Ο γιός μου ίσως να με λύτρωσε... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Member
    Originally posted by mady
    nassia με την ιστορια σου βοηθησες και εμενα και εγω εχω χασει τον πατερα μου.εχω ενα γιο 12 μηνων εναν αντρα που με λατρευει και μου εχουν μεινει 11 κιλα απο την εγκυμοσυνη και αποφασισα να τα χασω σωστα χωρις να κανω εμετους.θελω να παλεψω για το παιδι μου και τον αντρα μου δεν φταινε να με βλεπουν να με πιανει καταθλιψη και να μου ερχεται να κλαιω και ολα αυτα για 11 κιλα!!!!!!ειναι χαζο και θα το παλεψω.βουρκωσα οταν διαβασα την ιστορια σου, να εισαι καλα μου ανοιξες τα ματια να το παλεψω σε ευχαριστω

φοβερό το πόσο μοιάζουμε κάποιες απο μας...Σου εύχομαι τα καλύτερα κούκλα μου.Όλα είναι μέσα στο μυαλό.Mady ότι χρειαστείς είμαστε όλες εδώ για σένα. Χαίρομαι που σε βοήθησα έστω και έτσι..Μίλησέ μας...και καλωσήρθες!!

Member
    Παρεπιπτόντως πήγα και σε γαστρεντερολόγο.Γαστροοισ� �φαγικη παλινδρόμηση είπε.Αναρωτιέμαι αν είναι από την βουλιμία.Κατάφερα και του το είπα (όχι βέβαια πόσο άσχημα ήμουνα) αλλά είπε πως δεν είναι από αυτό, αλλά δεν τα ξέρει όλα όμως...

Junior Member
    στο forum υποδοχης εχω γραψει περιλιπτηκα και την δικια μου ιστορια

Junior Member
    NASSIA ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΔΡΟΜΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Originally posted by nassia
    Παρεπιπτόντως πήγα και σε γαστρεντερολόγο.Γαστροοισ� �φαγικη παλινδρόμηση είπε.Αναρωτιέμαι αν είναι από την βουλιμία.Κατάφερα και του το είπα (όχι βέβαια πόσο άσχημα ήμουνα) αλλά είπε πως δεν είναι από αυτό, αλλά δεν τα ξέρει όλα όμως...
    φοβάμαι και εγώ πάρα πολύ μήπως και η βουλιμία γίνει αφορμή για παλινδρόμηση. Τί σου είπε ο γιατρός αλήθεια;;;
    το μόνο σύμπτωμα που νιώθω προς το παρόν είναι φουσκώματα αλλά υποθέτω ότι αυτό μπορεί να είναι απλά και μόνο γιατί έχω χαλάσει το στομάχι μου τόσα χρόνια....
    θέλω τόσο καιρό να πάω σε ένα Ο.Ρ.Λ. αλλά λόγω του ότι φοβάμαι τί θα μου πει όλο το αποφεύγω...

Member
    Originally posted by mady
    NASSIA ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΔΡΟΜΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.

mady θεραπεία μου άρχισε με χάπια κανονικά και μου έκοψε και κάποια φαγητά όπως λουκάνικα, πίτες όπως επίσης και σοκολάτα για να στρώσει το στομάχι μου.καλό θα ήτανε να πας να σε δι κάποιος γαστρεντερολόγος

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345