Results 1 to 6 of 6
Thread: μπορω μονη μου?
-
05-10-2006, 16:10 #1
μπορω μονη μου?
Θελω τη γνωμη σας γιατι σιγουρα πολλοι απο εσας εχετε περασει τα ιδια, ισως και χειροτερα, δεν ξερω.
ειμαι βουλιμικη, οχι πολυ καιρο, καπου 6 μηνες. αλλα μου φαινεται πως θα τρελαθω. δεν το αντεχω αλλο, εμετοι καθε μερα, δε θελω να βγαινω γιατι ντρεπομαι για το σωμα μου και γιατι προτιμω να μεινω μεσα για να φαω, τους φιλους μου τους εχω κουρασει αφου ειμαι συνεχεια κακοδιαθετη αγχωμενη και εξαντλημενη...
αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν πιστευετε οτι μπορω να τα καταφερω μονη μου και να το ξεπερασω ολο αυτο?
γιατι δυστυχως δεν εχω αρκετα χρηματα για να παω σε ειδικο και φυσικα δεν μπορω να τα ζητησω απο τους γονεις μου γιατι θα πρεπει να τους εξηγησω τι μου συμβαινει. δεν εχω και κανεναν να με στηριξει και να μου δωσει κουραγιο.
φοβαμαι οτι δεν εχω τη δυναμη να το σταματησω μονη μου και εχω απελπιστει. δε θελω να ειναι ετσι η ζωη μου απο δω και περα.θελω επιτελους να χασω αυτα τα 4 κιλα για να μπορεσω να ζω κανονικα.
νομιζετε οτι μπορω?
- 05-10-2006, 23:20 #2
καλως ηρθες Ισις
σε αυτο που ρωτας, η γνωμη μου ειναι, οτι καπου υπαρχει η δυναμη που μπορει να σε κανει να τα καταφερεις...
το ερωτημα ειναι αν θα συναντηθειτε,ποτε και πως...
δυστυχως στο ερωτημα αυτο μονο εσυ μπορεις να απαντησεις...
αν αυτο σε βοηθαει η σου λεει κατι, υπαρχουν ατομα που προχωρανε και μονα τους..
σιγουρα μπορεις να εισαι ενα απο αυτα...
αν βρεις τις βοηθειες που σου χρειαζονται, μπορεις...
αν ομως χρειαστεις βοηθεια απο εξω, το ξερεις βεβαια, οτι αυτο δεν ειναι κακο , ουτε μειωνει την προσωπικη μας αξια και την προσωπικη μας προσπαθεια.
αν θελεις βοηθεια αλλα το προβλημα ειναι οικονομικο για να την παρεις, δοκιμασε να απευθυνθεις στο κεντρο ψυχικης υγειινης της πολης σου. οι τιμες εκει ειναι εντελως διαφορετικα απ τα ιδιωτικα κεντρα.
καλη δυναμη
06-10-2006, 15:38 #3
ευχαριστω!
βοηθανε οσα λες...
αυτο για τα ΚΨΥ δεν το ηξερα κ με ενημερωσε ενα απο τα μελη του forum, οποτε θα το κοιταξω και ελπιζω να βρω εκει κατι.
ευχαριστω και παλι.
καλη δυναμη σε ολους μας!
07-10-2006, 00:05 #4
να μας λες τα νεα σου :)
08-10-2006, 20:17 #5
Originally posted by isis
Θελω τη γνωμη σας γιατι σιγουρα πολλοι απο εσας εχετε περασει τα ιδια, ισως και χειροτερα, δεν ξερω.
ειμαι βουλιμικη, οχι πολυ καιρο, καπου 6 μηνες. αλλα μου φαινεται πως θα τρελαθω. δεν το αντεχω αλλο, εμετοι καθε μερα, δε θελω να βγαινω γιατι ντρεπομαι για το σωμα μου και γιατι προτιμω να μεινω μεσα για να φαω, τους φιλους μου τους εχω κουρασει αφου ειμαι συνεχεια κακοδιαθετη αγχωμενη και εξαντλημενη...
αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν πιστευετε οτι μπορω να τα καταφερω μονη μου και να το ξεπερασω ολο αυτο?
γιατι δυστυχως δεν εχω αρκετα χρηματα για να παω σε ειδικο και φυσικα δεν μπορω να τα ζητησω απο τους γονεις μου γιατι θα πρεπει να τους εξηγησω τι μου συμβαινει. δεν εχω και κανεναν να με στηριξει και να μου δωσει κουραγιο.
φοβαμαι οτι δεν εχω τη δυναμη να το σταματησω μονη μου και εχω απελπιστει. δε θελω να ειναι ετσι η ζωη μου απο δω και περα.θελω επιτελους να χασω αυτα τα 4 κιλα για να μπορεσω να ζω κανονικα.
νομιζετε οτι μπορω?
Το εμποδιο για να ζήσεις "κανονικα "ειναι αυτα τα 4 κιλα?
22-10-2006, 23:58 #6
μαλλον επιφανειακη αυτη η σκεψη μου οτι αν χασω 4 κιλα θα ειμαι καλα.
οι ριζες του προβληματος ειναι σιγουρα αλλου.
αν καταλαβα καλα ομως η ερωτηση σου ειναι αν με ενοχλουν μονο 4 κιλα στο σωμα μου?
ναι. σου φαινεται εξωφρενικο? μαλλον ειναι, αλλα ειναι τοσο σχετικο το τι μπορει να κανει καποιον δυστυχισμενο.
το εμποδιο για να ζησω "κανονικα" ειναι ο τροπος που σκεφτομαι για αυτα τα 4 κιλα η για 24 κιλα η για οτιδηποτε. καμια σημασια δεν εχει τελικα ο αριθμος.
Έχετε δει καθόλου τον Vassili;
01-07-2025, 21:12 in Με καφέ και συμπάθεια....