Results 1 to 4 of 4
Thread: καλησπερα
-
28-05-2008, 15:57 #1
καλησπερα
εχτες εγραψα πρωτη φορα..και ειδα πως πολυ ειπατε τη γνωμη σας.. απλα,ευχαριστω για την επικοινωνια.... νομιζω αυτο ειναι ισως και το προβλημα της κοινωνικης φοβιας,που αναφερα πως πιθανον να εχω και γω... η αναγκη για επικοινωνια ... και το να μην γνωριζουμε τον τροπο,μας κανει να κλεινομαστε στον εαυτο μας με αποτελεσμα,οοολα αυτα που ολοι ξερουμε... απλα....ξανα....σας ευχαριστω για την συντροφια σας
- 28-05-2008, 16:14 #2
katerinamar καλησπέρα
δεν μιλησαμε χθες, διάβασα το τοπικ
θα σου πω για εμενα, αυτή η επικοινωνία εδω μέσα τον τελευταίο καιρό που υποφέρω πολύ μου έχει κάνει μεγάλο καλό, μπορώ να πώ οτι με κρατησε ζωντανη, να μην το βάλω κάτι κ να προσπαθήσω.
ίσως είναι όλα αυτά που λες κ φυσικά η κλεισούρα μας, δεν μας αφήνει να ανασάνουμε
παντως εδώ μπορείς να πεις αυτά που σε απασχολούν κ να μιλήσεις με ανθρώπους που καταλαβαίνουν αυτό που περνάς, γιατί κ οι ίδιοι το έχουν νιώσει.
μη το βαζεις κάτω, προσπάθεια κ υπομονή
28-05-2008, 16:46 #3
Κατερίνα,
το θέμα το άνοιξες εσύ χθές, αλλά όλο εγώ έλεγα!!! Που μας εξαφανίστηκες;;;
Κι εμένα καλό μου κάνει η παρεούλα εδω, γιατί κι εγώ δεν τα έχω πει πουθενά αλλού...
28-05-2008, 17:59 #4
katerinamar,
καλως ήρθες
νομιζω ολοι συμβαλουμε με τον ενα ή τον άλλο τροπο κ ολοι κατι παιρνουμε απο δω μεσα... ειναι ενα πολυχρωμο φορουμ - με οχι μονο σκουρα χρωματα....
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή