γειά χαρά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Junior Member

γειά χαρά

χαιρετώ σας όμορρφες και όμορφοι
    καλώς σας βρήκα

το παλιό φόρουμ παρακολουθούσα κάποτε μέχρι που έκλεισε

σήμερα σας ξαναβρήκα!

είμαι γυρω στα 42 (όχι κιλά)
    παχύσαρκη εδώ και χρόνια πολλά... γύρω στα 15
    δηλ. είμαι 95 κιλά σήμερα με ύψος γύρω στο 1.60
    πέρυσι τον Ιούνιο έβαλα κι εγώ φιογκάκι ροζ χαχαχα
    έχασα μέχρι τώρα 30 κιλά (λίγααα) και συνεχίζω...

μαρέσουν πολύ τα γλυκά και τα αναψυκτικά τα οποία έχω σημαντικά περιορίσει αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα κόψω τελείως.

πρόσφατα ξεκίνησα και tasty n diet στην προσπάθεια μου να φτάσω στο επιθυμητό βάρος

θα τα λέμε από δω

Senior Member
    καλωσορισες!
    με αυτο το νικ ησουν στο παλιο φορουμ? δεν σε θυμαμαι...
    λιγα ειναι τα 30 κιλα που εχεις χασει??????
    μια χαρα ειναι γι αυτο το διαστημα..
    σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερα αν μπορουσες να αποφυγεις τα γλυκα..
    οσο για τα αναψυκτικα, εννοεις αυτα με το ανθρακικο? αν ναι, γιατι δεν τα αντικαθιστας τουλαχιστον με χυμους? νομιζω το ανθρακικο κανει κακο στον δακτυλιο...στο στομαχι δλδ...
    ευχομαι να καταφερεις να φτασεις εκει που θελεις!

θα τα λεμε

Junior Member
    λίγα είναι αν σκεφτείς ότι από πέρυσι τον Σεπτέμβρη έχασα μόνο 12 κιλά

δε μαρέσουν οι χυμοί
    είμαι εξαρτημένη από την κοκα κολα

Junior Member
    καλωσόρισες και από μένα...τα 30 κιλά δεν είναι λίγα...είναι άθλος!άθλος!..κι εγώ είμαι εξαρτημένη από την κοκα κόλα και δεν μπορώ να την κόψω..αλλά τελικώς μάλλον επιβάλλεται να την κόψουμε..αφενός επειδή με αυτή χωνεύουμε πιο γρήγορα και ξαναπεινάμε..και αφετέρου γιατί μάλλον το ανθρακικό κάνει κακό στο δακτύλιο και φουσκώνει και το στομάχι μας..Μια λύση είναι..απλούστατα..μην ξανααγοράσουμε κοκα κόλα..
    Φιλιά και καλή συνέχεια!!!

Senior Member
    Επίσης περιέχει και μεγάλη ποσότητα ζάχαρης η κοκα κόλα,και όλα τα αναψυκτικά...
    Πρόσφατα, είδα σε μια εκπομπή,έναν γιατρό να προσθέτει κάπου στα τρία κουταλάκια ζάχαρη σε μια μερίδα φαγητού.Εξομοίωσε αυτή τη διαδικασία με τη πόση ενός ποτηριού αναψυκτικού...
    Οπότε ξανασκεφτείτε το όταν πάτε να πίειτε αναψυκτικό...

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ. ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ...

Junior Member
    ΟΚ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΑΡΗ, ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ(ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ), PRODIET TEST, VITA PLUS, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΑΣΑΖ, ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΣΤΑ 31 ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,73 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 97 ΚΙΛΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ 105,600 ΚΙΛΑ. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ 25 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΦΙΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η' ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΩ; ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ...ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...

Senior Member
    basilikh t pragmata dn einai toso dyskola..t vasiko p prepei n kaneis einai na pistepseis ston eayto soy..exw kanei para polles diaites kai eimai akoma 19 xronwn..apo ta 13 moy kanw diaites..to vasiko moy lathos htan oti den eixa pistepsei ston eayto moy.den sevomoyna tis epithymies toy.ta panta ksekinane apo mesa mas.an agapas ton eayto soy kai peisteis oti tha ta katafereis, THA TA KATAFEREIS.. eixa xasei properysi 14 kila kai katafera mesa s 4 mhnes na parw 20kg. opws katalavaineis h psyxologia moy den einai kai h kalyterh alla prospathw.prospathw kai eyxomai na ta kataferw h mallon THA ta kataferw.etsi na skeftesai kai esy, aisiodoksa..einai dyskolo alla ginetai. to kserw apo prwto xeri. alla prin apo ola ayta, anarwthsoy an to kaneis gia esena?? mono etsi tha exeis to apotelesma poy epithymeis.mono otan to kaneis epeidh to epithumeis pragmatika.mono etsi tha ta katafereis giati opoiadhpote stigmh soy erthei na fas kryfa h genika na fas tha peis ston eayto soy aytomata: 'DEN THA FAW GIATI KANW KATI KALO GIA TON EAYTO MOY.KATI TO OPOIO DEN MOY TO EPIVALLEI KANENAS.KATI TO OPOIO EGW KAI MONO EGW THELW NA KANW.AGAPAW EMENA KAI THA TA KATAFERW.OYTWS H ALLWS MERIKA KILAKIA EINAI THN STIGMH POY KAPOIA ATOMA ANTIMETWPIZOYN POLY XEIROTERES KATASTASEIS p.x anaphries, aniates astheneies"... katalaves?? o monos dromos gia na ta katafereis einai aytos..skepsoy kala ola ayta poy soy eipa kai eimai sigoyrh oti einai h arxh ths epityxias soy! to eyxomai!! kalwshrthes!!!

Senior Member
    Βασιλική.Καταρχής καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλή επιτυχία στην προσπάθεια που θα κάνεις και εσύ...

Έχεις ύψος 1,73 και σίγουρα με το βάρος που έχεις δε νομίζω να είναι τόσο αντιαισθητικό!
    Είσαι μια ψηλή , σχετικά, γυναίκα και δε φαντάζομαι να δείχνει τόσο πολύ άσχημα επάνω σου...

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να χάσεις κάποιο βάρος...Έχεις ξεκινήσει μια προσπάθεια μεθοδική και ενδεδειγμένη...
    Εγώ, αν και δεν είμαι ειδικός,δεν προτείνω να καταφύγεις στη λύση του χειρουργείου γιατί 25 κιλά δεν είναι και τόσα πολλά για να χάσεις.Με διατροφή - γυμναστική και κυρίως με την καθοδήγηση του διατροφολόγου θα έχεις καλό αποτέλεσμα και μόνιμο.Εφόσον δε συνεχίζεις να παίρνεις κάποια φαρμακευτική αγωγή που σαμποτάρει τη δίαιτα σου και αφού είσαι εντάξει από υγεία σίγουρα θα χάσεις το περιττό βάρος και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου...
    Μπορείς ανέτα να τα καταφέρεις αρκεί να είσαι συγκεντρωμένη στο στόχο σου και στη μελλοντική σου όμορφη - κατ' εσέ - εικόνα...

ΥΓ:Αν μπορείς γράψε με πεζά γράμματα γιατί είναι πιο ευανάγνωστα και ξεκούραστα...

Junior Member
    Καλημερα παιδια. Free και Κλεάνθη ευχαριστω για το καλωσορισμα ειστε γλυκυτατοι. Κλεάνθη ακολουθω τη συμβουλη σου για τα πεζά γραμματα, αλλα ομολογω οτι ετσι γραφω πιο αργα. Ευχαριστώ για το κουραγιο που μου δινετε, χωρίς να με ξέρετε. Χαίρομαι που παίρνω μέρος σ' αυτό το forum γιατί ξέρω οτι εδώ θα μιλήσω με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν. Αισθητικό πρόβλημα δεν υπάρχει μεγάλο στην περίπτωσή μου, το βάρος μου είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο στο σώμα μου, αλλά όπως και να το κάνουμε είμαι 25 κιλά πάνω. Σαν συναίσθημα δεν είναι και ότι καλύτερο. Η διατροφή που ακολουθώ με τη διαιτολόγο μου με έχει βοηθήσει αρκετα στο επίπεδο διαχείρησης της τροφής. Δηλαδή έχω βάλει τα γεύματά μου σε τάξη, δεν τσιμπολογάω και μετά από ένα μήνα πλέον δεν πεινάω. Αλλα Free έχεις απόλυτο δίκιο, τα πάντα είναι στο μυαλό μας, εκεί υπάρχει η πραγματική δύναμη. Εγώ ακόμα το παλέυω αφού συχνά επιθυμώ να κάνω μια γουρουνιά, κι όχι επειδή δε χορταίνω αλλά επειδή τριγυρίζει στο μυαλό μου. Για την ώρα αντιστέκομαι, έχω αλλάξει τρόπο ζωής γιατί επι 8 χρόνια δούλευα ασταμάτητα 16 ώρες την ημέρα, εξού και οι κακές διατροφικές συνηθειες που απέκτησα. Προσπαθώ να ασχολούμαι με πράγματα που με ευχαριστούν, πηγαίνω περιπάτους κατά τη διάρκεια των οποίων αδειάζω το μυαλό μου, συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δε μου ρουφούν ενέργεια. Αυτό δε σημαίνει οτι η ζωή μου είναι ιδανικη. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας. ελπίζω αναστρέψιμο, για την αντιμετώπιση του οποίου αναγκάζομαι να υποβάλλομαι σε φαρμακευτικη αγωγη που αποδεδειγμένα πριοκαλεί αύξηση βάρους. Η αγωγή γίνεται ανά δίμηνο και κρατά 20 μέρες. Όπως καταλαβαίνετε δύσκολα θα φτάσω το στόχο μου. Δεν το βάζω κάτω όμως. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
    Αν γράφετε σε κάποιο άλλο θέμα συχνά πείτε μου που είστε να σας ψάχνω εκεί...

Senior Member
    Kαλωσόρισες!
    Διαβαζοντας τα γραφόμενα σου αισθανομαι οτι τα πραγματα τα παλευεις πολυ καλα. Αντιμετωπιζω και γω καποιο προβλημα υγείας και παιρνω καποια φαρμακα , ομως πίστεψε με οτι η δομη στη διατροφή μου και στην κίνηση με βοηθαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Τόσο που δεν ξέρω που τελειωνει η δυναμη του ψυχοσωματικου!!!!
    καλη τυχη!

Senior Member
    Originally posted by BASILIKH
    Καλημερα παιδια. Free και Κλεάνθη ευχαριστω για το καλωσορισμα ειστε γλυκυτατοι. Κλεάνθη ακολουθω τη συμβουλη σου για τα πεζά γραμματα, αλλα ομολογω οτι ετσι γραφω πιο αργα. Ευχαριστώ για το κουραγιο που μου δινετε, χωρίς να με ξέρετε. Χαίρομαι που παίρνω μέρος σ' αυτό το forum γιατί ξέρω οτι εδώ θα μιλήσω με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν. Αισθητικό πρόβλημα δεν υπάρχει μεγάλο στην περίπτωσή μου, το βάρος μου είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο στο σώμα μου, αλλά όπως και να το κάνουμε είμαι 25 κιλά πάνω. Σαν συναίσθημα δεν είναι και ότι καλύτερο. Η διατροφή που ακολουθώ με τη διαιτολόγο μου με έχει βοηθήσει αρκετα στο επίπεδο διαχείρησης της τροφής. Δηλαδή έχω βάλει τα γεύματά μου σε τάξη, δεν τσιμπολογάω και μετά από ένα μήνα πλέον δεν πεινάω. Αλλα Free έχεις απόλυτο δίκιο, τα πάντα είναι στο μυαλό μας, εκεί υπάρχει η πραγματική δύναμη. Εγώ ακόμα το παλέυω αφού συχνά επιθυμώ να κάνω μια γουρουνιά, κι όχι επειδή δε χορταίνω αλλά επειδή τριγυρίζει στο μυαλό μου. Για την ώρα αντιστέκομαι, έχω αλλάξει τρόπο ζωής γιατί επι 8 χρόνια δούλευα ασταμάτητα 16 ώρες την ημέρα, εξού και οι κακές διατροφικές συνηθειες που απέκτησα. Προσπαθώ να ασχολούμαι με πράγματα που με ευχαριστούν, πηγαίνω περιπάτους κατά τη διάρκεια των οποίων αδειάζω το μυαλό μου, συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δε μου ρουφούν ενέργεια. Αυτό δε σημαίνει οτι η ζωή μου είναι ιδανικη. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας. ελπίζω αναστρέψιμο, για την αντιμετώπιση του οποίου αναγκάζομαι να υποβάλλομαι σε φαρμακευτικη αγωγη που αποδεδειγμένα πριοκαλεί αύξηση βάρους. Η αγωγή γίνεται ανά δίμηνο και κρατά 20 μέρες. Όπως καταλαβαίνετε δύσκολα θα φτάσω το στόχο μου. Δεν το βάζω κάτω όμως. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
    Αν γράφετε σε κάποιο άλλο θέμα συχνά πείτε μου που είστε να σας ψάχνω εκεί...
    Bασιλική, καλωσόρισες
    είμαστε περιπου στα ιδια κιλά αν λάβεις υπόψη και τη διαφορά του ύψους μας (εγω ειμαι κοντα στο 1.70)
    και ΒΕΒΑΙΑ μπορεις να τα καταφερεις με τον τροπο που ξεκινησες κι οχι μονο λόγω κιλών, αλλα και λόγω του τρόπου που αντιμετωπίζεις το...θηρίο

καποιες απο τις επιλογές σου, όπως αυτές που υπογράμμισα, θα λειτουργούν σαν ασφαλιστικές δικλείδες για να τα καταφέρεις (η διαχειριση της τροφης, η διαχειριση του χρονου και του στρεςς, η διαχειριση του μαλακα συναθρωπου πανω απ ολα ...

εγω ομολογω οτι ειμαι πισω σε πολλα απο αυτα που εσυ εχεις κατορθωσει ηδη ξερω οτι πρεπει εκει να κινηθω αλλα δεν εχω κανει πολλα ακομα...
    για παραδειγμα, γινομαι ακομα κουρελι εφ ολης της υλης με καθε συναισθηματικη αναποδια και δεν ξερω που παταω και που βρισκομαι....
    εχω καταφερει για πρωτη φορα στα χρονικα να το πιστεψω ομως....σιγα σιγα...

ευχομαι να πανε ολα καλα με το προβλημα υγειας, σου ειπε και η κλεονικη για την δικη της εμπειρια, γνωμη μου ειναι οτι οταν καταφερουμε να ισορροπησουμε τα βασικα μας προβληματα σωματικα και ψυχικα, και τα υπολοιπα ακολουθουν αυτην την πορεια...ολα θα πανε καλυτερα

δεν χρειαζεται να μας ψαχνεις που γραφουμε. υπαρχει μια επιλογη στην κεντρικη σελιδα που λεγεται "σημερινα μηνύματα".
    αν πατησεις εκει, εμφανιζονται ΟΛΑ τα θεματα στα οποια εχει καποιος απαντησει σημερα σε οποιοδηποτε θεμα, σε οποιοδηποτε φορουμ...ετσι ξερεις ανα πασα στιγμη τι εχει ειπωθει παντου..

πιστευω να τα λεμε, καλο βραδυ

Junior Member
    Καλημερα σε ολο το forum. Κλεονίκη και 2sweet2be4go10 σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικα μηνύματα σας. Δεν ξέρω τις ηλικίες σας, αλλά πιστεύω οτι η συνειδητοποίηση σκέψεων που στοιχειώνουν το μυαλό μας είναι και λίγο θέμα ηλικίας. Σας το λέω από προσωπική πείρα γιατί πέρασα όλη τη ζωή μου μέσα σε ένα απίστευτο άγχος για όλα τα πράγματα, μικρά και μεγάλα, σημαντικά και επουσιώδη. Για τη ακρίβεια είναι κάτι που ακόμα με διακατέχει αφού δεν μπορω να λειτουργήσω παρα μόνο αν βρίσκομαι σε συνθηκες πίεσης. Ωστόσο προσπαθω να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου, να απομονώνομαι και τουλάχιστον εκείνες τις στιγμές να κάνω μόνο ότι με γεμίζει...Πιστεύω όμως ότι ούτε κι αυτό θα το είχα καταφέρει αν δεν ήμουν πια 31 και αν δεν είχα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ωριμότητας. Μη παρεξηγηθώ δεν το παίζω καμιά διανοούμενη, έτσι;
    Στην προσπάθεια απώλειας βάρους θεωρώ ότι το άγχος παίζει ουσιαστικό ρόλο. Είμαι όλα αυτά τα καθημερινά πράγματα που δυσχαιρένουν τη ζωη ενός παχύσαρκου ανθρώπου , τα οποία με κάνουν να μην το βγάζω από το μυαλό μου...
    Πρακτικά εσείς πως αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους προβλήματα; π.χ. σχέσεις, εύρεση ρούχων, συμπεριφορά περίγυρου, δυσκολίες; θα με ενδιέφερε να ανταλλάξουμε απόψεις επί του θέματος.
    Σας περιμένω ...

Senior Member
    Βασιλικη, καλησπερα
    εγω ειμαι κοντα στα 40. συμφωνω οτι το αγχος παιζει καθοριστικο ρολο στο θεμα των κιλων...δεν ξερω με ποιον τροπο το εννοεις ακριβως, αλλα εγω θεωρω οτι το φαγητο ειναι ενα ισχυροτατο ηρεμιστικο για το αγχος, κι ενας βασικος λογος που τρωνε περισσοτερο καποιοι (κι εγω αναμεσα τους) ειναι για να το καταπολεμησουν...

οι ερωτησεις σου ειναι εφ ολης της υλης
    τι ακριβως ρωτας μιλωντας για σχεσεις, περιγυρο κλπ?
    να σου πω για το θεμα των ρουχων που ειναι το πιο απλο απ οσα ρωτας. εγω προτιμω καποιια ρουχα που ειναι ειτε φαρδουλα ειτε στρετς, απο "αποψη" κι οχι γιατι ειναι για παχυσαρκους και αγοραζονται οντως και απο αδυνατους.. σαν αυτα που εκανε καποτε ο Παρθενης ας πουμε και τωρα καποιιες αλλες φιρμες ελληνικες και ξενες...
    αυτο, γιατι με κανει να νοιωθω πιο φυσιολογικη...νοιωθω τραγικα ασχημα να ψωνιζω στα γκετο-μαγαζια για χοντρες...επισης δεν μου αρεσει να βλεπω τα νουμερα και να ψωνιζω με βαση αυτα γιατι απλα δεν θελω να βλεπω το νουμερο που φοραω, θλιβομαι...προτιμω τα ρουχα χωρις νουμερα που εχουν το πολυ 2 μεγεθη, οπως αυτα που σου ειπα..

οποιο αλλο θεμα εχεις διαθεση να ξεκινησεις, ευχαριστως σε ακολουθω

Junior Member
    Καλημέρα!!! 2sweet2b4go10 εγω φοράω νούμερο 52 αν και τωρα που αδυνατισα λίγο τα ρούχα μου είναι ήδη πιο φαρδιά. Οπότε βρίσκω αρκετά εύκολα ρουχα, απλά δεν μπορώ να ακολουθήσω κατά γράμμα τη μόδα που θέλει πολύ κοντά και κολλητά. Σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνούν και εγω δεν θα έχω φορέσει όλα αυτά που μου αρέσουν και ταιριάζουν στην ηλικία μου. Τέλος πάντων αυτό δε με απασχολεί και τόσο. Σημασία έχει για μένα να συνεχίσω την προσπάθεια μου ακάθεκτη.
    Να μη λυγίσω, να μην υποκύψω, να μην τα παρατήσω...Θέλω , άρα μπορώ αυτό δε λένε; Ε, αυτό θα προσπαθώ να κάνω...

Page 1 of 3 123 LastLast