Βουλιμία μαρτύριο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    ΑΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ;;;

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ! ΜΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ! ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!

ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ! ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟΙ!

ΥΓ.ΑΣΧΕΤΟ...ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΑΙ ΗΟΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!! ΓΚΡΡΡ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Senior Member
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ Η ΜΑΛΟΝ
    ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ
    ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    ΕΡΩΤΩ;;;;;;

Member
    Ακομη και ετσι να ειναι Τζενη μου δεν ειναι κατακριταιο, και το εξηγω...αν τα παιδια χαρακτηριζονται απο κατι αυτο ειναι ο εγωισμος..εκ γενετης...απο μωρα ακομη το μονο για ο οποιο μπορουν και ενδιαφερονται ειναι η επιβιωση τους που στηριζεται στην προσφορα αγαπης απο τους γονεις...μεγαλωνοντας λιγο εχουν παλι ως συναισθημα εκ γενετης οτι η υπαρξη τους και μονο μπορει να προσφερει στους γονεις την απολυτη ευτυχια και μαλιστα οτι οι γονεις οφειλουν να το βλεπουν ετσι...(αυτο και αν ειναι εγωισμος αλλα ειναι ενας εγωισμος που ισχυει για ολα τα παιδια εκ γενετης)Π.χ οταν χωριζουν οι γονεις τα περισσοτερα παιδια νιωθουν ενοχες που πηγαζουν απο το εμφυτο συναισθημα οτι η παρουσια μου και μονο δεν ηταν αρκετη για να τους κανει ευτυχισμενους αρα δεν αξιζω,και ακολουθει θυμος προς τους γονεις για τον ιδιο λογο(ολα αυτα βεβαια γινονται ασυνειδητα)Επομενως οταν ως παιδια δεν εχουμε βιωσει την καλυψη των αναγκων μας που πηγαζουν απο τον εκ γενετης εγωισμο μας ειναι λογικο να μας μενουν ελλειψεις ως ενηλικες και ισως και οι αυτοκαταστροφικες μας ενεργειες να ειναι δειγμα υπερμετρου εγωισμου...Εγω παντως το βρισκω δικαιολογημενο αλλα βεβαια οχι αοδεκτο γιατι κανουμε κακο στον εαυτο μας και πλεον ειμαστε ενηλικες και οφειλουμε να παρουμε τη ζωη μας στα χερια μας...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234