Results 106 to 120 of 292
Thread: Δίαιτα Ατκινς
-
19-07-2010, 15:18 #106
Ξεκίνησα Πέμπτη αλλά πρόσεχα γενικά από πριν...ζυγίστηκα Πέμπτη και μετά σήμερα το πρωί (ήμουν περίεργη γιατί μου είπαν ότι φαίνεται ότι έχασα...) τώρα θα το πηγαίνω ανά βδομάδα...θα μείνω στη 1η φάση όσο καιρό μπορώ...νομίζω ότι είναι καλύτερα αφού έχω πολλά κιλά να χάσω...
πότε περίπου άρχισες εσύ να μην χάνεις τόσο γρήγορα?
- 19-07-2010, 16:21 #107
katerinaki χαιρομαι πολυ που τα πας καλα...εγω δυστυχως παρολο που ειμαι τυπος και υπογραμμος δεν εχω χασει γραμμαριο....
μαλλον θα τα παρατησω και θα ξανακανω την κυκλικη ληψη υδατανθρακων που εχανα...
20-07-2010, 07:53 #108
Originally posted by LaLuna
katerinaki χαιρομαι πολυ που τα πας καλα...εγω δυστυχως παρολο που ειμαι τυπος και υπογραμμος δεν εχω χασει γραμμαριο....
μαλλον θα τα παρατησω και θα ξανακανω την κυκλικη ληψη υδατανθρακων που εχανα...αλλά να κοιτάξεις τι κάνει για σένα...σου εύχομαι ότι καλύτερο...
20-07-2010, 12:49 #109
Originally posted by katerina76
Ξεκίνησα Πέμπτη αλλά πρόσεχα γενικά από πριν...ζυγίστηκα Πέμπτη και μετά σήμερα το πρωί (ήμουν περίεργη γιατί μου είπαν ότι φαίνεται ότι έχασα...) τώρα θα το πηγαίνω ανά βδομάδα...θα μείνω στη 1η φάση όσο καιρό μπορώ...νομίζω ότι είναι καλύτερα αφού έχω πολλά κιλά να χάσω...
πότε περίπου άρχισες εσύ να μην χάνεις τόσο γρήγορα?
Μη ξεχνας οτι ξεκινησα με πολυ περισσοτερα κιλα απο σενα οποτε μη κανεις τετοιες συγκρισεις.Και μη σκεφτεσαι τι θα γινει αργοτερα και τι θα κανεις αν κολλησεις κλπ κλπ...χαλαρωσε φαε τοσο οσο να χορταινεις και ολα θα πανε τελεια
φιλακια...
20-07-2010, 12:53 #110
μαλλον θα τα παρατησω και θα ξανακανω την κυκλικη ληψη υδατανθρακων που εχανα...στα ειπαν και τα κοριτσια απο την "αλλη μερια"...
σε βλεπω απο την αρχη παρα πολυ αγχωμενη...και βιαστικη...ηρεμησε και θα δεις ολα θα πανε καλα
20-07-2010, 14:35 #111
[quote]Originally posted by sofia68
[.Μην αγχωνεσαι για την κετωσηαλλα αν θελεις για ψυχολογικους λογους να δεις οτι καις λιπος πλεον αγορασε τα ketostix.
Και ναι υπαρχει προβλημα!Δε θα παρινεις την μια 10 την αλλη 25. Δε θα παρεις 10γραμ υδατανθρακες καμμια μερα...θα παιρνεις μεχρι 20γραμ για 2 εβδομαδες και επαναλαμβανω και ας γινομαι κουραστικη τους 12 με 15 τουλαχιστον απο σαλατες.
Sofia...επειδή γράφω κάθε μέρα τι τρώω παρατήρησα ότι σπάνια να περάσω τους 12 υδατάνθρακες, εκτός από τις πρώτες 2 μέρες...μήπως δεν μετράω σωστά? είναι κακό να είμαι τόσο χαμηλά? γενικά το πρόγραμμά μου έχει μεσημέρι τόνο με σαλάτα και βράδυ κρέας ή τυρί με σαλάτα...η σαλάτα είναι είτε μαρούλι (το σακουλάκι από σουπερ +-125γρ) ή λάχανο+καρότο (επίσης συσκευασμένο) το οποίο τρώω το μισό σακουλάκι γιατί είναι πιο βαρύ. ενδιάμεσα καμία ζέρο ή λίγο ταχίνι (για το εντεράκι) πόσους υδατάνθρακες έχουν οι δύο κουταλίτσες ταχίνι ολικής αλέσεως? το υπολόγισα 0,5 σύμφωνα με "την άλλη μεριά".
επίσης αυτά τα ketosticks τα πήρες ποτέ εσύ? χρειάζεται να τα προμηθευτώ?
Ουφ σε κούρασα πάλι....
20-07-2010, 22:50 #112
Σοφάκι μου ήταν πολύ δύσκολη η μέρα σήμερα...από το πρωί είχα ζαλάδα...και δεν ξέρω τι φταίει...το ότι είχε πολύ ζέστη..το ότι ξέχασα να φάω κάτι για πρωινό...πάντως ήθελα γλυκό!!!! πάντως δεν ξερω αν την χάλασα...αλλά έφτιαξα μία μους με κρέμα γάλακτος κακάο και μία κγ ζαχαρίνη...και το βράδυ ένα ζελεδάκι sweet and balance...ελπίζω να μην τα κατέστρεψα όλα αλλά ειλικρινά το είχα ανάγκη...ελπίζω αύριο να παω καλυτερα...
ευχαριστώ για τις πληροφορίες..θα το ψάξω και εγώ τοτε αργότερα...ας περάσει λίγος καιρός...
πάντως όλοι μου λένε ότι φαίνεται η διαφορά και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω...αν και το έχω πάρει πολύ θερμά το θέμα...
δεν το ήξερα ότι υπάρχει και απλή ταχίνι με 1,9/100γρ υδατάνθρακες...θα το ψάξω και αυτό μολις τελειώσω αυτό το βαζάκι...
το καρότο στη σαλάτα είναι ελάχιστο ίσα ίσα που φαίνεται...εξάλλου αποφεύγω να την τρώω συχνά την λαχανοσαλάτα...προτιμώ το μαρούλι ή ντομάτα με αγγούρι (βέβαια τρώω μία πολυ μικρη ντομάτα και ένα μικρό αγγουράκι)
21-07-2010, 23:54 #113
....κι εσυ υπογλυκαιμια????κι εγω...δεν αντεξα...εφαγα μερικα κουτακια σοκλατα μαυρη με 76%κακαο....δεν ξερω ποσους υδατ. πηρα...
22-07-2010, 10:56 #114
ναι laluna μου...τρομερές υπογλυκαιμίες...ευτυχώς ήταν μόνο για προχθές...χθες ήμουν πολύ καλύτερα....με επιρεάζει πολύ και η ζέστη!!! δεν πειράζει αφού το είχες ανάγκη καλά έκανες και έφαγες...απλά μην τα παρατάς...συνέχισε κανονικά...εγώ την έβγαλα με λίγο ζελεδάκι
22-07-2010, 22:46 #115
ετσι λεω...να συνεχισω μεχρι τη δευτερα που μας ερχεται τουλαχιστον.....και μετα βλεπουμε....
φοβαμαι οτι αν ξανακανω την κυκλικη θα παρω βαρος....παντως ηταν αποτελεσματικη για μενα...και μου φαινοταν αρκετα ισορροπημενη....
τι να πω....δεν ξερω...ασε που γεμισαν τα μουτρα μου σπυρακια.....
22-07-2010, 22:47 #116
ασχετο,εχασα ενα κιλο κ θελω ν αλλαξω τικερακι αλλα δεν ξερω πως
23-07-2010, 01:04 #117
προσεχτε με το θεμα υδατανθρακας γιατι μπορει να πεσετε κ ανασκελα.
πρεπει να παιρνετε τους απαραιτητους υδατανθρακες αναλογα με την δραστηριοτητα σας.
πχ οταν γυμναζεστε πρεπει ναχετε ενεργεια,
οταν κινειστε σε ζεστη κτλ...
παθουσα!
23-07-2010, 02:45 #118
τι εννοεις???οταν εχουμε εντομη δραστηριοτητα να παιρνουμε παραπανω?
23-07-2010, 07:59 #119
ετσι λεω...να συνεχισω μεχρι τη δευτερα που μας ερχεται τουλαχιστον.....και μετα βλεπουμε....
φοβαμαι οτι αν ξανακανω την κυκλικη θα παρω βαρος....παντως ηταν αποτελεσματικη για μενα...και μου φαινοταν αρκετα ισορροπημενη....
τι να πω....δεν ξερω...ασε που γεμισαν τα μουτρα μου σπυρακια.....
ίσως να έκανες κυκλική αλλά όχι μέρα παρα μέρα...δηλαδή 2 προτείνη 1 υδατάνθρακες...
αυτό με τα σπυράκια δεν μου φαίνεται και πολύ καλό...μήπως από κάτι που έφαγες?
23-07-2010, 08:02 #120
μήπως πρέπει να παίρνουμε καμία βιταμίνη? και αν ναι ποια? δεν μπορώ τις βιταμίνες που είναι χάπια...με πιάνει το στομάχι...υπάρχει καποια σε αναβράζον?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή