ΒΟΥΛΙΜΙΑ-ΕΡΩΤΑΣ-ΣΕΞ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Senior Member
    Όχι παιδιά, ίσα ίσα, μπορεί να συνεχίζει για ώρες... Το θέμα είναι πως όταν πια έχουμε εξαντληθεί και εγώ δεν έχω δει... αστράκια, τότε του λέω εγώ να σταματήσουμε...

Πάντως συμφωνώ με τη free. Νομίζω ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους και όταν ξεπεράσω τελείως το διατροφικό πρόβλημα θα έρθει κι αυτό. Γιατί είναι κι αυτό μέρος του κόμπλεξ και της ανασφάλειας. Και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν αφήνομαι τελείως. Δεν ανησυχώ για την εμφάνιση, ποτέ δεν είχα πρόβλημα να κυκλοφορώ γυμνή μπροστά στο εκάστοτε αγόρι μου, αλλά γενικά με απασχολεί πολύ η εικόνα που έχει για μένα. Και, ενώ το αγόρι με το οποίο είμαι τώρα φροντίζει πάντα να μου κάνει κομπλιμέντα και να με κάνει να νιώθω όμορφα, εγώ φοβάμαι πως αν αφεθώ, μπορεί να χάσω τον έλεγχο και να φανώ... γελοία!

Τελικά είναι όλα θέμα ελέγχου... Στο φαγητό, στο σεξ, σε όλα... Αυτός ο έλεγχος είναι που μας στερεί τη χαρά.

Member
    ΚΟΡΙΤΣια μου ....κι εχω ειχα καποτε το ιδιο προβλημα της ανεπαρκης -ους εκμερματισης αλλα καταλαβα με τον καιρο οτι ηταν προβλημα γενικοτερο......θελω να πω του χαζου ******ου.οταν εισαι με αυτον που γουσταρεις κανεις τα παντα για να τη βρεις . πχ αυνανιζεσαι μονη σου(χωρις να σκεφτεσαι εκεινη την ωρα πως φεναισε )και τον περιμενεις .
    οσα κιλα κι αν ημουν οταν γουσταρα να τη βρω με τον συγκεκριμενο κανεισσ δεν με σταματαγε. θελω να πω οτι εαν πρεπει να γαμηθουμε καλα ,καλυτερα ειναι να ,μη σκεφτομαστε το αυριο .μπορει αυτο να εχει και μια θλιψη. και τι εγεινε? κοριτσαρες μου?

Senior Member
    Βρε κοπελιες...!!!!!

smoke08 αυτος ειναι οστοχος ,στο κρεβατι να χανουμε τον ελενχο και να ξεφευγουμε ελαφρως!!
    Δεν προκειται να φανεις γελοια σε διαβεβαιω!!Ισα ισα που θα τον αφησεις με το στομα ανοιχτο ...εχε ενα γλιφιτζουρι προχειρο!!!

Μυρτο μην το θεωρεις καθολου παραξενο οτι μεχρι τωρα σου ετυχαν οι ατυχησασας!!!
    Δεν εχεις κανενα προβλημα εσυ καλη μου!!Απλα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τον ΑΝΤΡΑ που ξερει τι του γινεται ,και τουτουνου και εσενα!!!
    Ειναι ζορια τα πραγματα κοριτσια!!Οσο παει μειωνονται αισθητα!!!Αυτο τωρα το ...θεμα ελενχου...τι το θ΄λες βρε μανα μου???Δεν ταιριαζει στο θεμα η εννοια ελενχος!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Originally posted by dexa
    Ωραιοτατα καταστηματα πουλουν ωραιοτατα ειδη σε ολα τα σχηματα χρωματα μεγεθη και σε οτι τιμες θελεται ,και χωρις να υποχρεωνεσαι και σε κανεναν....!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!
    ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε και ολα... καμια σχεση το ενα που λες με το real!

Originally posted by ΧΑΡΑ
    ΚΟΡΙΤΣια μου ....κι εχω ειχα καποτε το ιδιο προβλημα της ανεπαρκης -ους εκμερματισης αλλα καταλαβα με τον καιρο οτι ηταν προβλημα γενικοτερο......θελω να πω του χαζου ******ου.οταν εισαι με αυτον που γουσταρεις κανεις τα παντα για να τη βρεις . πχ αυνανιζεσαι μονη σου(χωρις να σκεφτεσαι εκεινη την ωρα πως φεναισε )και τον περιμενεις .
    οσα κιλα κι αν ημουν οταν γουσταρα να τη βρω με τον συγκεκριμενο κανεισσ δεν με σταματαγε. θελω να πω οτι εαν πρεπει να γαμηθουμε καλα ,καλυτερα ειναι να ,μη σκεφτομαστε το αυριο .μπορει αυτο να εχει και μια θλιψη. και τι εγεινε? κοριτσαρες μου?
    εχεις απολυτο δικιο και επικροτω την αποψη σου! ενας κακος παρτενερ που τυχαινει ομως, δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξει την ιδεα σας για το σεξ η' να σας πτοησει. οταν εισαι σε μια σχεση και υπαρχει αμοιβαια επικοινωνια, ολα επιτρεπονται χωρις αναστολες. δειχνεις στον ανθρωπο σου πως του ανηκεις και οτι θελεις να ζησετε κορυφαια συναισθηματα. δεν βλεπω καμια ντροπη σε αυτο.

gourounitsa
    Guest
    εγω παντος με τα 84 κιλα μου ντρεπομαι φοβερα να αφησω τον εαυτο μου ελευ8ερο.ακομα και οταν ειμουν αδυνατη πριν 4 χρονια που ειμουν 59-63 με υψος σχεδον 1.70 ντρεπομουν φπβερα να στα8ω γυμνη μρποστα στον αντρα μου.τωρα ομως αν αδυνατησω δεν 8α με χαλαει τπτ.οπως με γεννησε η μανα μου 8α στεκομε μπροστα στον συντροφο μου.αντε να δουμε.παντοσ ειστε ολοι πολυ ηλικρινοις και πονεμενοι και συμπα8εστατοι εδω μεσα.:)

Senior Member
    ε οχι και ντροπες στον ανθρωπο σου... :)
    το σεξ δεν θελει ταμπου αλλιως δεν το χαιρεσαι...

παιδια ο ανθρωπος σου ονομαζεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ειναι ο ανθρωπος σου, γιατι τον νιωθεις γιατι εχετε μια αμοιβαια επικοινωνια και κατανοηση.Σε επελεξε γιατι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και κατ'εμενα οχι τοσο για τον εξωτερικο σου κοσμο ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤ'ΕΜΕΝΑ(!!) ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ!οποτε κοριτσια μου ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ζηστε τον ΕΡΩΤΑ-ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ-ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤ
    'ΕΣΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Senior Member
    Originally posted by HEART
    οποτε κοριτσια μου
    γκουχ γκουχ...

SORRY............... KAI AGORIA!(OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΧΙ,ΧΙ)

gourounitsa
    Guest
    εγω παντος κ 60 κιλα να ειμαι 8α ντρεπομαι γυμνη σε οποιοδηποτε αντρα αλλα οχι οτι δεν 8α ξερω κ που παν τα 4 η να μην το απολαυσω το σεξ.απλα π.χ ντρεπομαι να σηκο8ω ορ8ια γυμνη να παω στην τουαλετα εκεινη την ωρα .αυτα!

Senior Member
    τι παραξενιες και αυτες. το σεξ δεν το ντρεπεσαι σαν πραξη αλλα να σηκωθεις να πας στην τουαλετα σε πιανουν αναστολες? χιχιχι. μαρια, μαρακι, μαριω!

gourounitsa
    Guest
    ναι ειδες??χιχι χοχο

γουρουνιτσα (μουνιτσα) σου εχω τη λυση
    λυση νο 1 επιλεγουμε ωρες βραδυνες .κλεινουμε διακριτικα τα φωτα απομακρινουμε επιπλα που μπορει να σκονταψουμε παρατεινουμε μπροστα τα χερια μας και ψαχνουμε στα τυφλα τη τουαλετα( χαχαχαχχα.)
    λύσηνο 2 κανουμε αυτοσυγκεντρωση με επιφωνυματα οπως οοοομ οοομ οοομ συγκεντρονομαστε και κραταμε τα τσισα μας μεχρι την άλλη μέρα οπου ο σύντροφος θα εχει φύγει για τη δουλια .....τοτε.... τρεχουμε ολοταχώς προσέχοντας πάλι να μη σκοντάψουμε σε κάποιο έπιπλο .....(χιχιχιχαχα)
    μη με παρεξηγησεις εχω καλη διαθεση και σε πειραζω
    φιλια πολλα

gourounitsa
    Guest
    ixixixi μια χαρα τα λες.

Senior Member
    λυση νο3. δενεις τα ματια του,ταχα μου ταχα μου,για να συνεχισετε αλλα την κανεις τρεχοντας για το μπανιο! προσοχη μην σφουγγαρισεις εκεινη την μερα και γλυστραει για να μην κανεις κανενα σπαγγατο....

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast