Δίαιτα Ατκινς - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 292
    Senior Member
    κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ...δεν ξέρω ακριβώς όμως πως θα το προγραμματίσω...γενικά δεν τρελαίνομαι για κοτόπουλο ούτε γαλοπούλα...μου αρέσουν οι χοιρινες μπριζόλες λαιμού...δεν είμαι σίγουρη αν επιτρέπεται..αλλά μαλλον για Δευτέρα το γεύμα μου θα έχει μπριζόλα ή τόνο. επίσης έλεγα να κάνω μπιφτέκια από κοτόπουλο ή γαλοπούλα (ίσως έτσι καταφέρω να τα φάω). από σαλατικά μάλλον θα αρκεστώ σε ντοματούλες και αγγουράκια αφού είναι και η εποχή τους. ψωμί δεν με πολυ ενδιαφέρει γιατί ουτε τοστ τρώω παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. αυτό που με μπερδεύει λίγο είναι το πρωινό...πάντα επινα λίγο γάλα τώρα τι???? πατάτες και ζυμαρικά δεν με πολυενδιαφέρουν...εκεί που όντως με πιάνει μανία ειναι τα γλυκά...αν μπορέσω να βρω σνακ που να με καλύπτουν σε αυτό το θέμα θα είμαι μια χαρα...φρούτα επίσης δεν με πολυ συγκινούν...τρώω αλλά λίγα...
    βρήκα στο ιντερνετ ενα βιβλιαράκι με πρόγραμμα και συνταγές...αν θες πες μου να το ποστάρο...

Senior Member
    εννοειται!
    κ γω ετσι το σκεφτομαι.
    το πρωινο ειναι ευκολο αφου πινεις γαλα, εγω τι να πω...? γαλα με κατι μεσα θελω...ή τοστ...

Senior Member
    ναι καλό είναι το γάλα αλλά νομίζω ότι δεν επιτρέπεται...

Σοφία μπορείς να μας το διευκρινήσεις αυτό??? σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου!!!

Το γαλα δεν επιτρεπεται!Μπριζολες να τρως!
    Και κοραλακι , οσο για το τυρι , ναι θεωρητικα μπορεις να φας πολυ αλλα προσεχε τις υπερβολες
    γιατι σε αντιθεση με πολλους που δε μετρανε θερμιδες , εγω προσεχω.Και πιστευω πως για αυτο
    το λογο εχω και καλη απωλεια.Προσεχω το τυρι , το λιπος ,το λαδι κτλ.
    Και αμα θελετε μπιφτεκια ορμηστε αλλα χωρις ψωμι!Για να γιουν αφρατα θα βαλετε τριμμενο
    κολοκυθι , αυγο , 1 κουταλια ξυδι , λιγο κρεμμυδι και μαιντανο για αρωμα.Εγω τα κανω στον
    ατμο για παραδειγμα.Επισης βαλτε ψαρια στη διατροφη σας και πιειτε ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.
    Δειτε και τις συνταγες απο το σαιτ.Εγω εχω ακομα 1 βδομαδα για να κλεισω 14 μερες και μεχρι
    στιγμης εχω χασει 3 κιλα πανω που ειχα κολλησει με την κανονικη μου διατροφη.Ας γραφουμε
    καθε μερα τι τρωμε να παιρνετε ιδεες.Καλη συνεχεια κοριτσαρες.

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    γιατι σε αντιθεση με πολλους που δε μετρανε θερμιδες , εγω προσεχω.Και πιστευω πως για αυτο
    το λογο εχω και καλη απωλεια.Προσεχω το τυρι , το λιπος ,το λαδι κτλ.
    Και αμα θελετε μπιφτεκια ορμηστε αλλα χωρις ψωμι!Για να γιουν αφρατα θα βαλετε τριμμενο
    κολοκυθι , αυγο , 1 κουταλια ξυδι , λιγο κρεμμυδι και μαιντανο για αρωμα.Εγω τα κανω στον
    ατμο για παραδειγμα.Επισης βαλτε ψαρια στη διατροφη σας και πιειτε ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.
    Δειτε και τις συνταγες απο το σαιτ.Εγω εχω ακομα 1 βδομαδα για να κλεισω 14 μερες και μεχρι
    στιγμης εχω χασει 3 κιλα πανω που ειχα κολλησει με την κανονικη μου διατροφη.Ας γραφουμε
    καθε μερα τι τρωμε να παιρνετε ιδεες.Καλη συνεχεια κοριτσαρες.
    παιδια ναι αν δε σας κανει κοπο οποτε μπορειτε γραφετε τι φαγατε να παιρνουμε ιδεες,
    ειναι λιγο δυσκολο εως παρα πολυ δυσκολο να κανεις το πρωτο βημα...
    απο περυσι το ψαχνω πως θα κανω το πρωτο βημα κ ολο δεν το κανω.
    Ελπιζω με το κατερινακι παρεα απο δευτερα!
    δεν εχω κολλησει, το μυαλο μου εχει κολλησει κ θελει κατι διαφορετικο μηνες τωρα...
    κι οταν κολλαει το μυαλο...ξερετε τη συνεχεια!
    Σοφια σευχαριστω πολυ που μας απαντας, ξερωοτι δεν πολυμπαινεις γενικα, χιλια ευχαριστω!
    Μαρουλακι οπως το κοβω τον χειμωνα με το γυμναστηριο θα κανω ατκινς σιγουρα,
    ο,τι πρεπει θαναι η πρωτεινη!
    ας δω τι θα κανω τωρα μπας κ νιωσω καλυτερα μεμενα...

Senior Member
    Καλημέρα!!!

και έγω θέλω γυμναστήριο το χειμώνα...αλλά θέλω να χάσω και καμιά 15αρία κιλά μεχρι τότε...ελπίζω να τα καταφέρω...

κοραλάκι ξεκινάμε δυναμικά την Δευτέρα...καμιά ιδέα για πρωινό?

Senior Member
    Να πας, μη παει κ κανεις τα δικα μου κ ντρεπεσαι,
    θα σε βοηθησει απιστευτα το γυμναστηριο.
    οσο για το πρωινο ειναι ενα θεμα,
    θα ξυπνω πιο νωρις να κανω ασπραδοομελετες με τυρακι στην αρχη,
    ωστε ναμαι χορτατη,
    εσυ τι λες?
    πρεπει να μελετησουμε το θεμα...
    3-8 θαχω κενο κ λεω νασχοληθω αλλα απο που ναρχισω? θα ξαναδιαβασω οσα ειπαμε εδω, γραφτηκα κ στο αλλο σαιτ,
    το βιβλιο δεν ξερω αν θα το ξανανοιξω...

Senior Member
    το βιβλίο δεν ξέρω αν θα το πάρω...πιστεύω ότι τα κορίτσια εδώ και στο άλλο σιτε μπορούν να μας βοηθήσουν περισσότερο...

για πρωινό λέω να ξεκινήσω με ομελέτες αλλά επειδή ξυπνάω πολύ νωρίς (05:30) μάλλον θα τις φτιάχνω από το βράδυ...εκτός αν βρώ κάτι πιο εύκολο...

στο άλλο σιτε λέει για ένα ρόφημα σοκολάτας αλλά δεν κατάφερα να βρω τη συνταγή.. βρήκα κάτι νόστιμα σνακ όμως που με βοηθάνε πολύ για τη δουλειά...

δεν έχω γραφτεί ακόμα στο άλλο σιτε αλλά μου φάνηκε πολύ χρήσιμο....έχει και πολλές συνταγές με χαμηλούς υδατάνθρακες...

αρχίζουμε σιγά σιγά και χωρίς άγχος από Δευτέρα και όπως θα προχωράμε θα μας είναι πιο εύκολο το πρόγραμμα..τουλάχιστον έτσι πιστεύω....

για τη Δευτέρα έχω το εξής στο πρόγραμμα:

πρωί --> 2 αυγά βραστά
    μεσημέρι --> τονοσαλάτα
    βράδυ --> μπριζόλα με σαλάτα ή τονοσαλάτα

αυτά για αρχή!!!

Senior Member
    εγω θα το ψαξω λιγο, σημερα μεσημερι στο νετ,
    στο αλλο σαιτ κτλ
    απο αυριο πρωι στη δουλεια ισως ξαναδιαβασω λιγο το βιβλιο αν εχω χρονο
    βασικα σκεφτομαι να κανω ψητα + σαλατα για αρχη, απλα δεν ξερω ποση σαλατα κ θελω να το ψαξω.
    αυτο με τα γραμμαρια υδατανθρακων κτλ...
    το μονο κολλημα ειναι το πρωινο κ μενα, ισως λιγο τυρι αν δε προλαβαινουμε να φαμε σπιτι να κανει σωστη δουλεια...
    αν δεν προλαβω να τα ψαξω κανω απλα ψητα κ σαλατες κ ο,τι ναναι πρωινο κ βλεπω...
    απλα θαθελα αν το κανω να τοκανω σωστα εστω κ για 1 μερα!
    αλλιως ποιο ττο νοημα...

Senior Member
    λοιπον λεω να ψωνισω για τωρα μαανιταρια, τυρια, γαλοπουλα φουαντρε, αυγα μαγιονεζα κανονικη, κοκα λαιτ, μακαντεμια, αμυγδαλα,
    ραπανακια, ταχινι ολικης αλεσης κ κατι σε γλυκαντικο,
    τα υπολοιπα την δευτερα κ μετα απο ψαξιμο...
    παιδια φρουκτοζη κανει?

σορυ αν ειναι ηλιθια ερωητηση...
    παντου βλεπω ζαχαρινη αλλα δε θελω τετοια...
    γενικα ζαχαρη (κρυσταλλικη δεν τρωω)
    αλλα θαθελα κατι να αναμιξω με το ταχινι να γινει γλυκο γιατι μελι απο,τι ειδα απαγορευεται...

Senior Member
    Koralaki αν παρεις κοκα παρε την zero, μαγιονεζα επελεξε αυτη με τους λιγοτερους υδατανθρακες και αν βρεις καποια που στα συστατικα να μην εχει ζαχαρη ακομα καλυτερα(εγω δεν εχω βρει...ρε παιδι μου παντου την βαζουν την παλιοζαχαρη πια!!)γογγυλια για να κανεις "πατατες τηγανιτες" δεν ξερω αν θα βρεις...μου ειπαν η εποχη τους ειναι φθινοπωρο αλλα ψαξε,,,ταχινι εγω παιρνω το μακεδονικο αφου αυτο δινει τους λιγοτερους υδατανθρακες...μια φορα επειδη δεν βρηκα πηρα ολικης "μαρκα μ εκαψες" και ηταν χαλια τελειως.Φρουκτοζη οχι εχει πολλους υδατανθρακες και δεν κανει,,,αρχικα αν θελεις παρε την σκονη που χρησιμοποιω κι εγω...ειναι του Γιωτης..ριξε εδω μια ματια...
    http://www.sweetandbalance.gr/
    στο τσακιρ κεφι τρωω και απο την σοκολατα του μου αρεσει πολυ...(αν προλαβω και δεν την καταβροχθισει ο γιος μου).Τα γλυκα του εχουν βαση την σουκραλοζη οτι πιο αγνο κυκλοφορει σε τεχνητη γλυκαντικη ουσια...σε σχεση με ασπαρταμη εννοω ειναι καλυτερη η σουκραλοζη..

πρεπει να κλεισω δεν εχω χρονο θα μπω αργοτερα...φιλακιαααααααα

Senior Member
    κοραλάκι αλλαγή σχεδίου για μένα...τελικά θα φύγουμε αύριο και επιστρέφουμε Δευτέρα απόγευμα..άρα θα ξεκινήσω Τρίτη κανονικά την δίαιτα...πήρα ταχίνη ολικής αλέσεως μακεδονικό νομίζω είναι...και μουστάρδα με τους πιο χαμηλούς υδατάνθρακες που βρήκα...επίσης πήρα ντοματούλες, αγγουράκια, αυγά. μπριζόλες έχω και τόνο έχω. λέω να πάω να πάρω και κιμά κοτόπουλου ή γαλοπούλας για μπιφτέκια...

απότι κατάλαβα επιτρέπεται μόνο 2 φλιτζάνια σαλάτας την ημέρα...ίσως πρέπει να ψάξουμε να δούμε ποια λαχανικά έχουν τους λιγότερους υδατανθρακές...

ζαχαρίνη έχω της Natreen...κάνει? δεν την έχω κοιτάξει...

στο άλλο σιτε βρήκα συνταγές για μπάρες σοκολάτας που μάλλον κάνουν για πρωινό...δεν ξέρω...

σας εύχομαι καλό σαββατοκύριακο...

φιλάκια πολλά κορίτσια!!!

Senior Member
    ayth th στιγμη τρωω ρεβες με μανιταρια που εψησα με 2 κουταλιες λαδι στην μαμαλοφριτεζα.
    ειναι απλα θεικο!
    αν δεν εχει πολλες θερμιδες θα το κανω πολυ συχνα,
    οι πατατες δεν γινονται καν τοσο ωραιες στην φριτεζα αυτη, κ γω τηγανιτα δεν τρωω...

πηρα μιγμα ζαχαρινης με κατι αλλο, της φυτρο αν δεν απατωμαι.
    πηρα κ ταχινι ολικης μακεδονικο νομιζω,
    το ανοιξα κ δοκιμασα, δεν ειναι της γευσης μου ομως δυστηχως...
    το ταχινι με μελι με τρελαινει...

εκτος απο γαλοπουλα, κατικι, κοττατζ κ ανθοτυρο που ετσι κι αλλιως θα επαιρνα,
    δυστηχως δεν βρηκα τιποτε αλλο να κανει για την διαιτα αυτη.
    επιανα η καυμενη τις ετικεττες κ διαβαζα με προσοχη αλλα εβλεπα πχ 16 γρ. υδατανθρακες ανα 100 γρ. προιοντος κ το αφηνα πισω...
    κ αυτο γιατι σκεφτομουν αν φαω αυτο 100 γρ. πανε οι υδατανθρακες για σημερα
    κ δε θα χωραει να φαω σαλατα
    (δεν μπορω χωρις σαλατα)

μετα λοιπον απο την αγωνια μου να βρω προιοντα ικανα να ικανοποιησουν την πεινα μου, κ το ματι μου,
    μετα την ζαλη "μωρο μου να παρω αυτο να παρω αυτο κτλ" (ηταν μαζι ο ανδρας μου, ο οποιος εν συνεχεια με φωναζε μαμα για πλακα κ γιναμε ρεζιλι)
    μετα την απογοητευση μου οταν ειδα πως ουτε χυμο θα μπορω να πιω, ουτε φρουτα ναγορασω,
    ουτε σαλατικα να φαω ελευθερα...
    κ κυριως ουτε γιαουρτι ουτε μελι,
    μετα απο ολα αυτα γυριζω κ λεω στο ασχετο του γιαννη:
    "γιαννη δε θα κανω ατκινς"
    φυσικα ο τζιν τζον δεν εχει ιδεα ποιος ειναι ο κυριος ατκινς αλλα ολο σιγουρια μου ειπε
    "ο,τι θες εσυ μωρο μου"

αυτο το ειπε ο τζον τζον που εν αγνοια του κανει ατκινς απο τοτε που γεννηθηκε,
    που τρωει ο,τι θελει χωρις σαλατες φρουτα που απεχθανεται
    που τρωει καθημερινα σχεδον κρεας κ τον κυνηγω να μην...
    οκ τρωει κ τα τοστ του (κατι ψωμαρες να) κ 2-3 παγωτα τη μερα,
    αλλα ειναι ρεγγα ο φουστης.
    κ ερχομαι εγω κ αναρωτιεμαι,
    αν ειναι να ελαττωσω τους υδατανθρακες, χωρις να αλλαξω την υπολοιπη διατροφη μου,
    μια χαρα δε θαναι?
    απλα δεν μπορω να κανω ατκινς ουτε για 3 μερεςοπως το κοβω τωρα.
    θα προσπαθησω το χειμωνα που δεν θα εχω φρουτοπειρασμους κ που αναζητω περισσοτερο φαγητο τα κρυα πρωινα...
    θα σας διαβαζω διαρκως γιατι σταδιακα θα προσπαθω να μειωσω τους υδατανθρακες που λαμβανω,
    στα πλαισια του κλασσικου διαιτολογιου μου ομως.
    Ευχαριστω πολυ πολυ φιλια πολλα κ κλαη δυναμη!
    α κ το αλλο σαιτ ειναι εκπληκτικο δεν το συζητω!
    εχει πολυ διαβασμα το low carb life!

Senior Member
    YG τις ρεβες δεν θα δυσκολευτιετε να τις βρειτε,
    ειναι κατι τεραστιες ριζες, οσο το χερι σας! (ολοκληρο)
    θεικες!

Καλα να περασεις κατερινακι, γραφε τι τρως να παιρνω ιδεες για οταν το παρω αποφαση να στερηθω...

α δε σας ειπα...σημερα μου εβαλε καθρεφτη ολοσωμο κ εχω παθει ΠΛΑΚΑ. μου αρεσω, απιστευτο αλλα μου αρεσω!
    να γιατι μου λενε ολοι οτι αδυνατισα...
    μα πως , αφου δεν εχω χασει αλλα κιλα...
    λιγα κιλακια να φυγουν απο την κοιλια με μειωμενο βραδυνο κ υδατανθρακες φυσικα κ θα νιωθω σουπερ ντουπερ!

Originally posted by katerina76
    για τη Δευτέρα έχω το εξής στο πρόγραμμα:

πρωί --> 2 αυγά βραστά
    μεσημέρι --> τονοσαλάτα
    βράδυ --> μπριζόλα με σαλάτα ή τονοσαλάτα

αυτά για αρχή!!!
    Αψογα!

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast