Δίαιτα Ατκινς - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 292
    Senior Member
    Originally posted by nocontrolfreak
    Μπορείς να μπείς στο ελληνικό site του Atkins για να δεισ πληροφορίες. Εγώ βρήκα το www.atkinsgreece.gr & gr.atkins.com
    Εγώ που έψαξα πρόσφατα έχει και μενού για τις πρώτες 2 εβδομάδες. Βέβαια χρησιμοποιεί πολύ τα συμπληρώματα που βγάζουνε....εγώ τρωω για σνακ λίγο τυρί με γαλοπούλα ή λίγα καρύδια (ή πολλά καρύδια).
    Ελπίζω να σε βοηθήσει! Απλά να ξέρεις ότι τα κιλά που χάνεις δεν είναι λίπος αλλά υγρά.... (εξαντλείται το γλυκογόνο) και απλά ξεγελάς λιγάκι τον εαυτό σου. Μετά τις 2 εβδομάδες αρχίζεις να χάνεις κυρίως λίπος. :starhit:
    Μετά τις 2 βδομάδες μπαίνω χειρουργείο, επομένως θέλει δεν θέλει θα φύγει το λίπος

Senior Member
    ΑΠΟΡΕΙΕΣΣΣΣΣ!!!!!! Παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!

Μπήκα στο site www.atkinsgreece.gr/phase1.html και το διάβασα και μπερδεύτηκα.... Λέει Καθαροί υδατάνθρακες αυτής της φάσης 20 γρ την ημέρα. Πρέπει οποσδήποτε να τρώω αυτά τα 20 γρ την ημέρα? Και επίσης αν κατάλαβα καλά τα 12 με 15 γρ την μέρα πρέπει να είναι λαχανικά και τα υπόλοιπα μπορεί να είναι από τυριά ή dressing κτλ? Επίσεις δεν αναφέρει την ντομάτα στα λαχανικά και ούτε το κανονικό μαρούλι. Αναφέρει μόνο το μαρούλι iceberg. Τί γίνετε με την ντομάτα και το κανονικό μαρούλι? δεν δικαιούμαστε, ή δεν περιέχουν καθόλου υδατάνθρακες?

Αχ μπερδεύτηκα..................... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την απάντησή σας. Αρα αν τρώω κρέας ή ψάρι και ντομάτα, μαρούλι αγγουράκι σε κάθε γεύμα είμαι καλά. πόσα γεύματα χρειαζόμαστε? Στο πρόγευμα δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να φάω ένα βραστό αυγό. Δεν γίνετε? Καλά υπερβολές στις ποσότητες ούτως ή άλλως δεν μπορώ να κάνω. Αρα σε γεννικές γραμμές άμμα τρώω όπως προανέφερα θα είμαι οκ?

Senior Member
    nocontrolfreak , εγω σημερα εφτιαξα ενα πανευκολο ψωμακι και το εφαγα το πρωι με δυο φετες μιλνερ . Σημερα αν μπορεσω θα φτιαξω μια αλλη συνταγη για ψωμι , γιατι το πρωι ειχα συνηθισει με το κορν φλεικς και δεν μπορω χωρις πρωινο . Το αυγο παλι το πρωι δεν μπορω να το φαω ....

Junior Member
    Σήμερα έψαξα για το "η νέα διαιτητική επανάσταση του δρ.Ατκινς)" αλλά δυστυχώς φαίνεται εξαντλημένο χωρίς επανέκδοση.
    Έχω το μεταγενέστερο αλλά με ενδιαφέρει πολύ το κεφάλαιο με τις βιταμίνες που περιλαμβάνει καθώς φαίνεται μόνο αυτό που δεν βρίσκω.
    Το έχει πάρει κανείς σας προσφάτως, κι αν ναι, από που?

Senior Member
    Εγω το παραγγειλα μεσω internet Celina και ειχε δωρο και το βιβλιο των υδατανθρακων .....http://www.diatrofit.gr/shop/products

Junior Member
    Όχι αυτό, αυτό το έχω , θέλω το προηγούμενο από αυτό, είναι με μπλε εξώφυλλο.
    ( κρίμα, εγώ αυτό με το κόκκινο εξώφυλλο το πήρα από βιβλιοπωλείο και δεν είχε δώρο το βιβλίο των υδατανθράκων)

Senior Member
    μηπως μπορειτε να μου πειτε μερικεσ ιδεες για σνακ για αυτην την διαιτα?η καποιο σαιτ με ιδεες για σνακ??μπηκα σε ενα σαιτ που εχει γραφτει εδω με συνταγες και μπορω να πω πως εμεινα ενθουσιασμενη.....:bouncing:

Senior Member
    ναι anthi 1992 μπορεις να τρως......

Senior Member
    τι καλα!!!αν τρωω αυτα που μου αρεσουν απο τα επιτρεπομενα δηλαδη δεν με νοιαζουν το ψωμι και οι πατατεσ....καπου διαβασα οτι μπορω να φαω και τυρι σε κρεμα??αα και κατι αλλο....επισης διαβασα καπου οτι τις πρωτες μερες μπορω να φαω φρουτα...οχι πολλα ισα ισα οσοι υδατανθρακες επιτρεπονται...

Senior Member
    anthi1992, τυρι μπορεις να φας με μετρο αλλα φρουτα απαγορευονται το πρωτο καιρο . Επιτρεπεται 1/2 Avocado kai 2 κ.σ. λεμονι μονο . Τα φρούτα εχουν υδατανθρακες και δεν κανει τις πρωτες εβδομαδες.

Senior Member
    Alma libre σ ευχαριστω για τις διευκρινισεις σου!!!ναι το ξερω οτι απαγορευονται τα φρουτα αλλα καπου το ειδα γι αυτο σας το ειπα....μηπως εχεισ καμια ιδεα για σνακ??μπηκα στα σαιτ που μου δωσατε αλλα δεν βρηκα κατι....και προιοντα ατκινσ δεν εχω κοντα μου να προμηθευτω.....

Senior Member
    Μπορεις να μπεις εδω που εχει καποιες συνταγες ...... /www.lowcarblife.org/portal.php
    Τωρα πολλα σνακ δεν υπαρχουν .μπορεις να φας ενα αγγουρι με λιγο ζαμπον ή να κανεις μια μους σοκολατα με κρεμα γαλακτος και λιγο κακαο ...... Μπες στο site καποιες ιδεες θα παρεις αν και για τις πρωτες 2 εβδομαδες ειναι λιγο σφικτα τα πραγματα ....Οσο για τα φρουτα απαγορευονται δια ροπαλου ακομα και το λεμονι στα ψητα.....

Senior Member
    μους σοκολατα????κανονικη???αυτο δεν εχει υδατανθρακες????????δεν παχαινει??????μμμ καταλαβα τι εννεοεισ για τα σνακ......οτι βρω αρκει να μην εχει υδατανθρακες....

Senior Member
    ποσα κιλά χανεισ στην 2η φαση???και με τι ρυθμο????/

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast