oi koumparoi to piran apofasi..........help!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Γεια σας παιδια ...........σημερα καταφερα να συνελθω απο την ναρκωση, τα ιδια και ο κουμπαρος. Ολα πηγαν μια χαρα, φτασαμε στο ΙΑΣΩ στις 7.20 και κατευθειαν πηγαμε στο δωματιο.......κατα τις 8.10 πηραν πρωτο τον Νικο......φυσικα ειχα τρελλαθει......αυπνος, ατσιγαρος, χωρις καφε....δηλαδη αστα να πανε.
    Κατα τις 10.40 ηρθε η ωρα μου....ρωταω κατω στο χειρουργειο τον κ.Κορδωνη πως πηγε ο Νικος μου λεει ολα μια χαρα.....του λεω αν κουραστηκε με τον Νικο, τον ρωταω αν το ΣΚ ξεκουραστηκε.......να ξερω με τι εχω να κανω!!!!!
    Καλα ωσπου να μου λυσει τις αποριες εφυγααααααααα!!!!!! αρε μαστουραααα...........αλλοι την χρυσοπληρωνουν εγω την ειχα σε αφθονια.
    Κατα τις 1 και..........δεν θυμαμαι κιολας με ανεβασαν στο δωματιο............χαρες πανηγυρια απο την γυναικαρα μου απο τα φιλαρακια μου που αφησαν τις δουλειες τους και ηρθαν να μας συμπαρασταθουν.
    Χθες κατα τις 1 πηραμε εξητιριο αλλα μολις εφτασα σπιτι οπου στεκομουνα κοιμομουνα σαν τραινο, βλεπετε το βραδυ στο ΙΑΣΩ μετα την επεμβαση δεν βολευομασταν στα "κρεβατακια", ασε που ποναγαμε αρκετα λογω των ραμματων φανταζομαι.
    Σημερα 2 μερα μετα τον "γαμο" σας ευχαριστω για την βοηθεια σας...........ειστε ολοι και ολες χρυσα παιδια και πραγματικα θα ηθελα καποια στιγμη να κανουμε μια eating disorders night!!!!
    Α ξεχασα να σας πω οτι ακομα πινουμε μικρες μικρες γουλιτσες χαμομηλι ή καμια σουπα (ανα μια ωρα οι γουλιτσες)......το μονο κακο ρε γαμωτο ειναι οτι εκανα εμετο πριν απο 2 ωρες και πονεσα φρικτα λογω των ραμματων.......αλλα anyway.

Junior Member
    Α ............τελευταια μετρηση βαρους την Κυριακη 11 ηταν ...........

Εγω στα 149 κιλα και ο
    Νικος 160 κιλα

αρα μετραμε αντιστροφα..................

Αντε...να ζήσετε βρε!!!!
    Ευχομαι γρήγορη αναρωση και ακόμα πιο γρηγορα αποτελεσματα!!!

Senior Member
    υπομονη κουμπαροι!
    το επικινδυνο περασε, σε λιγο θα περασει και το ζορικο, και μετα ολα θα ειναι καλυτερα

Page 2 of 2 FirstFirst 12