Results 166 to 180 of 292
Thread: Δίαιτα Ατκινς
-
06-02-2011, 23:15 #166
οχι γιαούρτι για 14 μέρες μέτα μπορεις να φας.υπάρχει στα βιβλιοπωλεια.Εγω το ηρα απο το νετ και μου ηρθε την επομενη μερα.καλη επιτυχια, ειναι πιο ευκολο απ'οτι ακούγεται.
- 06-02-2011, 23:29 #167
BOLDOZA αλλο λαικος αλλο λαικιστης
06-02-2011, 23:34 #168
ΟΚ παιδια οπως ειπε κ η Κλικ ο καθενας εχει την ευθυνη της διατροφης του και της υγειας του.Ψαξτε μονο σας παρακαλω το θεμα με την κετωση του οργανισμου γιατι εμενα με ανησυχει.
07-02-2011, 01:04 #169
Παιδια μια απορια ? μπορω να στερηθω τους υδαταναθρακες και να την κανω μια εβδομαδα τη διαιτα πειραματικα . (η ζυγαρια μου έχει κολησει και αυτο λειτουργει ανασταλτικα για μένα )
Το προβλημα μου ειναι οτι μπορω να μειανω νηστική αλλα οχι χωρις καφε το πρωι.
Πινω καφε φιλτρου με ζαχαρινες και Απαχο γαλα . Το απαχο γαλα ομως ειναι υδατανθράκες σωστα?
Με τι μπορω να το αντικαταστησω οεο ?
07-02-2011, 01:47 #170
boldozas και σοφια μια και εχετε μπει για καλα στο πετσι της διαιτας Ατκινς , οταν λεμε 20 γρ υδατανθρακες σε ποσο μαρουλι ή χορτα ημερεσιως αντιστοιχει ?
ΈΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΚΑΦΕ (δεν μπορω να φαω κρεας πρωι πρωι)
Μεσημερι : τρωω αφθονο κοτοπουλο ή μοσχαρι (δεν τρωω άλλα κρεατα)
Βράδυ: το ιδιο με το μεσημερι
Μπορω σε αυτα να συμπληρωσω κατι για να μην τα τρωω ετσι ξερα?
Για μια δυο μερες τρωγονται σκετα ..............στη συνεχεια ομως χωρις λιγη πρασιναδα γινονται?
Αν δεν σας ειανι κοπος περιγραψετε δυο μερες ...................
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .............
07-02-2011, 06:47 #171
Τι βιταμίνες παίρνετε παιδιά?
Θυμάμαι οτι στο παρελθόν, κάνοντας ενστικτωδώς μία πολύ παρόμοια διατροφή με την άτκινς έπαιρνα κάποιες πολυβιταμίνες σε κουτάκι- δεν θυμάμαι τώρα το όνομά και ήμουν μια χαρά.
Προς το παρόν, και εξ αιτίας μιας κατάπτωσης που ένιωθα - ενώ ακόμα έτρωγα σαν την παλαβή παίρνω σπιρουλίνα η οποία νομίζω με βοήθησε να καταπολεμήσω την ακόρεστη όρξεή μου και άρχισα την Ducan συνεχίζοντας με τη σπιρουλίνα.
Η σπιρουλίνα έχει βιταμίνη Β12 και Α και αμινοξέα.
Alma libre, ο καφές επιτρέπεται χωρίς ζάχαρη.
Εγώ τον πίνω σκέτο χωρίς γάλα και πίνω αρκετό καθ όλη τη μέρα έτσι κι αλλιώς.
Μετά το μεσημέρι φροντίζω να είναι ντεκαφεινέ και νομίζω οτι είναι ΟΚ.
07-02-2011, 14:38 #172
Καφες με γάλα σογιας ή γάλα ρυζιου επιτρέπεται ? Ξέρεις κανεις ?
07-02-2011, 15:11 #173
όχι γάλα ρυζιού! είναι τίγκα στον υδατάνθρακα και καθόλου πρωτείνη. Για γάλα σόγιας εξαρτάται από τη μάρκα. Εγώ βρήκα ένα με 0.1 υδ στα 100ml και περισσότερη πρωτείνη από το συνηθισμένο και έπινα αυτό χωρίς πρόβλημα
07-02-2011, 15:18 #174
Eυχαριστώ fuxia :bisou:
07-02-2011, 17:32 #175
{lessing) Όταν λες τα πράγματα με το όνομα τους ,όταν περιγράφεις τα προσωπικά σου βιώματα δε μπορεί να είσαι λαϊκιστής , λαϊκιστής γίνεσαι όταν λες ψέματα για να κάνεις εντύπωση ,θετική η αρνητική και να πάρεις με το μέρος σου κόσμο, τον οποίο έχεις πονηρό σχέδιο να τον στρέψεις προς μια κατεύθυνση.
Έχουμε ήδη διαβάσει τα πρι κετωσης τα αναφέρει και στο βιβλίο του αναλυτικότατα αλλά υπάρχουν γραμμένα και σε φόρουμ , με την Ατκινς επίσης επιτυγχάνεις και μείωση χοληστερίνης και ζαχάρου .η ατκινς υπάρχει 30 χρόνια . παραπλήσια διατροφή δίνουν οι γιατροί στους διαβητικούς να κατεβάσουν το ζάχαρο τους . εμένα την παραλλαγή της ατκινς που κάνω μου την έδωσε καρδιολόγος . συγκρίνοντας εξετάσεις αίματος πριν και μετά τα αποτελέσματα είναι περίφημα , πέφτει η χοληστερίνη το ζάχαρο , σε εμένα υποχώρησε και η πίεση μετά από μερικούς μήνες .
Σκεφτείτε τι λεφτά έχουμε δώσει μέχρι τώρα όλοι μας σε ειδικούς κάθε μήνα, και τι προϊόντα διατροφής έχουμε πληρώσει μέχρι τώρα από τα διάφορα συστήματα διατροφής που έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς , Ε ας δώσουμε για μια και μόνη φορά 20ευρώ να πάρουμε ένα βιβλίο που γράφει τα πάντα μέσα αναλυτικά ,και αν τελικά αποφασίσουμε ότι δε μας κάνει αυτή η διατροφή έχουμε χάσει 20ευρώ, εδώ έχουμε πληρώσει χιλιάρικα στο 20ευρω θα κολλήσουμε !
{Alma libre} Αν και δε κάνει ,εγώ κάνω αυτήν την παρατυπία και βάζω στον καφέ μου μια μεριδούλα γάλα νουνού ,δε ξέρω να σου πω όμως αν μου κόβει σε απώλεια βάρους , δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να πιω καφέ δίχως γάλα ώστε να παρατηρήσω της τυχών διαφορές σε απώλεια κιλών .
Το πρωί και ενδιάμεσα στα γεύματα αν θέλεις να φας κάτι μπορείς να φας βραστή η καπνιστή γαλοπούλα, μπριζόλα σε φέτες (απεριόριστα) και 7 φέτες γκουντα .
Μια τυπική μέρα ατκινς για εμένα είναι:
Πρωί : καφές , 2-3 φέτες γαλοπούλα η μπριζόλα 2-3 φέτες γκουντα
Μεσημέρι : μισό κοτόπουλο ,1 ντομάτα η μαρούλι σαλάτα , 1 πολιβιταμινη geriatric
Απόγευμα : καφές , 2 κονσέρβες τόνο με λίγο μαρούλι και γκουντα .η ομελέτα με γκουντα και μπριζόλα
Βράδυ : 1 μερίδα γύρο με κρεμμύδι η σουβλάκια (καλαμάκια) η μπιφτέκι(σκέτος κιμάς)
Εγώ δε μαγειρεύω και τρώω κάπως μονότονα , αλλά εάν θέλεις να ασχοληθείς στο βιβλίο που έχω αγοράσει εγώ πριν 3 χρόνια, έχει 200 σελίδες μαγειρική ατκινς .
Αν αποφασίσεις να κάνεις ατκινς πάρε το βιβλίο θα σε βοηθήσει ,και να διαβάσεις επίσης για της βιταμίνες .
Αν συνδυάσεις με την ατκινς κίνηση και πολύ νερό και αν καταφέρνεις να τρως πολύ ψάρι , τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά .
07-02-2011, 20:22 #176
boldozas το βιβλιο το παραγγειλα μεσω internet το περιμενω και έχει δωρο το βιβλιο υδατανθράκων . Συντομα θα παψω να σας ζαλιζω με ερωτησεις . Το μονο που φβαμαι οτι τα διατροφολογια τους θα ειναι πανω σε αμερικανικα προτυπα.
Αυτο που με ενδιαφερει να εχει λιγο πρασινο γιατι σκετο κρέας εγω δεν μπορω να φαω . Οσο για υδατανθρακες δυστυχως εδω και 15 μερες ο γιατρος για λογους υγειας με εχει με ψητα και σαλατες. (Τρωω μιζερα μετα τις 3 πρωτες δυσκολης προσαρμογης . Οσο και να φαινεται απιθανο δεν ξερω για πιο λογο αναγκαζω τον εαυτο μου να φαει για να κανει καυσεις ...........
07-02-2011, 21:19 #177
Alma libre σε θέλω προσωπικά πλς. Αν μπορείς να μπεις στο τσατ ρουμ
07-02-2011, 21:22 #178
ΥΕς!! POLINAKI!
07-02-2011, 21:27 #179
Πολινάκι εχω συνδεθει .....ετσι πιστευω........
07-02-2011, 21:31 #180
polinaki κατι πρεπει μαλλον να εγκαταστησω σου στελνω μνμ ..............
uzzled:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια