ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Αυτή η στιγμιαία αμφιβολία που διέκρινε στον τόνο της φωνής του ήταν σαν μαχαίρι που της ξέσκιζε τα σωθικά.Ένοιωσε ανασφαλής για τον εαυτό της.Θεέ μου πόσο έχω αλλάξει πια και δεν με αναγνώρισε αμέσως;Εγώ αν εξαιρέσεις το ηλίθιο κούρεμα του θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χίλιους.Τελικά έκανε την καρδιά της πέτρα δάγκωσε τα χείλη της για να μην κλάψει, στράφηκε προς το μέρος του και του είπε:

Senior Member
    "Αν αναρρωτιέσαι αν είμαι εγώ εκείνη,τότε πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να πούμε!"

Senior Member
    "Γίνεσαι σκληρή", είπε και κάτι άστραψε στο μάγουλό του...

αυτό που άστραψε ήταν ένα πίρσινγ πάνω κ αριστερά από τα χείλη κ κάτω κ δεξιά από την μύτη. "ο μοντιέ" αναφώνησε η δύστυχη κοπέλα!"αν είναι ποτέ δυνατόν"
    έκανε μεταβολή κ κατευθύνθηκε στην πιάτσα ντι σπάνια οπου σίγουρα θα είχε καλύτερη τύχη ανάμεσα στους καλοντυμένους στυλάτους ιταλούς. the end

Originally posted by Μαντάμ σου σου
    αυτό που άστραψε ήταν ένα πίρσινγ πάνω κ αριστερά από τα χείλη κ κάτω κ δεξιά από την μύτη. "ο μοντιέ" αναφώνησε η δύστυχη κοπέλα!"αν είναι ποτέ δυνατόν"
    έκανε μεταβολή κ κατευθύνθηκε στην πιάτσα ντι σπάνια οπου σίγουρα θα είχε καλύτερη τύχη ανάμεσα στους καλοντυμένους στυλάτους ιταλούς. the end
    Θεικό τέλος!! :thumbup:

Page 3 of 3 FirstFirst 123