Results 61 to 66 of 66
Thread: Ο γιός μου ίσως να με λύτρωσε...
-
01-12-2006, 21:57 #61
Originally posted by mady
nassia με την ιστορια σου βοηθησες και εμενα και εγω εχω χασει τον πατερα μου.εχω ενα γιο 12 μηνων εναν αντρα που με λατρευει και μου εχουν μεινει 11 κιλα απο την εγκυμοσυνη και αποφασισα να τα χασω σωστα χωρις να κανω εμετους.θελω να παλεψω για το παιδι μου και τον αντρα μου δεν φταινε να με βλεπουν να με πιανει καταθλιψη και να μου ερχεται να κλαιω και ολα αυτα για 11 κιλα!!!!!!ειναι χαζο και θα το παλεψω.βουρκωσα οταν διαβασα την ιστορια σου, να εισαι καλα μου ανοιξες τα ματια να το παλεψω σε ευχαριστω
φοβερό το πόσο μοιάζουμε κάποιες απο μας...Σου εύχομαι τα καλύτερα κούκλα μου.Όλα είναι μέσα στο μυαλό.Mady ότι χρειαστείς είμαστε όλες εδώ για σένα. Χαίρομαι που σε βοήθησα έστω και έτσι..Μίλησέ μας...και καλωσήρθες!!
- 01-12-2006, 22:02 #62
Παρεπιπτόντως πήγα και σε γαστρεντερολόγο.Γαστροοισ� �φαγικη παλινδρόμηση είπε.Αναρωτιέμαι αν είναι από την βουλιμία.Κατάφερα και του το είπα (όχι βέβαια πόσο άσχημα ήμουνα) αλλά είπε πως δεν είναι από αυτό, αλλά δεν τα ξέρει όλα όμως...
02-12-2006, 19:44 #63
στο forum υποδοχης εχω γραψει περιλιπτηκα και την δικια μου ιστορια
02-12-2006, 19:50 #64
NASSIA ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΔΡΟΜΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
05-12-2006, 09:53 #65
Originally posted by nassia
Παρεπιπτόντως πήγα και σε γαστρεντερολόγο.Γαστροοισ� �φαγικη παλινδρόμηση είπε.Αναρωτιέμαι αν είναι από την βουλιμία.Κατάφερα και του το είπα (όχι βέβαια πόσο άσχημα ήμουνα) αλλά είπε πως δεν είναι από αυτό, αλλά δεν τα ξέρει όλα όμως...
το μόνο σύμπτωμα που νιώθω προς το παρόν είναι φουσκώματα αλλά υποθέτω ότι αυτό μπορεί να είναι απλά και μόνο γιατί έχω χαλάσει το στομάχι μου τόσα χρόνια....
θέλω τόσο καιρό να πάω σε ένα Ο.Ρ.Λ. αλλά λόγω του ότι φοβάμαι τί θα μου πει όλο το αποφεύγω...
05-12-2006, 09:53 #66
Originally posted by mady
NASSIA ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΔΡΟΜΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
mady θεραπεία μου άρχισε με χάπια κανονικά και μου έκοψε και κάποια φαγητά όπως λουκάνικα, πίτες όπως επίσης και σοκολάτα για να στρώσει το στομάχι μου.καλό θα ήτανε να πας να σε δι κάποιος γαστρεντερολόγος
Κοινωνικό άγχος φοβία
13-07-2025, 23:10 in Κοινωνικό Άγχος-Φοβία