ΒΟΥΛΙΜΙΑ-ΕΡΩΤΑΣ-ΣΕΞ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    Senior Member
    παντως αυτο οντως πρεπει να ισχυει...το αγχος ειναι τροχοπεδη , δεν το συζητω...οταν κανεις το οτιδηποτε (οχι μονο στο σεξ) το μυαλο πρεπει να ειναι στραμμενο στο "εργο" που αναλαμβανει εκεινη την στιγμη..εγω σε τετοιες ωρες(που δεν εχω κανει ακομα και τιποτα sos δηλαδη) συνεχεια σκεφτομαι το σωμα μου..οτι θα ηταν ολα ροδινα αν ημουν αδυνατη..αλλα δεν ειναι ετσι..το συζητουσα τχαια εχθες με την αδερφη μου..εκεινη την ωρα επικοινωνουν μονο τα σωματα...σαν να μην υπαρχει οραση...απλα αισθηση..και η ευχαριστηση αν χωνεψουμε αυτο ερχεται απο μονη της!.

Senior Member
    Το άγχος είναι καταστροφικό για το σεξ - δε μπορείς να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς με τίποτα. Μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να αυτοσυγκεντρώνεται στην πράξη (!!), ενώ παλιότερα γινόταν τελείως φυσικά χωρίς τη συνειδητή αυτοσυγκέντρωση.

Senior Member
    Να σαι καλά ρε Μυρτώ που έθιξες το θέμα! Συνήθως ντρέπομαι να το παραδέχομαι αυτό και όταν το συζητάμε με τις φίλες μου αισθάνομαι λίγο σαν ούφο... Και όλες μου λένε "χαλάρωσε" κτλ., αλλά ακόμα κι όταν χαλαρώνω και το απολαμβάνω, την τελευταία στιγμή που πάει... να γίνει κάτι, εγώ σταματάω! Κουφό;;;

Όσο γι' αυτό που είπα ότι μικρή έκανα βλακείες, εννοούσα ότι έκανα πράγματα χωρίς συναίσθημα, από ανασφάλεια. Για παράδειγμα, είχα την πρώτη μου εμπειρία σχετικά μικρή για να κάνω επίδειξη στους φίλους μου που δεν το είχαν κάνει ακόμα... Τώρα βέβαια τα έχω μετανιώσει όλα αυτά, που κατά πάσα πιθανότητα είναι και η αιτία αυτού που μου συμβαίνει τώρα.

Δηλαδή, αφού συνήθισα να κάνω σεξ μόνο και μόνο για να το κάνω, είναι φυσικό να μην μπορώ να το απολαύσω...ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;

Senior Member
    Smoke08 πολλες απο εμας(κι εγω μεσα) εχουμε κανει τις ιδιες μαλακιες ,γιατι;;;Γιατι ετσι....χωρις λογο,λιγο η ανωριμοτητα των προηγουμενων χρονων,λιγο οι "καλες παρεες" ,λιγο απο ολα τελοσπαντων.Εως ερθει η στιγμη του κορεσμου και πεις στον εαυτο σου, οπως εσυ τωρα,και τι εκανα;Μονο μαλακιες.......Δες ομως ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ '"ΛΑΘΗ" σαν εφοδια για παραπερα.ΚΑΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΗ.ΓΙΑΤΙ SEX+ΚΑΨΟΥΡΑ=ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ!!!!!!!!!!!!! !!!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ,ΜΟΝΟ ΟΙ "ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΕΝΟΙ" ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!!!!!!
    ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ,SORRY.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Senior Member
    τα λαθη μας ειναι συνοδοιποροι στην ζωη μας και κανονικα πρεπει να χαιρομαστε για αυτα!..να επικροτουμε το εαυτο μας που τα εκανε..γιατι χωρις αυτα δεν θα αναγνωριζαμε την ουσια του σωστου!..εισαι τελεια σμοκε...με τα λαθη σου ή και χωρις τα λαθη σου εισαι ΤΕΛΕΙΑ!..απο ολες τις αποψεις!..φιλακια!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, είστε οι μόνες στις οποίες μπορώ να μιλήσω για τα πάντα χωρίς να αισθάνομαι σαν χαζή...

Senior Member
    ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ....ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ(ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ)ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ!!!!!!!ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΧΑΖΗ ΕΣΥ ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΛΗΘΙΟΙ !!!!!!!!!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ SOUPER ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλα δεν ειμαστε σοθπερ ολες!?!?

smoke08 μην το ανχωνεσαι καθολου ουτε τα παρελθον ουτε το παρον!!
    Οσο για το παρελθον παει περασε ,και δεν ηταν και τιποτα τρομερο.Σε κεινη την ηλικια ειναι και φυσιολογικο μην σου πω!!
    Οσο για το παρον.Ισως ησουν και ελαφρως ατυχη με τους συντροφους που ειχες.
    Ναι παιζει πολη σημαντικο ρολο που εχεις το μυαλο σου εκεινη την ωρα ,αλλα εαν εχεις διπλα σου εναν σουπερ ουαου γαματο συντροφο ,που ξερει που παν και τα δυο και τα τρια και τα τεσσερα τοτε θελεις δεν θελεις δεν μπορεις να σκεφτεσαι κατι αλλο η δεν μπορεις να σκεφτεσαι γενικως!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!

Κακα τα ψεματα κοριτσια λιγο η αλλαγη ρολων ,λιγο ο κοσμος σημερα οπως εγινε ,λιγο και εμεις οι γυναικες που θα ειμαστε η δεν θα ειμαστε καθολου ,''ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...'' .

Σοφη εγραψες παλι!!!Συμφωνω και επαυξανω .
    Και η δικες μου εμπειριες λιγο πολυ αναλογες με ολλονων,κουραση κοριτσια ,πολυ κουραση σας λεω,μια αγγαρεια ολη η ιστορια ,να περιμενεις την εκπληξη και οι περισσοτεροι να παριστανουν τα κοκορακια λες και βρισκοταν στο κοτετσι!!!
    Μεχρι που γνωρισα τον αντρα μου και αποφασισα οτι στη σωστη επιλογη συντροφου θα παιζει βασικο ρολο εαν ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ''.
    Και ετσι παντρευτηκα!!

Α!!!Τωρα που το θυμηθηκα!!Αυτο που εχουν την απαιτηση να κανεις τα τρελλα που θελουν και αυτοι να παριστανουν την παπια οταν ερχεται η σειρα τους???Τι σας λεει και αυτο??
    Ευτυχως παρελθον!!

Κοριτσια μην κολλονεται να ζηταται και να του δειχνεται τι θελεται.Καμια φορα (εως πολυ συχνα)δεν τους κοβει τι πρεπει να κανουν γιατην συντροφο τους ,ειναι και λιγο κακομαθημενοι ως παιδια .........τι ψαχνετε......πρεπει να το παλευεται το πραγμα....!!!!!

Ωραιοτατα καταστηματα πουλουν ωραιοτατα ειδη σε ολα τα σχηματα χρωματα μεγεθη και σε οτι τιμες θελεται ,και χωρις να υποχρεωνεσαι και σε κανεναν....!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    dexa Μαζί σου!!! Θεά!!! Έγραψες πάλι!!!!!

Senior Member
    Μαρινακι εισαι θεα,αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!Αυτό θα πει συνειδοτοποιημενη γυναικα που ξερει τι θελει και ξερει και να το ζηταει,αυτο ειδικα.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η DEXA ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ........ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!
    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ .......ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ SEXY ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!

Senior Member
    Εγώ πάλι ζητάω αυτό που θέλω και τις περισσότερες φορές απολαμβάνω το σεξ, αλλά ποτέ δεν φτάνω στην κορύφωση... Ακόμα κι αν δεν έχω άγχος, ακόμα κι αν δεν ντρέπομαι, δεν μπορώ να φτάσω σ' αυτό το σημείο. Δεν ξέρω, νομίζω ότι είναι ψυχολογικό...

Senior Member
    σιγουρα ειναι ψυχολογικο...οσο και να νομιζεις οτι αφηνεσαι, δεν αφηνεσαι οσο πρεπει ωστε να το ευχαριστηθεις!..οταν το ξεπερασουμε ολως διολου ολο αυτο θα τα καταφερουμε σε ολους τους τομεις της ζωης μας..και σε αυτον!

Senior Member
    Υπομονη κοριτσια!!
    Και ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!

Μυρτω μηπως βρε φιλη μου ελαφρως να πειραματιζοσουν λιγακι?
    Και αυτος ο δικος σου....!!!!Ντιπ δεν τον κοβει βρε μανα μου!!
    Και αφου δεν μπορεις να πεις μηπως να το εδειχνες??
    Ολες οι λυσεις καλοδεχουμενες!!

smoke08 εσυ παλι βρε κουκλα μου θα σου ελεγα εκεινη την στιγμη να το φανταστεις λιγο το πραγμα!!Πες οτι εισαι καπου αλλου και ισως με καποιον αλλο πιο φοβεριστικο...!!!
    Που ξερεις ?Στο κρεβατι ολα επιτρεπονται αρκει να συμφωνουν και οι πεντε!!Ετσι λενε!!

ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    Originally posted by dexa
    .............................. Στο κρεβατι ολα επιτρεπονται αρκει να συμφωνουν και οι πεντε!!Ετσι λενε!!

ΦΙΛΙΑ!!
    χα χα χα χα χα χα χα χα

Member
    ΜΜΜ λοιπον η dexa το χει παρει πανω της το θεμα σαν θηλυκος ασκιτης νομιζω οτι της ταιριαζει γαντι ο ρολος και περιμενω το manual συντομα απο τις εκδοσεις eating disorders
    dexa φερνω τον αντιλογο για να ενισχυσω το εργο σου ....κι αν δε φταιει η smoke απλα ο άλλος εχει γρηγορη εκσμερματιση ? (ειδες πως σε φτιαχνω ετσι ....τι ειπα τωρα ... εξπερματιση .....ουαου )για απαντα .... φιλια πολλα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast