Results 61 to 69 of 69
Thread: ΒΟΥΛΙΜΙΑ-ΕΡΩΤΑΣ-ΣΕΞ
-
13-04-2008, 14:34 #61
Επαναφέρω το θέμα ρωτώντας αν έχετε ερωτική - σεξουαλική διάθεση και τις ημέρες που δεν έχετε βουλιμικά.Νιώθετε ικανοί ακόμα και την περίοδο που είστε <<καλά>> ή ακόμα και σε διατροφικά στερητική περίοδο;
- 13-04-2008, 15:29 #62
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ
ΠΧ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 77 ΚΙΛΑ ΑΠΟ 83 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΝΕΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ;;;;;
13-04-2008, 15:42 #63
Μπα δε θα στη φέρει.Θα τη βρει έξω! :) :) Αστειεύομαι!
Ναι αλλά το θέμα είναι πως όταν είσαι σε κάπως <<στερητική>> περίοδο οι ορμόνες δεν είναι και σε έξαρση.Πάλι δε νιώθεις καλά,δεν έχεις πολλή ενέργεια κτλ...
13-04-2008, 15:58 #64
ΟΥΤΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΝΩΟΥΜΕ!!!!!!
ΑΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΘΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
14-04-2008, 09:14 #65
Καλα για τις ημερες των βουλιμικων δεν το συζηταω οτι δεν υπαρχει καμια διαθεση για ερωτικη συνευρεση..εδω δεν εχω διαθεση να βγω απ το σπιτι για να μην δω και να μη με δουν ανθρωποι ποσο μαλλον να βρεθω σε τοσο ιδιαιτερες επαφες!Οσον αφορα την στερητικη περιοδο,διαθεση υπαρχει,προσωπικα μιλαω παντα,αλλα οι ανασφαλειες μου για το σωμα μου ειναι τοσες που πολυ δυσκολα αφηνομαι..Αφηστε δε που αντιμετωπιζω και ενα αλλο θεμα που θα ηθελα να συζητησουμε,αν και ψιλοντρεπομαι, αλλα απο την αλλη αν δεν το πω σε σας που θα το πω?Βρε παιδια την κρισιμη στιγμη του οργασμου δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να την ζησει και κατ επεκταση αποτρεπω τον συντροφο μου να συνεχισει οταν νιωσω οτι πλησιαζει η στιγμη..(ειχα 2 ολοκληρωμενες σχεσεις στη ζωη μου και δεν εχω ποτε βιωσει οργασμο).Θα μου πειτε που κολλαει αυτο με την βουλιμια..Κολλαει γιατι ο ψυχιατρος μου θεωρει οτι δεν θελω να χανω τον ελεγχο οπως συμβαινει με το φαγητο..Βεβαια δεν το εχουμε αναλυσει ακομα ιδιαιτερως αλλα θελω να ρωτησω αν κανεις απο εσας αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα...
14-04-2008, 09:33 #66
ΕΕΕ,Εγω ειμαι παλι..Οταν εγραψα το παραπανω μηνυμα δεν ειχα διαβασει τη προηγουμενη σελιδα με τα μηνυματα σας..και απ οτι βλεπω το εχετε αναλυσει το θεμα μου..Τελοσπαντων οποιος θελει να προσθεσει κατι ειναι υπερκαλοδεχουμενο!
04-05-2008, 11:10 #67
γιατι φοβασαι και δεν εμπιστευεσαι ,δεν αφηνεσαι οπως λεει και ο ψυχιατρος σου ,αν και πιστευω οτι θελεις να χασεις τον ελενχο αλλα φοβασαι .... συμβαινει στα κοριτσια αυτο αλλα με τον χρονο ξεπερνιεται .χρειαζεται ομως να αφεθεις γιατι οσο συγκατησε οσο καλος και να ειναι ο συντροφος ,το αποτελεσμα δεν ερχεται .να προσποιησαι δεν ειναι καλο ουτε για σενα ουτε και για αυτον.Καλα αρχισα και τις συμβουλες στα σεξουαλικα καλα εχω ξεφυγει εντελος μου φαινεται
04-05-2008, 13:19 #68
δικιο εχεις Αλεξ μου και ειναι αληθεια οτι θελω να χασω τον ελεγχο αλλα παντα κατι με συγκρατει στο τελος..θα το ξεπερασω ομως και αυτο πιστευω που θα παει??ισως ειναι και θεμα χρονου...δεν εχεις ξεφυγει απλα εισαι μεσα σ ολα...καλο ειναι αυτο....!
04-05-2008, 15:50 #69
kassi κοιτα τα U2U σου.πανω δεξια διπλα στο αποσυνδεση .το chat δεν ειναι κανεις ¨(
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση