Results 16 to 30 of 32
Thread: Σχέσεις...
-
30-01-2008, 22:29 #16
ειπαμε αισιοδοξα ....αλλα εσυ αδελφε μου φερνεις δακρυα στα ματια ....σνιφφφφ (σε πειραζω)
ελα παιδια πολυ το σοβαρεβουμε το εργο η αγαπη ειναι χαρα κι οχι δυστηχια, δεν φταινε οι αλλοι για την ανικανοτητα μου να στο δοκω.οφειλω να τους απαλαξω απο την ενοχλητικη μου παρουσια που τη χαρακτηριζει η γκρινια και το ανικανοποιητο .(και το ανορθογραφο θα ελεγα αλλα αυτο ειναι ακινδυνο .)
μεγαλωνουμε κοριτσια ...θελει σοβαροτητα το εργο .
φιλακια
- 30-01-2008, 23:24 #17
καλα αμα το πηρα χαμπαρι εγω που ειμαι στα 24, τι να πει και κανενας αλλος με περισσοτερες εμπειριες στην ζωη του. :P
χαρα φυσικα ισχυει και αντιστροφα αυτο, οχι μονο για το ομορφο φυλο σας.
δεν οφειλεις να απαλαξεις κανεναν, οφειλεις να εχεις ανοιχτη καρδια σε μια σχεση και οχι να απομωνονεσαι... ακομα και σε μια φιλια που ο αλλος καθεται και σε ακουει. ειδικα οταν κανουμε ξανα τα ιδια λαθη ενω ο αλλος ειναι διπλα μας και μας στηριζει αυτο ειναι το χειροτερο κομματι. αυτο να αποφευγουμε...
08-02-2008, 17:19 #18
παιδια ειναι ωραια ολα αυτα που λετε, αλλα απο την στιγμη που δεν αισθανεσαι καλα με το σωμα σου, που εχεις αισθηματα ντροπης και θλιψης γιατι να μην τα εκφρασεις? και bliss εγω νιωθω οτι εχω δικαιωμα στα λαθη, και μπορω να τα κανω και χιλιες φορες αν μετα απο τοτε καταφερω να μαθω μεσα απο αυτα. Δεν θελω να ασχολουμαι με το τι θα πει ο αλλος, εχω αναγκη απο το να ειμαι εγω.......δλδ να βαρεθω, να απομονοθω, να χαρω, να λυπηθω, να κοινωνικοποιηθω κοκ. Αντιθετα, πιστευω οτι μπορεις να λαβεις υποψη σου και τις αναγκες του αλλου, σε μια σχεση, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξεις και να καταπιεσεις τον εαυτο σου για τον αλλο. Οταν δεν ειμαι καλα, δεν ειμαι καλα και αυτο θελω να βγαζω και θελω να παιρνω τον χρονο μου στην αλλαγη μου. Στο λεω αυτο γιατι ειχα μια φιλη που καθε φορα που περιεγραφα ενα περιστατικο που ενιωθα ενοχες ή ντροπη για το σωμα μου θυμωνε και μου ελεγε: "αμαν με το σωμα σου, νικη" .κατι που με εκνευριζε γιατι αυτη ημουν τοτε και ηταν πολυ φυσιολογικο να μιλησω γι αυτο καθως ειχα αρνητικη αυτοεικονα και ντρεπομουν μεχρι το επομενο τετραγωνο του σπιτιου μου να κυκλοφορησω! Οι φιλοι, για μενα, ειναι για να μας στηριζουν και στις δυσκολες και στις καλες στιγμες, οπως και εμεις εκεινους.
08-02-2008, 17:45 #19
αυτο που κραταμε ειναι να μαθαινουμε απο τα λαθη μας. εγω αναφερα πιο πανω την καλυτερη περιπτωση, να μην κανουμε το ιδιο λαθος 2 φορες. :)
τι σχεση να ειναι αυτη αμα καταπιεζεται καποιος σε αυτην, δεν χρειαζονται αλλαγες στην προσωπικοτητα κανενος. καταλαβαινω οτι χρειαζεσαι τον χρονο σου σε τετοιες φασεις αλλα πιστευω ειναι καλο να λες τι νοιωθεις στον συντροφο σου, να μην το χειριζεσαι μονη σου τετοιο θεμα. εξαλλου πανω απο ολα ειναι η ειλικρινεια σε μια σχεση. ποσο ασχημο θα σου φαινοταν ο φιλος σου να ειχε ενα προβλημα, να τον βασανιζε, μετα απο καιρο να το ελυνε και να το μαθαινες. δεν θα ενοιωθες λιγο μπιπ και να αναρωτιοσουν τι ρολο παιζεις τελικα?
για την φιλη σου που λες, σκεψου να το εχει ακουσει αυτο το θεμα τοσες φορες, να σου εχει προτεινει καποια λυση ενδεχομενως, να μην βλεπει προοδο και να αγανακτησει. η υπομονη του καθενος ειναι σχετικη παντα. η' μπορει να σου θυμωνε για να σου δειξει οτι δεν ειναι καν θεμα εν τελει και οτι εσυ το παρουσιαζες ως προβλημα.
αναφερεις "αυτη ειμουν τοτε". σημερα πως νοιωθεις?
βεβαιως ετσι ειναι η φιλια!
08-02-2008, 20:56 #20
και εγω πιστευω οτι θα πρεπει να συζητιουνται τετοια θεματα μεταξυ των φιλων. Οσο για την φιλη μου, υποθετω θα το ειχε ακουσει πολλες φορες γιατι ειχα πολλα χρονια εμμονη με το σωμα μου, αλλα εκεινη την περιοδο που μου το ειπε αυτο ημουν σε μια δυσκολη για εμενα φαση, εβγαινα εξω και ενιωθα το τερας του κοσμου, και το να παω μεχρι το κεντρο της αθηνας ηταν αθλος για εμενα και μια πολυ δυσκολη και επιπονη διαδικασια. και ηθελα πολυ οταν εκανα τετοιες εξορμησεις να τις εκφραζω στις φιλες μου, οχι για να μου πουν κατι (δεν περιμενα να αλλαξει κατι ετσι γρηγορα, χρειαζεται χρονος), αλλα για να το εκφρασω απο μεσα μου. και απο την στιγμη που εκανα ψυχοθεραπεια και προσπαθουσα, τουλαχιστον οσο πιστευα οτι μπορουσα, ειχα εκνευριστει. Τωρα, συνεχιζω ψυχοθεραπεια, φυσικα, αλλα ειμαι πολυ καλυτερα. Βγαινω, απολαμβανω τα ψωνια, προσπαθω να επικοινωνησω με ανθρωπους και μ'αρεσει να κυκλοφορω με τα μεσα μαζικης μεταφορας και να εκτιθεμαι σε αντιθεση με παλιοτερα που αγωνιζομουν να μπω σ'αυτα.
10-02-2008, 02:35 #21
χαιρομαι για σενα νικη! :)
10-02-2008, 09:46 #22gourounitsaGuestπρωτα αγαπαμε το σωμα μας και μετα μας αγαπανε οι αλλοι αν το 8ελουμε δηλαδι. :o
10-02-2008, 14:25 #23
σ' ευχαριστω bliss!
Το εχω ακουσει αυτο που λες Μαρια και δεν ξερω αν ισχυει.........δεν μου εχει τυχει για να σου πω, χιχι! Αυτο που πιστευω αυτη την στιγμη, ομως, ειναι οτι το συμπαν( (με την εννοια των ανθρωπων) και χωρις εμενα ή οπως κι αν ειμαι θα συνεχιζει να κινειται με την συγκεκριμενη τροχια του, και οτι το μονο που θα αλλαξει αλλαζοντας εγω ειναι ο δικος μου κοσμος, ο οποιος στην τελικη ειναι ο μονος που εχει σημασια και την μεγαλυτερη επιδραση στην ζωη μου.
28-06-2012, 07:03 #24
Ένα περίεργο πράγμα, τείνω προσωπικά να συνδέω την "τέλεια" μελλοντική σχέση με τον "τέλειο" μελλοντικό εαυτό μου.
Ασυνείδητα, στα πλαίσια της φαντασίας.
Πιο συγκεκριμένα,
Έχω κάνει κάποιες σχέσεις, και μετά το τέλος αυτών με πιάνω να σκέφτομαι:
"Ε, και τι έγινε; Εξάλλου ούτε εσύ έδινες ό,τι καλύτερο μπορούσες"
Σαν να καθησυχάζω το μυαλό μου, πως εφόσον δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένη με αυτό που είμαι,
δε μου αξίζει και μια πολύ καλή σχέση.
Ταυτίζοντας δε την επερχόμενη, ανανεωμένη εικόνα μου με διαφορετική συμπεριφορά, αυτοπεποίθηση και
τελικά με μια υπέροχη σχέση...!
Το περίεργο είναι πως το πράγμα δουλεύει, με ηρεμεί σε στιγμές ψυχοφθόρες.
Δε ξέρω, εντάσσεται άραγε στις φαντασιώσεις όλο αυτό; Σας έχει συμβεί;
28-06-2012, 22:29 #25
εγω εχω σχεση 3 μιση χρονια. οταν γνωρισα το αγορι μου ημουν μειον 25 κιλα..δεν μπορω να πω οτι ειχα ποτε προβλημα με τις σχεσεις μου , γιατι με οσους ημουν μαζι σημαινει πως τους αρεσα , για να κανουν το πρωτο βημα...και με το αγορι μου δεν εχω προβλημα σχετικα με τα κιλα μου , με στηριζει και με στηριζει και στο σλιβ που θα κανω..απλα αυτο που εχω συνηδητοποιησει ειναι πως , καποιες φορες εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση για τα κιλα μου , και καθε φορα που ενας πιο <ομορφος > και πιο < αδυνατος > με εχει φλερταρει , μου φαινεται καπως παραξενο και λεω καλα εμενα βρηκε να φλερταρει.? στραβος ειναι ? :P
01-07-2012, 01:41 #26
Originally posted by mariakriti
καθε φορα που ενας πιο <ομορφος > και πιο < αδυνατος > με εχει φλερταρει , μου φαινεται καπως παραξενο και λεω καλα εμενα βρηκε να φλερταρει.? στραβος ειναι ? :P
Τελικά, όσο σκληρή και αν είμαι με τον εαυτό μου...
η φωνούλα μέσα μου δεν παύει να μου λέει πως
η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν...
Αρνούμαι να πιστέψω πως ένας άνθρωπος αξίζει λιγότερα
στο φλερτ επειδή έχει παραπάνω κιλά...
Στο κάτω-κάτω η ομορφιά είναι υποκειμενική :)
02-07-2012, 00:09 #27
Ego ena pragma tha sas po..autopepithisi..imoun paxouli stin efivia mou otan omos den upirxan polles paxoules (efivi imoun px to 1986 imoun 15 xrono). panta eixa autopepithisi kai otan argotera eixa "agoria" panta eixa omorfa agoria..oles oi files mou aporousan pos to katafrerna auto ekei pou autes oi adunatoules den to kataferna..kai tis elege "autopepithisi" na exeis aera akoma kai an fovase :D eixa sxesi 12 xronia apo ta 27 mexri ta 39 mou kai o suntrofos mou me koitouse sta matia, otan gnoristikame mename se alli poli ma polu kontini kai otan erxotan stin poli pou emena elege "tora mporo na anapneuso giati zeis esu kai anapneeis se autin tin poli" otan xorisa epese sta podia mou . ta leo auta gia na katalavete pos ola exoun na kanoun me tin autopepithisi sas kai oxi me ta kila sas. giati eimai paxusarki (o proin mou den itan oute kan xontroulis kai itan kai omorfopaido) kai etoimazome tora gia gastriko bypass. Akoma kai an fovaste mesa sas na koitaksete kapoion na min to deiskete..esti tha mathete na exete aera..Aeras kai autopepithisi einai to A kai to Omega :D ligo meta pou xorisa efuga apo tin ellada kai irtha stin Ollandia na meino me enan an8ropo pou gnorisa tote (duo xronia prin) kai mou fanike sostos kai den epessa ekso. tolmisa . Tolmiste na kanete pragmata , tolmiste na agapisete ton eauto sas. perpatate me to kefali psila tous omous piso to stithos mprosta san na eiste oi omorfoteroi tou kosmou. peripiithite to prosopo sas kai ta mallia sas kai travate ekei tin prosoxi . min makigiareste san maimoudes ;) alla anadikste ti omorfo exete pano sas.. an eiste antres panta ksurismenoi kai mi fovaste na valete kai kamia kremoula sto prosopo kako den kanei ..oute kako einai na kanete manikiour na eiste peripoiimenoi ;)
mou aresi to topic . kai min nomizete pos kai ego den exo ta down mou. autin ti stigmi akoma vgaino apo melanxolia (kai ennoo melanxolia oxi "axxx simera den eimai kala exo melanxolia" giati alla problimata me katevalan ..(vale trapezes) ...exasa mia egumosini me ton kainourio mou suntrofo logo ta antidiavitika xapia pou eperna den iksera pos den prepei na ta pairno..etsi arxisa insoulini kai pira 35 kila...katevasa tin insoulini otan pira to ok apo to nosokomio gia tin epemvasi kai tora eimai 123. perimeno to tilefonima gia to pote tha ginei i epemvasi . tha sas leo loipon kai go ta nea gia to kata poso allazei i psuxologia mou :D
16-07-2012, 00:38 #28
Originally posted by Ninap
mou aresi to topic . kai min nomizete pos kai ego den exo ta down mou. autin ti stigmi akoma vgaino apo melanxolia (kai ennoo melanxolia oxi "axxx simera den eimai kala exo melanxolia" giati alla problimata me katevalan ..(vale trapezes) ...exasa mia egumosini me ton kainourio mou suntrofo logo ta antidiavitika xapia pou eperna den iksera pos den prepei na ta pairno..etsi arxisa insoulini kai pira 35 kila...katevasa tin insoulini otan pira to ok apo to nosokomio gia tin epemvasi kai tora eimai 123. perimeno to tilefonima gia to pote tha ginei i epemvasi . tha sas leo loipon kai go ta nea gia to kata poso allazei i psuxologia mou :D
16-07-2012, 01:45 #29
να φανταστειτε οτι δεν εχω και τα απιστευτα πολλα κιλα που δεν χανονται με τιποτα ας πουμε και απο προσωπο τουλαχιστον βλεπομαι αρκετα:duh: και ουτε και ιδιαιτερα κομπλεξ εχω με τα κιλα μου και μια χαρα αυτοπεποιθηση....αλλα και παλι , καλως η κακως εχω αναρωτηθει αρκετες φορες πως ενας τοσο ομορφος πχ με εχει φλερταρει. σε μια σχεση δεν παιζει ρολο μονο η εξωτερικη εμφανιση αλλα οταν δεν γνωριζεις μια κοπελα και θες να την φλερταρεις ενω δεν γνωριζεις τι ανθρωπος ειναι το πρωτο που θα σε τραβηξει σε αυτην ειναι η εξωτερικη εμφανιση. και επειδη στις μερες μας υπαρχει ακομα μεγαλος ρατσισμος στα παχυσαρκα ατομα και τα προτυπα που προσπαθουν να μας περασουν τα μμε ειναι ολα τα ανορεξικα μοντελα , εγω ακομα απορω καθε φορα πως φλερταρε εμενα πχ αυτος και οχι την αλλη που ειναι διπλα μου και ειναι 30 κιλα λιγοτερο...
16-07-2012, 02:05 #30
Αφιερωμένο σε όλες μας!
Καληνύχτα!
Christina Aguilera - Beautiful
http://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM
Mounjaro
21-06-2025, 14:20 in Παχυσαρκία