Δίαιτα Ατκινς - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 292
    Senior Member
    σοφια συγχαρητηρια για την απωλεια σου!!!!εντυπωσιακη!!!!μεσα σε ποσο καιρο?
    οταν λες οτι καταλαβαινεις οτι εισαι σε κετωση απο την αναπνοη τι ακριβως εννοεις?
    πολυ στεναχωριεμαι....δεν καταλαβαινω αν την κανω σωστα την διατροφη.....
    επισης εχω μια ερωτηση...εαν μια μερα δεν παρω ολους τους υδατανθρακες παρω πχ 10 και την επομενη παρω 25 υπαρχει προβλημα?
    πολυ στεναχωριεμαι αν ξεφυγα....επισης μετραμε και το λεμονι η το ξυδι????

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου Σοφία και Μαρουλάκι!!!

Πιο πολύ με ενδιαφέρει το λαδάκι στη σαλάτα...επειδή δεν τρώω τηγανιτά ούτε τσιγαριστά...αν βάλω παραπάνω στη σαλάτα (2 κουταλίες ας πούμε, έτσι κι αλλιώς ένα μεγάλο γεύμα τρώω την ημέρα) θα υπάρξει πρόβλημα?

τελίκά σήμερα κατάφερα να ξεκινήσω κανονικά.

έφαγα για πρωινό 2 φετούλες γκούντα και 2 φετούλες καπνιστή γαλοπούλα

μεσημέρι: τονοσαλάτα (σαλάτα έτοιμη από σούπερ με διάφορα μαρούλια και 1 τόνο σε νερό)

βράδυ: δεν ξέρω ακόμα γιατί θα επιστρέψω αρκετά αργά...ελπίζω να μην την χαλάσω τη δίαιτα!!!

ερώτηση: σαλάμι λευκάδος επιτρέπεται?

Senior Member
    Originally posted by LaLuna
    sos sos sos
    δεν το πιστευω....βγηκαμε εξω για φαγητο δεν ακουμπησα ψωμι και πατατες τηγανιτες εφαγα σαρδελες καλαμαρακια χορτα(βλητα) και κολοκυθακια τηγανιτα χωρις αλευρι...νομιζω οτι ειδα οτι τα χορτα κ κολοκυθακια εχουν πολλους υδατανθρακες....
    την υπολοιπη μερα εφαγα 9.2 υδατανθρακες....πειτε μου....ξεφυγα????
    Βλητα μεριδα 220γραμ. 7 υδατανθρακες
    Κολοκυθακια τηγανιτα 100γραμ. 9 υδατανθρακες.
    Δεν μπορω να γνωριζω φυσικα τι ποσοτητα εφαγες αλλα δε μπορω να φανταστω οτι σας σερβιραν μια μεριδα βλητα και την εφαγες ολη μονη σου.Το ιδιο και για τα κολοκυθακια...που ελπιζω να ηταν χωρις αλευρι (κατι που συνηθως δεν κανουν στα εστιατορια)
    Οπως ελπιζω και ουτε τα καλαμαρακια να ειχαν αλευρι...τι να σου πω...
    Λογικα δεν ξεφυγες...μην σε πιανει αγχος...συνεχισε την διατροφη σου και προσπαθησε να μενεις στους 20 υδατανθρακες...εκ των οποιων οι 12 τουλαχιστον απο σαλατες.

Senior Member
    ευχαριστώ Σοφία...

γενικά δεν τρώω σαλάμι αλλά λόγω ταξιδιού στη Λευκάδα το Σαββατοκύριακο προμηθευτήκαμε σαλαμάκι...δεν θα πάθω τίποτα αν δεν φάω...

Senior Member
    Λογικα ουτε κι αν φας 2 φετουλες την ημερα θα παθεις...
    και γω μηπως τον πρωτο μηνα δεν αγοραζα ζαμπον και φετες γαλοπουλας και λουκανικα?Οσο ομως διαβαζα στα συστατικα και εβλεπα ζαχαρη, νιτρωδη, αμυλο πατατας, αμυλο καλαμποκιου αποφασισα οτι τετοιες τροφες σκουπιδια δεν θα ξαναβαλω στο στομα μου.
    Τωρα ουτε που υπαρχουν αυτα για μενα

Senior Member
    καλα ειναι τρομερο!!! δεν ήξερα ότι και το μέλι έχει ζάχαρη!!! έπεσα από τα σύννεφα!!!!

Senior Member
    Μα το μελι απο αποτελειται 70 - 80% απο σακχαρα, κυριως γλυκοζη και φρουκτοζη και με γλυκαιμικο δεικτη 90!
    Φυσικα και ειναι μια πολυτιμη τροφη την οποια θα την βαλουμε στην ισοβια διατροφη μας καποια στιγμη και φυσικα με μετρο

Senior Member
    και κάτι άλλο σοφία...

επειδή είμαι απίστευτα γλυκατζού...υπάρχει κάποιο γλυκάκι που να επιτρέπεται στην φάση ενεργοποίησης?

Senior Member
    και εμενα μου αρεσει το ταχινι ...προμηθευτηκα το μακεδονικο ολικης αλεσεως αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα...ειχα αυτο με το μελι αλλα είδα οτι ειναι πολλοι οι υδατανθρακες!!!

το μους πως το κανεις? βαζεις και κρεμα γαλακτος?

Senior Member
    ουφφφφ....σοφια ευτυχως που υπαρχεις!!!!!
    πανικοβληθηκα χτες.....απλα μου ειναι δυσκολο να μετραω τα λαχανικα οταν μεχρι προτεινος ηξερα οτι οσα περισσοτερα,τοσο το καλυτερο....
    τα κολοκυθακια τα ζητησα χωρις αλευρι(στους υπολοιπους εφεραν με αλευρι-κουρκουτι),φυσικα δεν εφαγα ολη τη μεριδα ουτε στα κολοκυθακια ουτε στα χορτα
    τωρα τα καλαμαρακια δεν ξερω αν ειχαν αλευρι-ουτε καν το σκεφτηκα....
    ευτυχως δεν εφαγα πολλα (2 δαχτυλιδια κι ενα μικρο πλοκαμακι)

θελω να πιστευω πως δεν ξεφυγα(πολυ)

δυστυχως δεν εχω ακομα μπει στο κλιμα....

οσο για τα λαχανικα...δεν εχω καμια προθεση να μην τα τρωω,απλα επειδη προχτες που ξεκινησα εφαγα μονο 10 υδατανθρακες(απο αμελεια κι οχι σκοπιμοτητα) ειπα αν εκανα βλακεια χτες να καλυπτοταν....αναιμακτα....

Senior Member
    Originally posted by katerina76
    και εμενα μου αρεσει το ταχινι ...προμηθευτηκα το μακεδονικο ολικης αλεσεως αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα...ειχα αυτο με το μελι αλλα είδα οτι ειναι πολλοι οι υδατανθρακες!!!

Παντα οτι αγοραζεις θα το σκαναρεις με τα ματακια σου...τα συστατικα που περιεχει και την θρεπτικη αξια στα 100γραμ(συνηθως τα γραφουν στην πισω πλευρα).Οχι ταχινι με μελι δεν μας κανει

Το γλυκακι με το ταχινι και το κακαο ειναι απλο.Ζυγιζω σε ενα μπολακι την ποσοτητα του ταχινιου που θελω να φαω, βαζω σουκραλοζη και κακαο(κατα βουληση) και ριχνω σιγα σιγα νερο και ανακατευω μεχρι να πετυχω ενα λειο και αφρατο μειγμα αναλαφρο σαν μους.

Senior Member
    Originally posted by LaLuna
    ουφφφφ....σοφια ευτυχως που υπαρχεις!!!!!
    πανικοβληθηκα χτες.....απλα μου ειναι δυσκολο να μετραω τα λαχανικα οταν μεχρι προτεινος ηξερα οτι οσα περισσοτερα,τοσο το καλυτερο....
    τα κολοκυθακια τα ζητησα χωρις αλευρι(στους υπολοιπους εφεραν με αλευρι-κουρκουτι),φυσικα δεν εφαγα ολη τη μεριδα ουτε στα κολοκυθακια ουτε στα χορτα
    τωρα τα καλαμαρακια δεν ξερω αν ειχαν αλευρι-ουτε καν το σκεφτηκα....
    ευτυχως δεν εφαγα πολλα (2 δαχτυλιδια κι ενα μικρο πλοκαμακι)

θελω να πιστευω πως δεν ξεφυγα(πολυ)

δυστυχως δεν εχω ακομα μπει στο κλιμα....

οσο για τα λαχανικα...δεν εχω καμια προθεση να μην τα τρωω,απλα επειδη προχτες που ξεκινησα εφαγα μονο 10 υδατανθρακες(απο αμελεια κι οχι σκοπιμοτητα) ειπα αν εκανα βλακεια χτες να καλυπτοταν....αναιμακτα....
    Μην σε πιανει πανικος, μη σε πιανει αγχος...χαλαρωσε...ειναι πιο ευκολο απ οσο νομιζεις..θελει λιγη προσοχη στην αρχη μεχρι να μαθεις τα βασικα,,,συντομα θα μπεις στο κλιμα και μετα θα σου μοιαζουν ολα αστεια

Οτιδηποτε χρειαστεις και επειγει και δεν εχω την δυνατοτητα να σε βοηθησω μπες και ρωτησε στο
    http://www.lowcarblife.org/

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    Originally posted by katerina76

Παντα οτι αγοραζεις θα το σκαναρεις με τα ματακια σου...τα συστατικα που περιεχει και την θρεπτικη αξια στα 100γραμ(συνηθως τα γραφουν στην πισω πλευρα).Οχι ταχινι με μελι δεν μας κανει

Το γλυκακι με το ταχινι και το κακαο ειναι απλο.Ζυγιζω σε ενα μπολακι την ποσοτητα του ταχινιου που θελω να φαω, βαζω σουκραλοζη και κακαο(κατα βουληση) και ριχνω σιγα σιγα νερο και ανακατευω μεχρι να πετυχω ενα λειο και αφρατο μειγμα αναλαφρο σαν μους.
    Ευχαριστώ για όλα Σοφία...ελπίζω να μην σε έχω ζαλίσει...

Junior Member
    Giati na pedeyeste me tetoies diaites??? Tha thelate apla kai grigora na xasete kila opos exasa ki ego?? exasa 15 kila se 2 mines... bebaia prin katalikso ekei ekana arketes blakeies opos xreothika 1000 evrw... kalo???

Senior Member
    κ που κατεληξες δλδ?

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast