γειά χαρά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Junior Member
    Καλησπέρα.
    Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να στείλω μήνυμα,
    αλλά δεν τα έχω καταφέρει.
    Ανακάλυψα το site εντελώς τυχαία και μου άρεσε πολύ.
    Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις, έστω και με αυτόν τον τρόπο,
    συμπαραστάτες σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις.
    Η δική μου ιστορία δε διαφέρει από αρκετές που έχω διαβάσει.
    Εγώ βρίσκομαι εν μέσω ενός φαύλου κύκλου - χάνω κιλά, τα ξαναπέρνω- εδώ και 10 περίπου χρόνια.
    Σήμερα ξεκίνησα άλλη μια φορά τη μάχη με τα περιττά κιλά (ζυγίζω 99 κιλά και θέλω να καταλήξω στα 70). Εύχομαι να είναι η τελευταία.
    Ο λόγος που παίρνω τα κιλά που χάνω είναι καθαρά ψυχολογικός.
    "Το φαγητό είναι πάντα εκεί, όταν δεν είναι κανένας άλλος". Από αυτό καταλαβαίνετε πολλά νομίζω.
    Μη σας κουράζω άλλο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους άρχισαν
    δίαιτα/διατροφή. Καλό μας Κουράγιο!!!

Senior Member
    Ηλιαχτίδα, καλώς ήλθες στην παρέα μας!

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκίνησες.
    Εύχομαι να είναι οριστική η απώλεια κιλών, αυτή τη φορά.ʼλλωστε η συνειδητοποίηση του παράγοντα που υπονομεύει το διαιτητικό σου πρόγραμμα ειναι η αρχή για να << διαλύσεις >>αυτόν τον φαύλο κύκλο που σε παρασύρει...

Επιμονή,θέληση και ψυχική αποφόρτιση μέσω άλλων μέσων και όχι του φαγητού...

Να είσαι καλά και δυνατή...

Junior Member
    Καλημερα Ηλιαχτιδα και καλωσορισες. Ειμαι και γω ένα νεο μέλος στο forum και ομολογω οτι μου εχει κανει ηδη απιστευτα καλο. Λιγο πολυ μοιαζουν οι ιστορίες μας, δεν ξερω την ηλικια σου και το υψος σου, καθώς επίσης και αν ακολουθεις κάποιο πρόγραμμα σε συνεργασία με διαιτολόγο η΄μόνη σου. Πεσμου αν θέλεις για να μιλησουμε πιο συγκεκριμένα. Θα σου δώσω όμως συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρες και σου εύχομαι να τα καταφέρεις.

Τωρα τα δικά μου. Ενώ πήγα πολύ καλά τον πρώτο μήνα της δίαιτας, την περασμένη εβδομάδα αισθανόμουν πολυ βαρύ το σώμα μου και η αληθεια ηταν ότι εχασα μονο 200 γρ. Μια φρίκη την απαθα δεν μπορω να πω. Βεβαια ηταν και η εβδομαδα περιοδου είχα απιστευτη κατακρατηση, οπότε το διακαιολογω έτσι. Αλλα και αυτη την εβδομαδα δεν τα βλέπω καλα τα πραγματα, νομιζω δεν έχω χασει καθόλου. Θα περιμένω την Παρασκευη που θα ξαναπαω στη διαιτολογο να με ζυγίσει-μετρησει. Αν πάλι δεν δείξει απώλεια νομίζω θα με παρει απο κατω. Δεν θελω να τα παρατησω. Μια ζωη παλεύω με διαιτες που χαλάω μόλις αρχισουν και δεν αποδίδουν, δεν θέλω παλι μια απο τα ιδια. Έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά ότι κάποια στιγμη θα κολλησω, αλλα τώρα που εφτασε αυτη η στιγμη τι να κάνω;
    Το διαιτολόγιο μου είναι 1300 θερμίδες, αρκετα ψηλα για διαιτα, η διαιτολόγος μου λέει ότι είναι ευχαριστο που χάνω βάρος με τέτοιο διαιτολόγιο και αν κάποια στιγμή κολλήσω θα το κατεβάσουμε. Εγω τρέμω στην ιδέα όμως γιατί φοβάμαι μήπωσ πεινάω.
    Δεν αντέχω το συναισθημα πείνας βρε παιδιά...

Senior Member
    Βασιλική, πολλές φορές τρέμουμε με την ιδέα παρα από την ίδια τη διαδικασία!Μου θυμίζεις τις δικές μου σκέψεις,που πανικοβαλλόμουν, επειδή ξέφευγα ελάχιστα από το πρόγραμμα μου,και αμέσως νόμιζα ότι αυτό θα είχε αντίκτυπο στο σώμα μου.Στην ουσία δεν έκανα τίποτα καταστρεπτικό για τη διατροφή μου όμως!Μόνο και μόνο το μυαλό μου διόγκωνε την ιδέα αυτή και αυτό μου έκανε τόσο μα τόσο κακό...Μαλλον πρέπει να ελέγξουμε περισσότερο το <<νοητικό>> κομμάτι της προσπάθειας μας...
    Καλή συνέχεια να έχεις και θέληση...

Junior Member
    Σ' ευχαριστω βρε Κλεάνθη, μου κάνουν καλό τα λογια σου.
    Θέλω τόσο πολύ να κάνω μόνο καλά πράγματα για τον εαυτό μου. Εχω πήξει με τις διαιτες, όλη μου τη ζωή την πέρασα αρχίζοντας και σταματώντας μια. Δεν θέλω να ξαναγίνει αυτό, δεν θέλω να ξανακάνω ποτέ δίαιτα στη ζωή μου.
    Κλεάνθη εσύ έχεις κάνει επέμβαση; σε τι σταδιο βρίσκεσαι;

Senior Member
    Εγώ δεν έχω πρόβλημα επιπλέων κιλών.Ήμουν στον αντίποδα,πίστεψε με,εξίσου δύσκολη κατάσταση και ψυχοφθόρα...

ΥΓ:Συνέχισε με επιμονή,κάνεις μόνο, καλό στον εαυτό σου!!!

Junior Member
    Καλησπέρα,
    Κλεάνθη και Βασιλική σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
    Βασιλική κουράγιο. Μην απογοητεύεσαι. Και για μένα είναι πολύ
    δύσκολη η στιγμή που η ζυγαριά κολλάει.
    Θα σας πω περισσότερα πράγματα για μένα για να καταλάβετε
    καλύτερα την περίπτωσή μου. Είμαι 32 χρονών, 1,65 εκ. και ζυγίζω
    99 κιλά. Το καλό είναι πως δεν φαίνομαι για τόσα κιλά.
    Βλέπω διαιτολόγο και θα έλεγα ότι κάνω περισσότερο
    διατροφή, παρά δίαιτα. Έχω κάνει άπειρες δίαιτες αλλά τη στιγμή που
    πρέπει να κάνω κουράγιο και υπομονή, εγώ παραιτούμαι. Και φυσικά
    ξαναπαίρνω τα κιλά πίσω. Στο μεταξύ έχω μια φίλη η οποία είναι σχεδόν
    διπλάσια από μένα και η συναναστροφή μαζί της δεν μπορώ να πω ότι
    μου τονώνει το ηθικό. Εγώ λέω ότι "θα πεθάνω προσπαθώντας", εκείνη
    έχει παραιτηθεί εντελώς και τα βλέπει όλα μάταια. Προσπαθώ να μην
    επηρρεάζομαι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πάντα.
    Μέχρι 1-2 χρόνια έφερα πολύ βαρέως το γεγονός ότι ζύγιζα παραπάνω
    κιλά. Τώρα λέω "δεν θα χάσω άλλα χρόνια από τη ζωή μου μες τη μιζέρια".
    Η αλήθεια είναι ότι σαν άτομο είμαι ιδιαίτερα κλειστή και ντροπαλή.
    Δεν φλέρταρα από φόβο μήπως με κοροϊδέψουν και με πουν χοντρή.
    Κρυβόμουν πίσω από τα κιλά μου και έβρισκα καταφύγιο στο φαγητό.
    Έχασα πιστεύω τα καλύτερά μου χρόνια κλεισμένη στον εαυτό μου και
    κάτω από φαρδιά ρούχα. Τέλος πάντων.
    Τώρα προσπαθώ να μην νοιώθω ένοχη για αυτό που δείχνω και να
    αγαπήσω πρώτα εγώ τον εαυτό μου. Ξεκίνησα μια προσπάθεια και έχω
    το πείσμα και τη διάθεση να τα καταφέρω.
    Εύχομαι να μη σας κούρασα.
    Σας ευχαριστώ για το χρόνο που μου διαθέσατε.
    Φιλιά.

Junior Member
    Kαλημερα Ηλιαχτίδα, ειμαστε σχεδόν συνομιληκες, εγώ είμαι 31 με ύψος 1,73 και τωρινό βάρος 97 κιλα. Εδω μέσα μόνο εχω πει το πραγματικό βάρος μου, κανένας αλλος δεν το ξερει.Οι ιστορίες μας ειναι συγγενικες, φανταζομαι όμως ότι καπως ετσι περνουν τη ζωή τους όλοι όσοι βασανίζονται απο επιπλέον κιλά. Μπραβο σου που προσπαθεις να χασεις βαρος με σωστό τρόπο, πίστεψε στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις.
    Αλήθεια πεινας καθόλου; έχεις ξεφυγει καποια φορά; πόσο βάρος έχεις χάσει; συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτησεων...αν θέλεις μου απαντας.
    Τωρα όσον αφορα στη φίλη σου, ειναι πραγματι δυσκολη η θέση σου. Δε σου λεω να την απομονώσεις από φοβο μηπως σου κανει κακό στην προσπαθεια σου. Ο καθένας είναι υπευθυνος για την κατάσταση του. Απλα βρίσκεστε σε αλλη φαση. Εσύ εισαι αποφασισμένη, αυτη όχι ακόμη...το πως θα το χειριστεις εξαρταται απο τη σχεση σας.

Junior Member
    Κλεανθη τι εννοεις στον αντίποδα; Ανορεξία;

Senior Member
    Βουλιμικά επεισόδια χωρίς εμετούς...

Junior Member
    Καλημερα!!!
    Κλεάνθη φανταζομαι θα ηταν πολύ δυσκολη κατάσταση. Ειναι πολυ ευχαριστο που το εχεις ξεπεράσει και μπραβο σου που εξακολουθεις να γραφεις εδω μεσα και να μας στηριζεις όλους εμάς που ακομα το παλευουμε...
    Ηλιαχτιδα πως εισαι σημερα;

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
    Βασιλική, δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν είχα την ευκαιρία να
    απαντήσω πιο σύντομα στις ερωτήσεις σου.
    Το διαιτολόγιό μου είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μην νοιώθω
    ιδιαίτερη πείνα. Για να είμαι ειλικρινής όμως με πιάνει ώρες - ώρες η
    επιθυμία για "αμαρτίες". Προς το παρόν δεν υποκύπτω. Έχει περάσει μια εβδομάδα δίαιτας και έχασα 2,5 κιλά, χωρίς πολύ κόπο θα έλεγα.
    Με τη διαιτολόγο που βλέπω έχουμε συζητήσει πολύ για το
    εβδομαδιαίο πρόγραμμά μου και καταλήξαμε ότι είνα καλύτερα να
    χάσω τα κιλά που θέλω με αργό ρυθμό τρώγοντας και
    "απαγορευμένες" τροφές ώστε να μην έχω στερητικά σύνδρομα.
    Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο έτσι. Αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένη
    να διαθέσω όσο χρόνο χρειάζεται, χωρίς να το βάλω κάτω.
    Σου δίνω και μια συμβουλή, την οποία προσπαθώ να κρατάω και εγώ
    "Τη στιγμή που απελπίζεσαι, φαίνεται η δύναμή σου."
    Κάπου έχω και κάποιες συμβουλές που είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο, θα
    ψάξω να τις βρω και θα σου τις γράψω για παίρνεις δύναμη και να
    νοιώθεις καλύτερα.
    Γεια χαρά!!!

Junior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
    Μπραβο σου Ηλιαχτιδα μου για τη θεληση και την αποφασιστικοτητα σου. Σιγουρα θα τα καταφερεις αν συνεχισεις ετσι.
    Εχω και γω ευχαριστα νέα για μένα. Χθες πηγα στη διαιτολόγο μου και ετρεμα τι θα δειξει η ζυγαρια, αλλα επιτελους ξεκόλλησα. Την προηγούμενη εβδομαδα ειχα χασει μονο 200γρ. και αυτο με εκανε να φοβαμαι. Αυτην ομως εχασα 2,300 και δεν το πιστευα. Τωρα ειμαι 94,900 (ξεκινησα απο 105,600 μεσα Σεπτεμβρη) και εχω ανεβει πολυ ψυχολογικα. Μη σας τρομαζει η μεγαλη απωλεια, ειναι κατα καποιο τροπο πλασματικη, αφου ειχα σοβαρο προβλημα κατακρατησης, το οποιο φαινεται να εχει ξεπεραστει. Ξερω οτι θα ερθουν και δυσκολες στιγμες, αλλα ειμαι και γω πολυ αποφασισμενη να πετυχω...
    Σας ευχαριστω ολους οσους με διαβαζετε και με στηριζετε...

Senior Member
    Μπραβο Βασιλικη!
    ειναι πολυ ωραιο οταν καταφερνει κανεις να κανει ενα βηματακι ακομα

Junior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΝΕΟΠΑ.....
    ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ SLEEVE GASTRECTOMY ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ PROJECT ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ "ΦΟΡΤΗΓΑ" ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΜΗΓΟΥΝ Η ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ FERRARI.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ......
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΤΕ) ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ "ΚΑΠΩΣ" Η ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΔΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ......ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ, ΜΕΝΩ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ.....ΔΗΛΑΔ� � ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ 1,87 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΓΡΑΨΑ 147 ΚΙΛΑ!!!!!!(ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ 89!) ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΦΤΑΣΑ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ DELIVERY-BOY ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ). ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΙΣΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ "ΚΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ MOUSE ΩΣ ΤΟ KEYBOARD ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ .......ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ......ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ SLEEVE.

Απο εδω και περα θα γραφω με μικρα διοτι την πρωτη εντυπωση την εδωσα χαχαχα.....λοιπον παιδες "κρατα με να σε κρατω να το κανουμε και οι δυο".....αυτη ειναι φιλοσοφια του forum ηδη εχω απλωσει το χερι μου......

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια που θα παρω...........και θα ειμαι παντα εδω για οποια βοηθεια μπορω να δωσω.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast