Results 1 to 4 of 4
Thread: ΠΡΟΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΑΚΑ
-
25-10-2006, 17:21 #1
ΠΡΟΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΑΚΑ
Βασανίστηκα αρκετα τον τελευταιο καιρο, τα κιλά μου παιζαν καθε μέρα!!! το ιδιο και η ψυχολογια μου, το εδαφος κατω απο τα πόδια μου κολλουσε ή βουλιαζε....
Τελικά σημειωνοντας και παρατηρωντας διαπιστωσα τη συμπτωση με 3 ανωμαλίες της περίοδου και πείστηκα οτι ΝΑΙ υπάρχει προκλιμακτηριακο σύνδρομο _δεν ηθελα να πιστέψω οτι υπάρχει ανεξάρτητα του τι πιστεύεις ή σκεφτεσαι - έτσι απλα ορμόνες σε τρελλαίνουν και αλλαζουν τον φωτισμό της πραγματικότητας σου.Τώρα νομίζω οτι εχοντας δώσει ονομα σεναν ακομη δράκο θα μπορέσω να προχωρήσω ξανα.
- 25-10-2006, 20:56 #2
Εγω εχω απιστευτη επιδραση απο τις ορμονες μου οταν περιμενω περιοδο Κλεονικη μου...
σε τετοιο βαθμο που αναρρωτιεμαι αν ειμαστε ο ψυχισμος μας η ενα βιοχημικο εργοστασιο που δουλευει μονο του συμφωνα με την εκαστοτε συνθεση του καθε στοιχειου......
αφου οταν τρελαινομαι απο πιεση και κακες σκεψεις, το πρωτο πραμα που κανω ειναι να δω σε ποιο σημειο του κυκλου βρισκομαι..κι αν επαληθευτω οπως συνηθως, τοτε ΟΤΙ και να νοιωθω, ΟΤΙ και να σκεφτομαι, ΟΣΟ χαλια κι αν ειμαι, λεω στον εαυτο μου οτι ζω μια γαμημενη παραισθηση και του υποσχομαι να κανω υπομονη και να τα ξανασκεφτω ολα οταν θα περασει η κρισιμη φαση...ταλαιπωρουμαι, αλλα παντα με ανακουφιζει αυτο..
26-10-2006, 01:26 #3
Aυτο που εκανα και γω μέχρι προτινος. Τώρα την πατησα γιατι ο προηγουμενως ωρολογιακος μου κύκλος τρελλάθηκε και τα φτυσε...by the way ειδα σήμερα το βράδυ μια καταπληκτικη ταινία στο ΟΛΥΜΠΙΟ την ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ του P. FLY να την δείτε με πρωτη ευκαιρια ειναι πολυ πολυ καλη ταινια
27-10-2006, 00:35 #4
ακουσα πολλα καλα γι αυτην την ταινια και δεν ξερω αν θα την προλαβω γιατι την παιζει ηδη 3 βδομαδες και το σ/κ θα λειπω...
οσο για τα ορμονικα, υπαρχει κι ενα καλο...ξερεις τωρα τουλαχιστον τι σου συμβαινει και ισως αυτο σε βοηθησει να αντιμετωπιζεις με περισσοτερη ηρεμια το φαινομενο της απελπισιας...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία