Results 31 to 38 of 38
Thread: γειά χαρά
-
10-11-2006, 10:24 #31
PARMALID Καλημέρα και καλως ήρθες στην παρέα μας. Σου εύχομαι να βρείς άκρη με το "θηρίο" (αυτό δεν είναι δικό μου, το δανείζομαι από κάποιον που το έγραψε εδώ μέσα, αλλά χαρακτηρίζει απόλυτα αυτό που λέμε παχυσαρκία). Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω για τις μεθόδους που ενδιαφέρεσαι, εδώ μέσα όμως σίγουρα θα βρεθούν άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν.
Μέσα από την καρδιά μου καλή τύχη. Το πρώτο βήμα νομίζω το έκανες και αυτό είναι η συνειδητοποίηση ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Καλή δύναμη...
- 10-11-2006, 10:46 #32
Καλημέρα και στην υπόλοιπη παρέα. έχω αρκετές μέρες να σας γράψω και θα είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω αν θυμαστε την περίπτωση μου. Εχω ξεκινήσει δίαιτα με διαιτολόγο από 15 Σεπτεμβρίου. Υψος 1,73 μ. και βάρος τότε 105,600κ. Κατάφερα να φτάσω στα 94,5 κ. και εκτοτε δεν χάνω γραμμαριο. Αντιθέτως νομίζω οτι αυτή την εβδομάδα αισθάνομαι βαρύ το σώμα μου. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεφύγω και προχθές έκανα μια μεγάλη γουρουνιά. Έφαγα βλακείες και επειδή είχα μπει σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής νιώθω άρρωστη. Το στομάχι μου ανακατεύεται, νιώθω ατονία , έχω πρηστεί και πάνω από όλα νιώθω να λυγίζω, να χάνω το θάρρος μου. Τρομάζω στην ιδέα ότι μπορεί αυτό να έιναι η αρχή να εγκαταλείψω πάλι τον αγώνα. Δεν θέλω να σταματήσω , τα αποτελέσματα της κραιπάλης θα σβήσουν το ξέρω, αλλα δεν αντέχω να κάνω δίαιτα και να μην χάνω βάρος.
Τι με συμβουλέυετε να κάνω; Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Ποιον προσπαθω να κοροϊδέψω; Πως θα αντιμετωπίσω σήμερα τη διαιτολόγο στο ραντεβού;
ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντέπομαι...
10-11-2006, 15:49 #33
Originally posted by BASILIKH
Καλημέρα και στην υπόλοιπη παρέα. έχω αρκετές μέρες να σας γράψω και θα είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω αν θυμαστε την περίπτωση μου. Εχω ξεκινήσει δίαιτα με διαιτολόγο από 15 Σεπτεμβρίου. Υψος 1,73 μ. και βάρος τότε 105,600κ. Κατάφερα να φτάσω στα 94,5 κ. και εκτοτε δεν χάνω γραμμαριο. Αντιθέτως νομίζω οτι αυτή την εβδομάδα αισθάνομαι βαρύ το σώμα μου. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεφύγω και προχθές έκανα μια μεγάλη γουρουνιά. Έφαγα βλακείες και επειδή είχα μπει σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής νιώθω άρρωστη. Το στομάχι μου ανακατεύεται, νιώθω ατονία , έχω πρηστεί και πάνω από όλα νιώθω να λυγίζω, να χάνω το θάρρος μου. Τρομάζω στην ιδέα ότι μπορεί αυτό να έιναι η αρχή να εγκαταλείψω πάλι τον αγώνα. Δεν θέλω να σταματήσω , τα αποτελέσματα της κραιπάλης θα σβήσουν το ξέρω, αλλα δεν αντέχω να κάνω δίαιτα και να μην χάνω βάρος.
Τι με συμβουλέυετε να κάνω; Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Ποιον προσπαθω να κοροϊδέψω; Πως θα αντιμετωπίσω σήμερα τη διαιτολόγο στο ραντεβού;
ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντέπομαι...
δεν προκειται για μια απλη ιστορια που εσυ, η αχρηστη, δεν καταφερνεις να φερεις εις περας...
αν ηταν τοσο απλο να εχει καποιος μια απλη και γρηγορη καθοδικη πορεια χωρις πισωγυρισματα και χωρις να ξαναπαρει ποτε κιλα, δεν θα χρειαζοταν κανεις μας βοηθεια....θα τα ειχαμε καταφερει προ πολλου ολοι και μονοι μας...
ολα αυτα τα ξερει πολυ καλα η διαιτολογος σου, γι αυτο το μονο που εχεις να της πεις ειναι η απλη αληθεια...οπως ακριβως την αισθανεσαι κι οπως μας την ειπες κι εμας...
αν σε εχει κουρασει η διαιτα και θες ςνα διαλειμμα, ζητησε της μια διατροφη για συντηρηση και συνεχιζεις λιγο αργοτερα...
αν αυτο που φοβασαι ειναι οτι δεν θα ξαναχασεις παρολο που κανεις διαιτα (μιας και σταματησες να χανεις οπως μας ειπες) ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ και δεν εχω καμια επιφυλαξη σε αυτο που σου λεω, οτι οσο και να κρατησει αυτο το φρεναρισμα (που δεν θα ειναι πολυ) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα συνεχισεις να χανεις αν κανεις υπομονη...
10-11-2006, 16:03 #34
καλησπερα παρμαλιντ
καλως ηρθες...
και λιγος και πολυς χωρος υπαρχει σε αυτο το φορουμ για σενα...οσος χωρος σου χρειαζεται , θα ειναι διαθεσιμος...
ευχομαι να βρεις γρηγορα αυτο που θελεις να κανεις για να λυσεις το προβλημα που σε απασχολει.
οπως σου ευχομαι να βοηθηθεις εστω και λιγο στον αγωνα σου, απ την επαφη σου με μας εδω
13-11-2006, 10:25 #35
Καλημερα και καλη εβδομαδα. 2sweet2b4go10 σ' ευχαριστω για τα καλα σου λόγια. Πραγματικα χρειαζόμουν μια τονωση του ηθικού μου. Εχεις απόλυτο δίκιο, μίλησα στη διαιτολόγο και μου πρότεινε να ξεκουραστω μια βδομάδα, μου τροποποίησε λίγο το πρόγραμμα, τουλαχιστον ξεφευγω λίγο από τη μονοτονία των τελευταίων εβδομαδων.
Δυστυχώς δεν έχω τα περιθώρια να σταματήσω για περισσότερο διαστημα αφού χρειαζεται να χάσω όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος μέχρι τέλος του μήνα που ξεκινώ φαρμακαυτική αγωγή. Ισως αυτό το χρονικό πλαφόν με έχει αγχώσει και γι' αυτό έχω κολλήσει. Ισως απλά πρόκειται για μια αντίδραση του οργανισμού.
2sweet2b4go10 για πεσμου, εσυ πως πας;
13-11-2006, 11:24 #36
πολυ χαιρομαι γι αυτην την εξελιξη Βασιλικη
να δεις που ολα θα πανε καλα...
οσο για το κολλημα δεν ειναι καμια ιδιοτροπια του δικου σου οργανισμου, ειναι πολυ γνωστο φαινομενο και συμβαινει σε ολους οσους χανουν κιλα καποια στιγμη...ειναι παροδικο ομως, μην ανησυχεις..
οσο για μενα, εχω να ζυγιστω ενα μηνα περιπου...δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, συνεχιζω να προσεχω τι τρωω αλλα τρωω περισσοτερο απο οτι στην αρχη...τωρα περιμενω περιοδο και θα εχω αυξημενο βαρος, μολις ομως τελειωσει, σε λιγες μερες, θα ζυγιστω οπωσδηποτε και θα δω που βρισκομαι..
13-11-2006, 15:41 #37
Χαιρετώ την παρέα!
Πόσο γνωριμα και συνηθισμένα μου φαινονται και μένα καιτο ΚΟΛΛΗΜΑ και το ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και το δεν εχω ΖΥΓΙΣΤΕΙ!!
Εγώ βρίσκομαι να κολυμπαω σε ολα αυτα.Σημερα ομως εκανα μια θαραλλέα μέτρηση βάρους και λίπους το πρωι μολις σηκώθηκα και διαπιστωσα με σιγουρια οτι εχω πάρει βάρος.Βέβαι ειμαι καλύτερα απ οτι την προηγούμενη φορά που ειχα το ιδιο βάρος κυρίως λογω της γυμναστικής ομως αποφάσισα να παρω περισσοτερο δραστικά μέτρα.
1) Εγραψα ενα μεγάλο ΤΕΛΟΣ στον πινακα ανακοινωσεων απέναντι στο κρεββατι μου ακριβως δίπλα στο αποτελεσμα της σημερινης μου μέτρησης
2) Μείωσα τις θερμίδες στο πλανο διατροφής μου κατα 300.
3) Πρόσθεσα 2 φορες την εβδομάδα μια αεροβικη δράση 1 ώρας.Προς το παρόν ειναι γρήγορο περπατημα στην "λεωφόρο bypass" με μια φίλη που δεν εχω το θάρρος να κρεμάσω.
ΚΑΙ ΙΔΩΜΕΝ
φιλιά
13-11-2006, 16:11 #38
το πιασα το υπονοοουμενο Κλεονικουλα :Ρ
οντως...
κι εγω το σκεφτομαι πολυ οτι ειναι πιθανο να χρειαστει να δραστηριοποιηθω περισσοτερο μετα την αποκαλυψη....θα σας ενημερωσω για τα νεα της ζυγαριας..
κατα τα αλλα μεσ στην χαρα σε βρισκω σημερα και χαιρομαι(συμπεριλαμβανοντ� �ι και οι αλλες απαντησεις σου)
καλο κουραγιο για το "πλανο επανενταξης"
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....