Results 31 to 32 of 32
Thread: Σχέσεις...
-
29-08-2012, 13:17 #31
Καλημέρα σας!
Ως νέο μέλος εδώ και 5 (περίπου) λεπτά θα ήθελα τη συμβουλή σας για κάτι το οποίο με προβληματίζει, όχι τόσο για τώρα αλλά για το μέλλον. Είμαι σε μία σχέση η οποία ξεκίνησε μετά βαϊων και κλάδων και με διάθεση να μείνουμε μαζί "για το υπόλοιπο της ζωής μας". Ο σύντροφος μου ήταν ανέκαθεν ο τύπος που αγαπούσε τη γυμναστική και το σώμα του είναι (κυριολεκτικά) απίθανο! Εγώ, μια πιο (πολύ πιο) χαλαρή περίπτωση, με τις καμπύλες μου και πάντα αναλογία 1.68cm Yψος και 62-63kg Βάρος, αλλά χαλαρούλα σε μπρατσάκια-μπουτάκια και να μη με νοιάζει..ένιωθα καλά! Το θέμα είναι πως ο δικός μου θέλει να με βάλει στο τριπάκι να είμαι fit και σφιχτή (όχι για εκείνον, αλλά για μένα,λέει) γιατί μετά τα 40-45 θα αρχίσουν να "βλέπουν πάτωμα" όλα(!!!!). Εχω ξεκινήσει να κάνω ποδήλατο μέρα παρά μέρα, αλλά επειδή οι ώρες εργασίας και οι ώρες ζεύγους στο σπίτι είναι ΥΠΕΡπλήρεις, φτάνω σε σημεία να μην έχω κουράγιο για οτιδήποτε άλλο και η διάθεσή μου είναι αρκετά μεταβαλώμενη τον τελευταίο καιρό σε σημείο να αρπάζομαι πολύ εύκολα και να μένω μουγγή γιατί ίσως νιώθω "ελλειπής". Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο?? Σας έχει τύχει ποτέ??? (Ελπίζω ειλικρινά όχι!)
Συγνώμη που σας ζάλισα..
- 09-10-2012, 03:58 #32
Originally posted by DesKon
Καλημέρα σας!
Ως νέο μέλος εδώ και 5 (περίπου) λεπτά θα ήθελα τη συμβουλή σας για κάτι το οποίο με προβληματίζει, όχι τόσο για τώρα αλλά για το μέλλον. Είμαι σε μία σχέση η οποία ξεκίνησε μετά βαϊων και κλάδων και με διάθεση να μείνουμε μαζί "για το υπόλοιπο της ζωής μας". Ο σύντροφος μου ήταν ανέκαθεν ο τύπος που αγαπούσε τη γυμναστική και το σώμα του είναι (κυριολεκτικά) απίθανο! Εγώ, μια πιο (πολύ πιο) χαλαρή περίπτωση, με τις καμπύλες μου και πάντα αναλογία 1.68cm Yψος και 62-63kg Βάρος, αλλά χαλαρούλα σε μπρατσάκια-μπουτάκια και να μη με νοιάζει..ένιωθα καλά! Το θέμα είναι πως ο δικός μου θέλει να με βάλει στο τριπάκι να είμαι fit και σφιχτή (όχι για εκείνον, αλλά για μένα,λέει) γιατί μετά τα 40-45 θα αρχίσουν να "βλέπουν πάτωμα" όλα(!!!!). Εχω ξεκινήσει να κάνω ποδήλατο μέρα παρά μέρα, αλλά επειδή οι ώρες εργασίας και οι ώρες ζεύγους στο σπίτι είναι ΥΠΕΡπλήρεις, φτάνω σε σημεία να μην έχω κουράγιο για οτιδήποτε άλλο και η διάθεσή μου είναι αρκετά μεταβαλώμενη τον τελευταίο καιρό σε σημείο να αρπάζομαι πολύ εύκολα και να μένω μουγγή γιατί ίσως νιώθω "ελλειπής". Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο?? Σας έχει τύχει ποτέ??? (Ελπίζω ειλικρινά όχι!)
Συγνώμη που σας ζάλισα..
Γεια σου!!αν και έχει περάσει καιρός θα θελα να σου απαντήσω...Πρώτα απ όλα ΕΣΥ πρέπει να νιώσεις ότι θέλεις να κάνεις ποδήλατο ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Αν είσαι σχετικά ο.κ με το σώμα σου(εντάξει όλες οι γυναίκες γκρινιάζουμε για το σώμα μας καμιά δεν έχω ακούσει να ναι ικανοποιημένη) και θεωρείς ότι οι ώρες που αφιερώνεις στην άσκηση σου στερούν καλή διάθεση και χρόνο να κάνεις κάτι που θα σ αρεσε και θα σε χαλάρωνε, πραγματικά μήπως να τις μειώσεις? Η άσκηση είναι εξαιρετικό πράγμα και εγώ γενικώς ενθαρύνω άτομα να ασκούνται αλλά αν το θεωρείς αγγαρία και αν δεν ήταν ο σύντροφος σου δεν θα το κανες από μόνη σου τότε υπάρχει ένα μικρό θέμα...Θα σου πρότεινα για ένα μικρό διάστημα να το περιορίσεις(αν θες-για λίγο τονιζω-ακομη και να το κοψεις) να δεις πως θα είναι η διάθεση σου και η καθημερινότητα σου συγκριτικα με τώρα που αφιερώνεις χρόνο στην άσκηση. Αν εσύ περνάς καλύτερα και δεν φορτώνεσαι με άγχος όταν δεν κάνεις ποδήλατο, τότε θα ξέρεις τι να κάνεις και τι πρέπει να κουβεντιάσεις με το σύντροφο σου. Ορθώς σε ωθεί στην άσκηση, γιατί η άσκηση είναι πολύ καλή πάνω απ όλα ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Άλλα η διάθεση επηρεάζει την υγεία πάνω απ όλα και δεν αξίζει να στρεσαριζεσαι για μια πιο σφιχτή γάμπα-τουλάχιστον όχι για όσο δεν έχεις εσύ την επιθυμία να την αποκτήσεις. Ελπίζω να βοήθησα, μακιααααα!
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή