Results 1 to 5 of 5
-
13-10-2006, 16:54 #1
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ??
TextText
Γεια σε όλους!
Είμαι καινούργια στο club! Ψάχνω για πληροφορίες για πλαστική εγχείρηση και καλούς γιατρούς... και οικονομικούς μια που είμαι φοιτήτρια. Υπάρχουν καλοί πλαστικοί στο ΙΚΑ? Οταν έχεις να κάνεις μια σοβαρή επέμβαση, μάλλον φοβάσαι το δημόσιο...
Εκανα εγχείρηση στο στομάχι το 2002. Τότε ζύγιζα 241 κιλά και με είχε πιάσει η μαύρη απελπισία. Ειδα τον γιατρό μου από την εκπομπή της κ. Δρούζα και πίστεψα ότι αυτή ήταν η μόνη σανίδα σωτηρίας μου, όπως και αποδείχτηκε. Σκεφτόμουν ότι στην κατάσταση μου, καλύτερα να έδινα την τελευταία μάχη και να κέρδιζα, ή να έχανα. Ποιος ο λόγος να συνέχιζα να ζω, αφού ένιωθα και ήμουν τόσο δυστυχισμένή;
Σήμερα είμαι 88 κιλά και παλεύω να χάσω τα τελευταία κιλά που μου απέμειναν. Η ζωή μου καλυτέρεψε κατά πολύ και η περιπέτεια που πέρασα με έκανε δυνατή. Συνειδητοποίησα επιτέλους ορισμένα πράγματα που προηγουμένως δεν μπορούσα. Πέρασα από πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις, αφού ο ρατσισμός προς τους παχύσαρκους είναι ιδιαίτερα έντονος. Ακόμη και τώρα καταλαβαίνω πως μόνο το βέλτιστο αποτέλεσμα θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα και όπως αξίζω να αισθάνομαι.
Για αυτό το αποτέλεσμα είναι απαραίτητη η πλαστική εγχείρηση. Για αυτό θέλω να ρωτήσω τα μέλη αν γνωρίζουν για αυτού του είδους τις πλαστικές επεμβάσεις, που κυμαίνονται οι τιμές και κατα πόσον θα μπορούσα να εμπιστευθώ ένα δημόσιο ίδρυμα υγείας. Επισης, πόσο είναι το διάστημα ανάρρωσης, σε πόσα μέρη γίνεται μια τέτοια επέμβαση και ποια η διαφορά του πριν και του μετά. Ολα αυτά είναι ερωτήματα που με απασχολούν!
Σας ευχαριστώ γισ τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!
Greekgirl80- Νικολέτα
- 14-10-2006, 12:43 #2
γεια σου και χαρα σου greekgirl80΄
τρομερη η προσπαθεια σου και μπραβο σου που εχασες ολο αυτο το βαρος.
νομιζω οτι κυριολεκτωντας, κερδισες την ζωη σου που ηταν σε μεγαλο κινδυνο στα 241 κιλα.
ευχομαι να μπορεσεις να ζησεις την ζωη που ονειρευτηκες.
για πλαστικες δυστυχως δεν ξερω τπτ σημαντικο. αν δεν βρεις ακρη, μπορεις να πας να το συζητησεις με τον γιατρο της επιλογης σου χωρις να εγχειριστεις εκει απαραιτητα. παρε πληροφοριες απο διαφορους και αποφασιζεις αργοτερα τι ακριβως θα κανεις..
15-10-2006, 09:08 #3
Σ'ευχαριστώ 2sweet για τα καλά σου λόγια, αν και οφείλω να ομολογήσω πως η προσπάθεια είναι πολύ μεγαλύτερη τώρα που παλεύω να χάσω τα τελευταία 10 κιλά... Με τις ποσότητες που κατανάλωνα κάποτε, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να τρώει όσο τρώω σήμερα ... και πάλι χάνω δύσκολα... Είναι τεράστια η αλλαγή που κάποιος πρέπει να κάνει στη ζωή του σε όλους τους τομείς, για να τα βγάλει πέρα ως "πρώην παχύσαρκος". Υποθέτω αφήσαμε το καβούκι στο σπιτι! Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί!
Εύχομαι να βρεθεί κάποιος που να γνωρίζει να με συμβουλεύσει περι πλαστικής. Είχα πάει σε ένα ΙΚΑ να μιλήσω στην προισταμένη και αυτή μαζί με τις υπόλοιπες υπεύθυνες με κοιτούσαν σαν αξιοθέατο και αντί να μου πουν κάτι χρήσιμο, περιορίστηκαν στο να με μαλώσουν γιατί έτρωγα λέει όταν ήμουν μικρή!! Ακουσον Ακουσον!! Και η προισταμένη μου είπε να κάνω γυμναστική και όχι πλαστική... ενώ τους έδειξα τα αποτελέσματα... στον κόσμο τους οι άνθρωποι, τι να πω. Κρίμα που έχουν και τέτοιες θέσεις. Είναι δυνατόν με γυμναστική να επανέρθει το δέρμα?? Εχω χάσει πάνω από 150 κιλά, θεωρείται πρακτικώς αδύνατον... και πάλι τι να πεις...
Τελοςπάντων, καλά να είμαστε. Αυτό μετράει.
Greekgirl80-Νικολέτα
15-10-2006, 09:54 #4
Μη σε αγχωνουν τα τελευταια 10 κιλα...φυσικα και θα ειναι πολυ δυσκολοτερα απο ολα τα υπολοιπα τωρα που εισαι τοσο κοντα στον στοχο σου...ας χαθουν αργα...δεν ειναι ενα βαρος που σου κανει τη ζωη δυσκολη.
οσο για τις ασχετες, δυστυχως υπαρχει ΠΟΛΥΣ κοσμος εντελως ασχετος στον τομεα της υγειας...
μη το βαζεις κατω, θα την βρεις την ακρη...
στα δημοσια νοσοκομεια σιγουρα μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη, αρκει να ξερεις τον γιατρο που πας να χειρουργηθεις...
στην επομενη προσπαθεια σου, μην απευθυνθεις σε νοσοκομες η διερχομενους...μαθε ποιος κανει πλαστικες επεμβασεις στο νοσοκομειο και ψαξε να βρεις αυτον...δες δημοσιους και ιδιωτευοντες πλαστικους και επεμεινε να μαθεις αποτελεσματα απο τις επεμβασεις που εχουν κανει...φοτος κλπ...
καλο κουραγιο
15-10-2006, 11:55 #5
Thanks 2sweet και πάλι! Θέλει αρκετό ψάξιμο η υπόθεση... Ελπίζω να τα καταφέρω!!
Να είσαι καλά!!
Greekgirl80
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....