 #2
καλημερα βλεμμα
χαιρομαι που ειχες την διαθεση να μας μιλησεις.
να ξερεις οτι δεν κουραζεις κανεναν κι οτι οσο περισσοτερο μας μιλας τοσο καλυτερο ειναι για μας, και νομιζω και για σενα..
οι ιστοριες μας εχουν αρκετα κοινα...οχι στην υποθεση με το αγορι σου, δεν εχει σημασια τι κανει τον καθενα να κυλαει πισω στην προβληματικη κατασταση, ειναι απλα μια αφορμη...αλλα σε ολα τα υπολοιπα...
και η δικη μου αντρανταχτη πεποιθηση ειναι οτι ολα ξεκινανε και τελειωνουν μεσα μας κι απο κει πρεπει και να διορθωθουν...
καλη δυναμη για την συνεχεια, ευχομαι να την βρεις συντομα και να κανεις αυτο που θελεις με τον ευατο σου
εμεις θα ειμαστε εδω
06-10-2006, 12:03 #3
Γεια και χαρά συνφόρουμη!
Διαβάζοντας σε, και με αφορμή την επιλογή του ψευδωνύμου σου, αναρωτήθηκα,στιγμιαία,τι βλέμμα είχες όταν έγραφες το παρόν...
Επίσης σκέφτηκα πόσες φορές βρέθηκα ( βρίσκομαι ) κι εγώ σε παρόμοια φάση,άσχημης διάθεσης και σωματικής - μα κυρίως - ψυχολογικής κούρασης!
Νομίζω, είναι τόσο μα τόσο ανθρώπινο να ξεφεύγεις πρόσκαιρα από το στόχο που έχεις θέσει.ʼνθρωποι είμαστε και οι ατασθαλίες δικαιολογούνται - εν μερει.
Το πρόβλημα είναι, όταν αυτές γίνονται μόνιμη συνήθεια κι έτσι αποπροσανατολίζεσαι από τη μεθοδική προσπάθεια σου...Κι εκεί ξεκινά πάλι ο φαύλος κύκλος...
Νομίζω πως αν θες πραγματικά ν'αλλάξεις, και θες να έχεις και μόνιμο αποτέλεσμα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ν' αυτοσυγκρατηθείς και να φανταστείς την όμορφη εικόνα που θες να έχεις...Κάντο για σένα,όχι για τους γύρω σου...Μόνο αν <<πωρωθείς>> με την επιθυμητή - κατ εσέ - εικόνα σου θα ξεφύγει το μυαλό από τις ατασθαλίες...
Νομίζω πως ξέρεις τον τρόπο να τα καταφέρεις.Έχεις ξεκινήσει βέλτιστα!Καλή συνέχεια...Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα!!!
Καλό κουράγιο και σ' εμάς...
09-10-2006, 09:22 #4
Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε
Χαιρομαι που σε αυτη τη δυσκολη διαδρομη θα εχω συνοδοιπορους με αποθεματα θετικης σκεψης...Σας ευχαριστω ολοψυχα και τους δυο για τις απαντησεις.
Το weekend που περασε ηταν αρκετα περιεργο...Το Σαββατο ηταν η ημερα γενεθλιων μου και λογω κακης διαθεσης ακυρωσα συναντησεις με φιλους (ειμαι 1 μεγεθος πανω απο την τελευταια φορα που με ειδαν και σιγουρα θα μου τα ''εψελναν'').Κλασσικα ηθελα να αποφυγω την παραγματικοτητα.Αυτο ειναι ισως το χειροτερο που κανω....Επεσα σε περισυλλογη και ξεκινησα να γραφω-παντα με βοηθαει-.Ειχατε δικιο πρεπει να πωρωθω και παλι...Να φορεσω jeanακι γυναικειου μεγεθους και ψιλοτακουνες γοβες χωρις να ειμαι δημοσιος κινδυνος...
Ειπα ΩΣ ΕΔΩ και ξεκινησα δυναμικα απο εχθες.Τα ''αγωνιστικα'' φιλια μου σε ολους.Καλη δυναμη!
09-10-2006, 15:06 #5
πολλα φιλια και απο μένα. "Ακούγεσαι" τοσο πολυτιμα αισιοδοξο ατομο...
Δες τους φίλους σου.Οι φίλοι μας πρέπει να ειναι παντος καιρού και εμφανισης. Στο λέω εγω που οταν βαζω κιλα εχω παντα την ταση να χωνομαι στην φωλια μου.Απλα συνειδητοποιησα οτι δεν μου κανει καλο.
Καλη συνεχεια
09-10-2006, 23:53 #6
Τί σύμπτωση και μένα το Σάββατο ήταν τα γεννέθλια μου!!! Μόνο που πια ξαναφόρεσα τα ψιλοτάκουνα παπούτσια μου και διασκέδασα με τους δικούς μου ανθρώπους (σύντροφο - γιό και γονείς) σε ένα οικογενειακό γλέντι τη νέα ζωή που αποφάσισα να έχω εδώ και 4 μήνες πιά με 14 λιγότερα κιλά πάνω στο σώμα μου!!!!!
Χόρεψα διασκέδασα ήπια λίγο αλλά το φχαριστήθηκα και έρχονται και άλλα σίγουρα όμορφα Σαββατόβραδα με τους καλούς φίλους που θα γιορτάσω μεταχρονολογημένα τα γεννέθλιά μου!!!!
Ευτυχισμένες να μαστε λοιπόν και πάντα με αισιόδοξες σκέψεις!!!!!!
10-10-2006, 14:08 #7
KLEONIKI,να'σαι καλα για τα ομορφα λογια.Οι πραγματικοι φιλοι σιγουρα δεν μενουν στην επιφανεια, εχουν αγαπησει την ψυχη μας χωρις να ενδιαφερονται για το ομορφο η ασχημο ''περιτυλιγμα'' μας...
Μarinaki, Χρονια Πολλα!Ευχομαι να γιορταζεις παντα με ανθρωπους που σε εκτιμουν αληθινα.Εξαλλου αυτες τις στιγμες αναπολουμε κατα καιρους...τις ευτυχισμενες.
Οσο πιο συντομα αντιληφθουμε την μοναδικοτητα της (καθε) στιγμης,τοσο καλυτερα...
Κλεινω μ'ενα χαμογελο....μεχρι να τα ξαναπουμε να ειμαστε ολοι καλα.Σας φιλω.
11-10-2006, 10:05 #8
Καλημερα!!
Αχ.. αυτοι οι ανδρες ξυλο που θελουν, την μια τους εχουμε σαν θεους και την αλλη μπορει να καταστραφουμε στο λεπτο για παρτη τους.. Σε καταλαβαινω απολυτα κοπελα μου, εμενα μια σχεση στο παρελθον μου ειχε στοιχισει 25-30 κιλα εαν θυμαμαι καλα. Εκανες την καλυτερη κινηση με το ραντεβου σου για ψυχαναλυση.. ψυχοθεραπεια οπως θελεις πες στο. Ο ψυχολογος σου μαζι με την διατροφολογο θα σου κανουν καλη δουλεια, υπο εναν ορο ομως.. να το θελεις πραγματικα να απαλλαγεις απο οτι σε βαραινει....
Καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις
11-10-2006, 14:01 #9
Γεια σας και παλι....
Μολις διαβασα το μηνυμα σου LadyMcLeud...Σημερα με περισσοτερα χρονια αλλα και κιλα,απ'οτι εκεινη την περιοδο, μπορω με σιγουρια να πω οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.Προς Θεου δεν αναφερομαι στο αντρικο φυλο. Ειναι λαθος, οτιδηποτε κι αν μας συμβαινει, να ξεσπαμε με τετοιο τροπο στον εαυτο μας.Προσπαθησα/ω να με αγαπησω γι'αυτο ξεκινησα διατροφη.Θελω να συμβαδιζει η ομορφια της ψυχης μου με την εξωτερικη μου εικονα.Δεν με νοιαζει αν ακουγεται ''ψωνιστικο'' ,ετσι νιωθω και το εκφραζω.Θεωρω οτι ηρθε η στιγμη να τοποθετησω τα δικα μου ''θελω'' πανω απ'των αλλων προκειμενου να παω μπροστα.Το ραντεβου με την ψυχολογο το ακυρωσα.Τοσα χρονια ακουω απ'τους γυρω μου ''εισαι δυνατη..'' Καιρος να ΜΟΥ το αποδειξω!
(τελος εγωιστικου παραληρηματος)
11-10-2006, 14:38 #10
Για κανεναν δεν αξιζει να χανεις την ψυχικη και σωματικη σου ισορροπια. Το οτι εισαι δυνατη φαινεται και απο τον τροπο που μιλας και γραφεις, δεν ειναι εγωιστικο παραληρημα οπως γραφεις παραπανω ειναι η εσωτερικη σου αναγκη να βαλεις σε μια σειρα την ζωη σου και δεις τον εαυτο σου οπως εσυ επιθυμεις. Ολοι εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο και ξερω πως ειναι.. Εγω θα σου προτεινα αυτο που εγραψες να το γραψεις σε ενα χαρτακι και να το βαλεις ειτε πανω στο ψυγειο ειτε πανω στον καθρευτη σου, ετσι σε μια στιγμη ευαισθησιας θα το δεις μπροστα σου και οτι και να ειναι θα το προσπερασεις και θα θυμηθεις τον τελικο σκοπο σου. Εαν θελεις την γνωμη μου πηγαινε στην ψυχολογο 1-2 φορες ή οσες χρειαστει, ειδικα τωρα που εισαι στην αρχη της προσπαθειας σου, θα σε βοηθησει να διωξεις οτιδηποτε καταλληπα απο το παρελθον και να νιωσεις ακομα πιο δυνατη, περα απο αυτο σε συνδυασμο με την διατροφολογο θα αισθανθεις ασφαλεια, οτι σε αυτη την διαδικασια δεν εισαι μονη σου και σε περιπτωση αναγκης εχεις 2 επιστημονες να σε βοηθησουν σ ω σ τ α.
Φιλικα
LadyMcLeud
11-10-2006, 15:10 #11
- Εγώ θα το έλεγα εσωτερική αρμονία,πρέπει να <<συναρμόζουν>> σε κάποιο σημείο <<τα έσω>> με τα εξωτερικά...
- Όσο αφορά τις ,εκ των ανδρών - γυναικών, απογοητεύσεις αυτές είναι απλά οι αφορμές για να μας συμβεί κάτι,οι αιτίες είναι μέσα μας...
Ωραίο ψευδώνυμο Lady...
11-10-2006, 15:20 #12
Σε ευχαριστω πολυ Κλεανθη! :-) :-D
11-10-2006, 15:23 #13
:
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....