me edeire i zigaria moy!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Junior Member
    κακος δε ,σιγουρα ειναι η αρχη βουλημιας
    paidia pali kala paei afto... exo na to kana kana dio, mporei kai parapano vdomades, kakia sinithia itan poy tin ekopsa, apla gia na eimai ilikrinis den eixa idea oti mporei na exei kaka apotelesmata. apla eixa voleftei ligo mias kai etroges eno paralila sinexizes to programa diatrofis kanonika! perasei eftixos!

Εσυ ξερει πια πως παει το παιχνιδι!!
    re omorfi exeis apolito dikio apla otan exeis na xaseis 35-40 kila kai eisai idi se afto to tripaki ena me enamiso xrono einai san na kateveneis apo germania me smartaki na exeis vgei patra kai na exeis kolisei se botigliarisma stin athinon korithnoy! thes na telioneis oso grigorotera ginete, eida +5 kila molis girisa (kai mono ego ksero ti pines traviksa gia kathe 5 apo afta ta kila) kai me epoiase enas panikos. ksereis poli kala fisika oti apo 4 fevmata ton 2000 ekasto se thermides den pairnas efkola se dio salates tin imera giafto kai ta mcdonaldistica ksespasmata... opote logikos o panikos leo... logika kai ta MCs...

anyway ksanampika se programma kai paei kala, edo poy ta leme exei kolisei ligo tis teleftees meres i zigaria alla as poyme oti exei kai afti to dikaima kathe toso na min akoloythei tis prosdokies mas...

kala na pairnate oloi!

Senior Member
    Originally posted by Notis_Roma
    edo poy ta leme exei kolisei ligo tis teleftees meres i zigaria alla as poyme oti exei kai afti to dikaima kathe toso na min akoloythei tis prosdokies mas...
    Ναι! Σεβασμός στα δικαιώματα της ζυγαριάς!
    Κάτω η εκμετάλλευση!

1 ρεπό την εβδομάδα!

Χαχαχαχαχαχα

Να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα (και έχω σηκωθεί με νευράκια σήμερα)

Senior Member
    Σωστος ο Νοτις!!!!!
    Και βρε μανα μου εσυ ολοκληρος αντρας με τοσες φετες πανω σου ,ως ελληνας θεος με δυο σαλατες την περνας μονο??
    Σε πονεσε η ψυχη μου ,και απο οτι φαινεται και η ζυγαρια σου!!!!
    Μηπως ηρθε η ωρα να αλλα ξει η διατροφη ως προς την ποιοτητα???
    Αντε αγορι για μελετα το λιγο ,μηπως ξεκολλησει και η ζυγαρια!?
    Δεν πιστευω να αφηνεις τις ιταλιδες να τρωνε απο τις ΦΕΤΕΣ ΣΟΥ??!!!Με ρεγουλα!!!!Μην τις μοιραζεις δεξια και αριστερα!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    Dexa y?r absolutely right!
    Όπως τα λες είναι! και οι δύο σαλάτες ήταν σχήμα λογού, είναι κανονική η διατροφή τώρα πια, έχει και κάνα τοστ για πρωινό έχει και μπόλικα κρέατα και κάνα ζυμαρικό και πάλι ρε σεις όμως είναι ποσότητες αυτές? τι να φτουρήσει τώρα 100 γρ ρύζι? Κάποτε έτρωγα 5 γεμιστά και ήταν νορμάλ και τώρα καταντήσαμε να μιλάμε για γραμμάρια?? Φάε τώρα τοστ με extra thin ψωμί και γαλόπουλα !! τι να λέει?? μασάς και σκεύασε το μπουγατσατζιδικο της κυρά Μαρίας στη Βενιζέλου που ζήταγα κάθε πρωί διπλή αχνή και κανέλα πάντα με έτρα μιλκο, η τα γυράδικα σειρά στη Λαμπράκη?

Ασοψετε η κωλοκοινωνια ρε παιδια και τα είδωλα που μας πασάρουν!? γιατι ολα γιαυτο γινωντε! για να μην μενουν αφαγωτες οι φετες που λεει η dexa και μενουνε στο ραφι.......!

Senior Member
    Notis μπορει αυτο που θα πω να οφειλεται στο γεγονος οτι η καταγωγη απο χωριο και η επιλογη να μεινω πια την υπολοιπη ζωη μου σε αυτο οταν ξεμπερδεψα με σπουδες και κοπροσκυλιασμα,ειναι οτι δεν πιστευω στα light προιοντα .Για την ακριβεια τα αποφευγω.
    πιστευω οτι δεν μας βοηθουν σε τιποτα ουσιωδες.Ισως γιατι εγω ειμαι υπερμαχος της μεσογειακης διατροφης,και ισως γιατι εγω ακομη εδω που μενω αυτα τα αγνα της φυσης οπως λενε προιοντα τα εχω ακομα στα ποδια μου.Ισως και το γεγονος οτι εχω μια μητερα που μαγειρευει απιστευτα ,και ειμαστε οικογενειακος της αποψης οτι το φαγητο τις περισσοτερες φορες δεν πρεπει να ειναι αγγαρεια!!!
    Οποτε για εμενα τοστακι το πρωι με κανονικα προιοντα,η μια αυγοφετα,η ενα κομματι πιτουλα.Αλλωστε εσυ εισαι ολοκληρος αντρας ,αυτο μας ελειπε να ασχολουμαστε με την ζυγαρια και στο φαγητο μας,δν φτανει που ζυγιζομαστε εμεις καθε πρωι!!!
    ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    Ρε παιδια κάθομαι και διαβάζω αυτό το τόπικ και μισογελάω, πέρασαν ρε σεις Δυο χρόνια από τότε, πολλά αλλαξανε και ούτε λίγο ούτε πολύ τα παλιά τα ξέχασα, τα διάβαζα σήμερα και ήταν λες και δεν είναι δικά μου, λες και τα διάβαζα πρώτη φορά, γελαγα με τις ατάκες της dexa, πολλά φιλιά btw, επίσης ήθελα να πω ότι όπως τα είδα τώρα κατάλαβα ότι σας τα είχα γράψει όσο πιο light γινωταν κύριος στα κιλά! Anyway απλά ήθελα να σασ στείλω ένα μεγάλο γεια, κυριως στη στη dexa, στη noucca και σε όλα τα παiδια που είναι μέσα?

ʼνοιξα ένα άλλο τόπικ για κάτι άσχετο θα τα πούμε εκεί,

Καλά να παίρνατε όλοι!!!

gourounitsa
    Guest
    notis δηλαδι 8ες να πεις τωρα εισαι αδυνατος???στο ευχομαι.

Νοτη περιττο να σου πω οτι εχω κανει ολες τις συνταγες σου απο Ιταλια!Ημουν κ εγω στην Ιταλια πριν 20 χρονια..στην Φλωρεντια για 9 μηνες..!Ετρωγα σε μια τραττορια ολα τα αγαθα του Θεου!!Θεε μου αν ζουσα εγω στην Ιταλια Θα ειχα παρει τουλαχιστον 50 κιλα..!Εχουν τελεια κουζινα οι Ιταλοι!!Χαιρομαι πολυ που τα καταφερες καμαρι μου!Μπραβο σου!Μην χανεσαι!A presto tesoro!Baci

Junior Member
    notis δηλαδι 8ες να πεις τωρα εισαι αδυνατος???στο ευχομαι.

παιδια δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι ποτε δεν θα εστανθώ αδύνατος? είναι ψυχολογικό σίγουρα θα το καταλάβετε όλοι, οκ μπαίνω σε jean W34 έχω μυς και συχνά αγοράζω ρούχα large αλλά ότι και να γίνει δεν αισθάνομαι λεπτός, ίσως δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αλλά και στο γυμναστήριο ακόμα κομπλάρω στα αποδυτήρια και ακόμα ζηλεύω λεπτούς ανθρώπους. Και στη παραλία φαντάζομαι ότι θα αισθάνομαι λίγο κάπως? μπορεί να θέλει χρόνο και επιβεβαίωση από το περιβάλλον τι ναπω?. Τουλάχιστον τώρα πια το βάρος μου δεν μου δημιουργεί προβλήματα και δεν μου απαγορεύει πράγματα. ωστόσο αν και κάνω ότι κάνει κάθε λεπτος άνθρωπος ακόμα δεν το έχω συνηθίσει

Νοτη περιττο να σου πω οτι εχω κανει ολες τις συνταγες σου απο Ιταλια!Ημουν κ εγω στην Ιταλια πριν 20 χρονια..στην Φλωρεντια για 9 μηνες..!Ετρωγα σε μια τραττορια ολα τα αγαθα του Θεου!!Θεε μου αν ζουσα εγω στην Ιταλια Θα ειχα παρει τουλαχιστον 50 κιλα..!Εχουν τελεια κουζινα οι Ιταλοι!!Χαιρομαι πολυ που τα καταφερες καμαρι μου!Μπραβο σου!Μην χανεσαι!A presto tesoro!Baci

Μαριελλα έχει αλλάξει πολύ το ρεπερτόριο τελευταία! Παρακολούθησα μια ιδιωτική σχολή σεφ εδώ στην Ιταλία και έχω να σας γράψω ένα σωρό πράγματα! Δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο η πιστοποιημένο, μονό μια ιδιωτική σχολή που έκανε ένα πρόγραμμα 2 μηνών για ερασιτέχνες ωστόσο τελικά η γαστρονομία είναι επιστήμη! Και αυτό βοήθησε παρά πολύ και στη δίαιτα! Μόλις βρω χρόνο θα σας γράψω τρόπους να μαγειρεύουμε χωρίς καθόλου λαδί! Συνταγές με full πρότεινες και καθόλου λάδια με ελαχίστους υδατάνθρακες! Για την ώρα υποσχόμενε τα αγαπημένα μου:

Κοτόπουλο saffron
    Κοτόπουλο με σάλτσα βελουτέ πράσινης πιπεριάς
    Κοτόπουλο μανιτάρια και σάλτσα κρασιού
    Κοτόπουλο με φρουτα του βοσκού
    Πράσινο κοτόπουλο με κομμάτια ανανά
    Κοτόπουλο σάλτσα κάρυ

Και ένα σωρό αλλa!! Όλα χάρις ούτε μια σταγόνα λαδί και παiδια ειλικρινά όλα είναι να τρώει η μανά και του παιδιού να μη δίνει!!!
    Μόλις βρω χρόνο θα μπω να γράψω.

gourounitsa
    Guest
    notis se poles gynaikes aresoun oi megaloswmoi adres me liga kila parapano.emena den mou aresoun adres me lepto kormi ka8olou alla egw 8elw na eimai lepth

Junior Member
    Ta panta en sofia epoiisas! mexri kai ta gusta ton goinekon....

omorfi goyroynitsa se aftes ipologizo kai ego

gourounitsa
    Guest

Senior Member
    Notis
    καλως μας ξαναρθες!
    περιμενουμε και τις ελαφριες και νοστιμες συνταγες σου !!!

Μπραβο Νοτη!!Αντε αγαπη μου!Εχω βαρεθει να τρωω τα ιδια κ τα ιδια!!Περιμενω κ εγω!!

Junior Member
    σωστοοοος!!!thumbs up!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12