ψυχολογικη υποστηριξη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

ψυχολογικη υποστηριξη

καλημερα.εχω ξαναστειλει μηνυμα απλα γραφω σε ξεχωριστο θέμα αυτην την στιγμη.ειμαι βουλιμικη 3 χρονια και καταλαβα οτι δεν μπορω να το ξεπερασω μονη μου.μηπως κανεις σας ξέρει κανεναν καλο ψυχιατρο?? μενω αθήνα μονιμα. ευχαριστώ πολύ..

Senior Member
    Free, χαίρομαι για την απόφαση που πήρες, η ψυχοθεραπεία λίγο ή πολύ, είναι πάντοτε ωφέλιμη.

Μια διευκρινηση: η ψυχοθεραπεία αποτελεί αντικείμενο των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών και η βουλιμία απαιτεί ψυχοθεραπευτική και όχι ψυχιατρική αντιμετώπιση.
    Επίσημα στατιστικά στοιχεία, αναφέρουν πως μόνο το 4% των ψυχιάτρων έχει κάνει σχετική εκπαίδευση.

Σπεύδω να σε ενημερώσω μιας και συχνά συγχέουμε την ψυχοθεραπεία με την κουβεντούλα γύρω από το πρόβλημα στο γραφείο του ψυχιάτρου ή άλλων "ειδικών".

Καλή πορεία σου εύχομαι!

Κατ'αρχήν, θα ήθελα να σε καλοσωρίσω στην παρέα μας....

Χαίρομαι που πηρες μια τοσο σημαντική απόφαση, πιστευω πως θα αλλαξει πολυ την ζωή σου..

Θα συμφωνήσω με αυτα που σου εγραψε ο nido και αυτο που μπορώ να κανω για να σε βοηθήσω ειναι να σου δώσω το τηλέφωνο του Ινστιτούτου Ερευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ).
    Θα καλεσεις στο 210.3840129, θα ζητησεις να ερθεις σε επαφή με καποιον ψυχολογο και θα κανονισετε ενα ραντεβου.
    Το καλο με αυτο το Ινστιτουτο? ειναι εντελως δωρεάν!!!
    Εχω ξεκινησει θεραπεια (οχι για θεμα ιδιο με το δικο σου, αλλα μου το συνεστησε καποιος φιλος που ειχε παρομοια διαταραχη) εδω και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Επλίζω να σε βοήθησα εστω και λιγο, πολλα φιλια και ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!

Member
    Ξερετε αν εχει κατι αντιστοιχο στη Θεσσαλονικη;

Δυστυχως δεν γνωρίζω...
    Αλλα σου υποσχομαι οτι την επομενη φορα που θα παω, θα ρωτήσω.....

Junior Member
    kalimera, eimai diaitologos (sto ksekinima moy vevaia)alla ithela na soy pw pws mporw na se voithisw giati synergazomai me psyxotherapeytria eidikeymeni stis diatrofikes diataraxes,an endiaferesai...