EFYGA KAI XANAGYRISA
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Junior Member

EFYGA KAI XANAGYRISA

Ελειψα λίγους μήνες από αυτό το φόρουμ, περίπου 3... στο διάστημα αυτό σας διάβαζα συνέχεια απλώς μιλούσα σε άλλο... και τελικά ξαναγύρισα... γιατί όπως είπε ο Nido έχουμε το δικαίωμα της επιλογής!! λάθος ή σωστή πάντα ο χρόνος δείχνει και πάντα κάτι καλό σου αφήνει... κι εμένα μου άφησε πολλά, γνώσεις και γνωριμίες, γέλιο και χαρά, ψυχική ηρεμία για την επιλογή μου...
    Εκανα και το ψάξιμό μου σχετικά με το τι δρόμο απώλειας κιλών θα ακολουθήσω... και αποφάσισα ότι τον δύσκολο δρόμο της δίαιτας σε συνδυασμό με ψυχολογική θεραπεία δεν θα μπορέσω να τον ακολουθήσω...
    κι έτσι αποφάσισα να προβώ σε επέμβαση... αλλά όχι σε δακτύλιο, αλλά σε sleeve gastrectomy... προεγχειρητικός έλεγχος ξεκίνησε και μαζί του ξεκίνησε και η πορεία μου προς το χάσιμο των κιλών μου... 50 θέλω... όχι πολλά, όχι λίγα...
    Τον άλλο μήνα πιθανώς θα έχω νεότερα να σας γράψω... το σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαι μόνη, θα έχω και το "παρεάκι" μου παρέα για το οποίο είμαι πολύ περύφανη και ευτυχισμένη!
    Το θέμα αυτό είναι αφιερωμένο σε εκείνες (ξέρουν αυτές) γιατί χωρίς εκείνες δεν θα ήμουν εδώ τώρα ούτε θα έγραφα αυτά τα λόγια...
    Για όποιον έχει απορίες, είμαι στη διάθεσή σας

Senior Member
    καλως ξαναρθες Καλλιστη και καλη επιτυχια με την επιλογη σου
    χαιρομαι που εψαξες και σκεφτηκες πολυ και δεν ηταν μια βιαστικη αποφαση.. θεωρω οτι ετσι οι πιθανοτητες να πανε ολα καλα ειναι πολυ περισσοτερες..

Η επιλογη της συμμετοχης του καθενα μας εδω φυσικα και ειναι ελευθερη οπως και η συμμετοχη οποιουδηποτε σε οσαδηποτε αλλα φορα θελει..ειτε ταυτοχρονα ειτε οχι...προσωπικα θεωρω συμμετοχη και το απλο διαβασμα των μηνυματων και νομιζω οτι βοηθαει πολλα ατομα...

ευχομαι να εχεις παντα το 'παρεακι " σου...εχω καταληξει οτι ενα τετοιο παρεακι ειναι σε ολους μας απαραιτητο για να καταφερουμε να προχωρησουμε..

ειμαστε κι εμεις εδω παντως, να τα λεμε οποτε θελεις

Senior Member
    Δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να σε ξανακαλοσωρίσω, μιας και από ότι λες, είσαι εδώ, διαβάζοντας και συμμετέχοντας με τον δικό σου τρόπο.

Το μήνυμα σου πάντως με κάνει να αναρωτιέμαι, γιατί τόσο συχνά στη ζωή μας, σε ασήμαντα ή σημαντικά πράγματα μπαίνουμε σε διλημματα και καλούμαστε να επιλέξουμε ή το ένα, ή το άλλο, τη στιγμή που η πραγματικότητα πολύ σπάνια είναι μόνο άσπρη ή μόνο μαύρη.
    Εν τέλει, είναι πιο αποτελεσματικό και πιο γαλήνιο να μη βλέπουμε συγκρούσεις ανάμεσα στο Α και στο Β αλλά γέφυρες.

Δεν μιλάω για σένα Καλλίστη, τις σκέψεις μου καταθέτω με αφορμή το μήνυμα σου.

Junior Member
    Μπορείς να δουλεύεις σε 2 δουλειές ταυτόχρονα; μπορείς να κάνεις 2 επεμβάσεις ταυτόχρονα; μπορείς να έχεις 2 συντρόφους ταυτόχρονα; μπορείς να μοιράζεσαι σε 2-3 φόρουμ ταυτόχρονα;;;
    Κάποια διλήμματα έχουν να κάνουν με το χρόνο και τις προσωπικές επιλογές... Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ για το ξανακαλωσόρισμα! και χαίρομαι που ξαναβρήκα ηρεμία...

Senior Member
    να σου πω την αληθεια, εκτος απο τις 2 επεμβασεις, ολα τ αλλα τα χω κανει κατα καιρους, με μεγαλη επιτυχια (ε μα, διαλεξες κι εσυ κατι παραδειγματα)

περαν αυτου, φυσικα κι ολα αυτα και πολλα ακομη εχουν να κανουν με προσωπικες επιλογες, αλλα και προσωπικους δισταγμους...

μακαρι να εχεις παντα την ηρεμια σου...

Senior Member
    Μια και κατεθεσε η φιλη SWEET την προσωπικη της εμπειρια για το "πολλαπλο" ας πω και γω την δικη μου.
    Μερικες φορες το οχι μονοδρομος και μονοσημαντη επιλογη με βοηθησε να αυξησω αυτα που επαιρνα (ενα ειδος "πολυφαγια" in disguise), και αλλες μου ενεργοποιουσε αυτα που μπορουσα να παραγω και να προσφερω σε εντονο ρυθμο.Ανταπεξηλθα αρκετα καλα και λειτουργησα. Καποιοα στιγμη ομως σκεφτηκα οτι πρεπει να αποδεχτω ενα οριο.Οριο στις επιθυμιες μου, στις δυνατοτητες μου, στην ποικιλια "χωρων" και επισης στον χρονο...Αυτο καταρχας με πονεσε πολυ (θαθελα ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δικα μου)
    Αργοτερα με ηρεμησε. Κάθε τοσο το ξαναπαλευω γιατι ξαναβγαινει στην επιφανεια.
    φιλια

Senior Member
    Originally posted by KLEONIKI
    Μια και κατεθεσε η φιλη SWEET την προσωπικη της εμπειρια για το "πολλαπλο" ας πω και γω την δικη μου.
    Μερικες φορες το οχι μονοδρομος και μονοσημαντη επιλογη με βοηθησε να αυξησω αυτα που επαιρνα (ενα ειδος "πολυφαγια" in disguise), και αλλες μου ενεργοποιουσε αυτα που μπορουσα να παραγω και να προσφερω σε εντονο ρυθμο.Ανταπεξηλθα αρκετα καλα και λειτουργησα. Καποιοα στιγμη ομως σκεφτηκα οτι πρεπει να αποδεχτω ενα οριο.Οριο στις επιθυμιες μου, στις δυνατοτητες μου, στην ποικιλια "χωρων" και επισης στον χρονο...Αυτο καταρχας με πονεσε πολυ (θαθελα ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δικα μου)
    Αργοτερα με ηρεμησε. Κάθε τοσο το ξαναπαλευω γιατι ξαναβγαινει στην επιφανεια.
    φιλια
    χαλό χαλό Κλεονικουλα!!!
    ΠΟΣΟ δικιο εχεις!!!!
    το εχω σκεφτει κι εγω, οτι περι αυτου προκειται στην πραγματικοτητα...
    οτι και να κρυβει απο πισω, περι αυτου προκειται...
    υπερκαταναλωτισμος για παραδειγμα....μου ειναι αδυνατον να εχω μια κολωνια, ενα η 2-3 σετ μακιγιαζ,ΠΟΛΥ δυσκολο να αδειασει το ψυγειο και να ψωνισω αυτα που χρειαζομαι ΑΚΡΙΒΩΣ, χωρις να χρειαζεται να μαζευω ληγμενα και να πεταω συνεχως πραγματα..ενω το θελω....το εχω σκεφτει πολλες φορες οτι θελω να ξεφορτωθω αυτη την αναγκη για μαζεμα...να ξεφορτωθω ολα τα περιττα και να εχω ακριβως αυτα που χρειαζομαι...αλλα δεν μπορω να το κανω στον βαθμο που θελω..οπως δεν μπορω να ξεφορτωθω και τα περιττα μου κιλα..
    εχω παρατηρησει ομως οτι στον βαθμο που κανω βηματα, βελτιωνομαι λιγο ΚΑΙ σε αυτο.. εχω σταματησει να μαζευω γιατι "καπου μπορει να χρειαστει"...πεταω πολλα πραγματα....λυπαμαι για την σπαταλη, αλλα πεταω συνεχως...
    ρουχα που δεν μου πολυαρεσουν αλλα "καποτε ισως μου ερθει να τα βαλω", τα μαξιλαρακια που εχω αντικαταστησει αλλα "ειναι μια χαρα κι ισως καποτε αλλαξω καλυμμα και τα ξαναβαλω",σεντονια που δε θελω ουτε να βλεπω, αλλα μου τα πασαρε η μανουλα μου, καλυμματα του σαλονιου που δεν βαζω ποτε αλλα ειναι "δικα του"εσωρουχα, καλσον απο 100 χρονια σε 3 διαφορετικα νουμερα, που αλλα μικρυναν, αλλα δε βολεψαν αλλα δεν ξερω τι και γεμιζουν συρταρια ατελειωτα χωρις να τα φοραω ποτε ενω συνεχιζω να αγοραζω συνεχως...
    πεταω εδω και μηνες και δεν τελειωνουν...εχω ακομα πολλα να πεταξω που ακομα τα λυπαμαι...
    γενικα ΠΕΤΑΩ πολυ πραμα...

υπαρχει μεγαλη συζητηση περα απο αυτο...
    κι εγω θελω ολο τον χρονο και τον χωρο δικο μου...οχι απλα με ποναει να τον παραχωρησω, απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....και ελπιζω να τα καταφερω και χωρις να το λυσω αυτο γιατι δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον..
    ολους τους ανθρωπους οχι, γιατι εχω πολυ ανεπτυγμενη την διαθεση της ανεξαρτησιας και την αναγνωριζω και στους αλλους...

σιγουρα για πολλους απο μας αν οχι για ολους, η πολυφαγια ειναι περα απο οτιδηποτε αλλο, ενα συμπτωμα πληθωρικοτητας της προσωπικοτητας, πολυπραγμοσυνης, πολλαπλων ανικανοποιητων αναγκων τελικα...

Junior Member
    Νομίζω sweet ότι η τελευταία σου πρόταση τα περικλείει όλα!!!
    Πάντως για να διεκρινίσω (παρότι μου άρεσε η συζήτηση όπως εξελίχθηκε), δεν εννοούσα να έχει δίλημμα κάποιος γενικότερα... αλλά την ίδια στιγμή.. το ίδιο εκείνο 10λεπτο που έχει χρόνο να διαθέσει... έλεος... σιγά μη και δεν μπορούμε να έχουμε 2 άντρηδες .... αχαχαχαχαχα

Καλημέρα κορίτσια
    Επειδή λοιπόν και εγώ κάπου εδώ τριγύρω είμαι σας διαβάζω μεν αλλά εδώ και καιρό δεν γράφω η φίλη Καλλίστη (τσοκαροκομμότρια Νο 3 για όποιον καταλαβαίνει χιχι) μου έδωσε αφορμή για να γράψω.
    Καμιά φορά κάνεις μια επιλογή γιατί πρέπει να διαλέξεις γιατί αναγκάζεσαι και μόνο και όταν περάσει καιρός ξέρεις αν τελικά η επιλογή που έκανες ήταν η σωστή.
    Και εγώ τώρα ξέρω ότι η επιλογή που έκανα ήταν λάθος!! Για το μόνο πράγμα που δεν μετανιώνω είναι ότι ήταν αφορμή για να γνωρίσω άτομα που μου κάνουν τρελά που περνάω πολύ καλά μαζί τους και που με βοηθάνε πάρα πολύ να έρθω πιο κοντά στον στόχο μου! Είναι το παρεάκι μου!!
    Θέλω να πω ότι λυπάμαι που έφυγα κάποια στιγμή και χαίρομαι που υπήρχε ανοιχτή πόρτα για να ξαναγυρίσω!!
    Τώρα ξέρω ότι μπορώ να έχω περισσότερες επιλογές από μια και τώρα ξέρω ότι αυτό είναι το σωστό!!!!

Senior Member
    Originally posted by sonia
    Καλημέρα κορίτσια
    Επειδή λοιπόν και εγώ κάπου εδώ τριγύρω είμαι σας διαβάζω μεν αλλά εδώ και καιρό δεν γράφω η φίλη Καλλίστη (τσοκαροκομμότρια Νο 3 για όποιον καταλαβαίνει χιχι) μου έδωσε αφορμή για να γράψω.
    Καμιά φορά κάνεις μια επιλογή γιατί πρέπει να διαλέξεις γιατί αναγκάζεσαι και μόνο και όταν περάσει καιρός ξέρεις αν τελικά η επιλογή που έκανες ήταν η σωστή.
    Και εγώ τώρα ξέρω ότι η επιλογή που έκανα ήταν λάθος!! Για το μόνο πράγμα που δεν μετανιώνω είναι ότι ήταν αφορμή για να γνωρίσω άτομα που μου κάνουν τρελά που περνάω πολύ καλά μαζί τους και που με βοηθάνε πάρα πολύ να έρθω πιο κοντά στον στόχο μου! Είναι το παρεάκι μου!!Θέλω να πω ότι λυπάμαι που έφυγα κάποια στιγμή και χαίρομαι που υπήρχε ανοιχτή πόρτα για να ξαναγυρίσω!!
    Τώρα ξέρω ότι μπορώ να έχω περισσότερες επιλογές από μια και τώρα ξέρω ότι αυτό είναι το σωστό!!!!
    βρε βρεεεε...γνωστες φυσιογνωμιες
    καλως την!!

οπως μας τα λες κουμπαρα δεν βλεπω καμια λαθος επιλογη... αλλα μια πολυ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!! μακαρι ολες οι "λαθος" επιλογες μας να ηταν τοσο αναιμακτες οσο περιγραφεις και να μας αφηναν με φιλους και ομορφες εμπειριες

εκτος αυτου, και μονο που ησουν μαζι μας διαβαζοντας μας, για μενα αποκομισες και οτιδηποτε μπορουσες να αποκομισεις ΚΑΙ απο αυτον τον χωρο, και να εισαι σιγουρη οτι αν ενοιωθες ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να γραψεις και νωριτερα, θα το ειχες κανει...τωρα το αισθανθηκες, τωρα το κανες...κανενα διλλημα και σιγουρα, κανενα προβλημα....

(αμαν με τα πορτοπαραθυρα κοριτσια!! το χουμε πει εδω και καιρο: οι πορτες ειναι ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα! ετσι ηταν κι ετσι θα ναι παντα! πηγαινοερχομαστε κατα βουληση)

Junior Member
    Γεια σου ρε φιλενάδα Τσοκομ Νο1!!!
    Sweety: Οι πόρτες ανοικτές και τα σκυλιά δεμένα.... πολύ μ?αρέσει αυτό!!! αχαχαχααχα

Senior Member
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε αυτό καλύτερα να πνιγούμε.

Member
    Ευτυχώς που αργά ή γρήγορα καταλαβαίνουμε και απαντάμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό στα διλλήματα που μας βασανίζουν............ και μένα ευτυχώς ήρθε η ώρα γρήγορα να το καταλάβω και να το εμπεδώσω σωστά ...........

Ευχαριστώ το Θεό - τους γονείς μου - το γιό μου που ήρθε την κατάλληλη ώρα και στιγμή και πάνω από όλα τους φίλους μους (και τις τσοκαροκομμώτριες!!!!) για να κάνω μια ανασυγκρότηση μυαλού και δεδομένων και να μαί εδώ βοηθός και βοηθούμενη από τις συζητήσεις και τους προβληματισμούς όλων.

Καλώς με δέχεστε (ελπίζω και μένα) και ........ ξανά προς την κατηφόρα τραβώ !!!!!!!

Member
    Originally posted by kallisti
    Μπορείς να δουλεύεις σε 2 δουλειές ταυτόχρονα; μπορείς να κάνεις 2 επεμβάσεις ταυτόχρονα; μπορείς να έχεις 2 συντρόφους ταυτόχρονα; μπορείς να μοιράζεσαι σε 2-3 φόρουμ ταυτόχρονα;;;
    Κάποια διλήμματα έχουν να κάνουν με το χρόνο και τις προσωπικές επιλογές... Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ για το ξανακαλωσόρισμα! και χαίρομαι που ξαναβρήκα ηρεμία...
    δουλειές; ναι, μπορείς να κάνεις δύο δουλειές ταυτόχρονα όπως το να αγοράζεις μεταχειρισμένα κομπιούτερ με τη μια εταιρεία και να τα πουλάς για ανακύκλωση με την άλλη...

δύο επεμβάσεις; μα και βέβαια, στην Αμερική ο ένας χειρουργός κάνει ανόρθωση στήθους την ώρα που ο συνάδελφός του τσιτώνει το πρόσωπο της ασθενούς με λίφτινγκ.

δύο συντρόφους; χα χα, μα φυσικά και επιβάλεται καμμιά φορά να έχεις ανοικτές τις επιλογές σου!

φόρουμ; εκατοντάδες, αρκεί να διαθέτεις χρόνο και κάτι ενδιαφέρον να συμβάλλεις.

Εν πάσει περιπτώσει, καλωσόρισες πίσω και ελπίζω να βρεις τη ψυχική ηρεμία που φαίνεται ότι στερήθηκες. Πάντως για να βάζουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις: είναι απλά ένα φόρουμ, μια ζωή ηλεκτρονική, που δεν πρέπει να μας ορίζει την ευτυχία/δυστυχία μας.

Φιλικά

Junior Member
    Originally posted by Τάνια
    Πάντως για να βάζουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις: είναι απλά ένα φόρουμ, μια ζωή ηλεκτρονική, που δεν πρέπει να μας ορίζει την ευτυχία/δυστυχία μας.
    Φιλικά
    Για να μην παρεξηγούμαστε κι επειδή δεν μου άρεσε αυτό το σχόλιο, κανένα φόρουμ δεν μου ορίζει την ευτυχία/δυστυχία μου... έχω πολύ ζωή πραγματική και όχι ηλεκτρονική... δεν κρύβομαι πίσω από οθόνες ούτε ζω μέσα από αυτές... βιώνω όμως τις συζητήσεις των φόρουμ σαν να ήταν live... και γνωρίζω live τους ανθρώπους που μίλησα ηλεκτρονικά.... και σταματάω εδώ. Τελεία!

Page 1 of 2 12 LastLast