Results 1 to 2 of 2
Thread: Γειά σας!!
-
30-12-2006, 22:13 #1
Γειά σας!!
Ανακάλυψα τυχαία το site και μόλις είδα τι είναι έβαλα τα κλάματα.... Δεν ήξερα πόσοι άνθρωποι υποφέρουν όσο κι εγώ... Παρουσιάζω βουλιμικά συμπτώματα εδώ κι ένα μήνα περίπου, αν και πάσχω και από ανορεξία εδώ και 5 μήνες. Πλέον ζυγίζω 47 κιλά (με 1.78 ύψος) και ένιωθα τόσο αδύναμη που καταλάβαινα ότι κινδυνεύει η υγεία μου. Αποφάσισα λοιπόν να βάλω κάποια κιλά, αλλά μόλις αρχίσω να τρώω χάνω τον έλεγχο και δεν μπορώ να σταματήσω με τίποτα, με αποτέλεσμα στο τέλος να φουσκώνω τόσο πολύ ώστε να κάνω εμετό χωρίς να τον προκαλώ. Κι όταν καταφέρνω να μην κάνω εμετό, επανέρχεται αυτό που αποκαλώ "ο δαίμονας της ανορεξίας". Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και με βλέπω παχιά, νιώθω γελοία και άχρηστη, και περνάω βδομάδες τρώγοντας μόνο μαρούλια. Και μετά πάλι τα ίδια.... Δεν αντέχω πια να σκέφτομαι μόνο τι θα φάω και τι δεν θα φάω. Έχω κλειστεί στον εαυτό μου, δεν βγαίνω έξω είτε γιατί νιώθω ότι θα σωριαστώ από την πείνα είτε γιατί έχω φάει τόσο πολύ που δεν μπορώ να κουνηθώ.
Το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι μου συμβαίνει. Ήμουν πάντα αδύνατη, αλλά τώρα φοράω μόνο φαρδιά ρούχα για να μην δει κανείς πόσο βάρος έχω χάσει. Ίσως απλά να περιμένω να δω αν θα το παρατηρήσει κανείς, κι αν ναι, αν θα ανησυχήσει καθόλου για μένα.
- 30-12-2006, 23:50 #2
ειρηνη καλησπερα, καλωσηρθες και καλη χρονια..
δεν μας ειπες την ηλικια σου
το καλο ειναι οτι συνειδητοποιεις το προβλημα σου, και θαθελες να κανεις κατι, μιας και σκεφτηκες να παχυνεις, ασχετως που σου εχει βγει σε βουλιμια...
το κακο ειναι, οτι οπως ξερεις ειναι μια πολυ επικινδυνη για την υγεια κατασταση που αν δεν αντιμετωπιστει αποτελεσματικα, μονο σε π[ροβληματα οδηγει...εισαι ηδη πολυ λιγα κιλα , μια ςκαι εισαι και αρκετα ψηλη κοπελα..
δεν ειναι περιεργο που δεν καταφερες να λυσεις μονη σου το προβλημα της ανορεξιας που σε ταλαιπωρει, ουτε δειχνει καποια δικη σου ανικανοτητα, μιας και ειναι κατι το ιδιαιτερα δυσκολο..
το περιεργο θα ηταν να τα καταφερνες...
σκεφτηκες ομως να απευθυνθεις καπου για βοηθεια? δεν ειναι κακο ξερεις να ζηταμε βοηθεια οταν βρισκομαστε σε αδιεξοδο...
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία