Results 16 to 17 of 17
Thread: new year's resolutions
-
06-01-2007, 01:57 #16
συμφωνω με τον /την Οσιρις..
το θεμα δεν ειναι να απαρνηθεις τις φιλοδοξιες σου και ουτε ειναι απαραιτητο για να τα πας καλα...
το θεμα ειναι να αποδεχτεις τον εαυτο σου και τα ορια του, χωρις να τον κατακρινεις γι αυτα...
ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ.
λες :"Όμως εγώ δ θέλω να γίνω ένα "μέτριο" άτομο, αισθάνομαι πως μπορώ να καταφέρω πολλά πράγματα, αλλά θα είμαι ένα τίποτα χωρίς τις φιλοδοξίες μου! "
μα δεν εχεις αξια επειδη εχεις φιλοδοξιες.... το ακριβως αντιθετο συμβαινει...εχεις φιλοδοξιες γιατι εισαι ενα αξιολογο ατομο και θα ησουν το ιδιο αξιολογη και χωρις τις φιλοδοξιες σου...
πολυ θεμιτες ειναι οι φιλοδοξιες σου, αλλα αν νοιωθεις 'ενα τιποτε " χωρις αυτες, φοβαμαι οτι στην πραγματικοτητα νοιωθεις ηδη μετριοτητα κατα βαθος κι απο αυτο προσπαθεις να απαλλαγεις με την προσηλωση σου με καθε κοστος, στις φιλοδοξιες...
αυτο το "με καθε κοστος" ειναι το προβλημα και οχι οι ιδιες οι φιλοδοξιες...
" η θα πετυχω η θα παραιτηθω"
" η κανενα κιλο, η 200"
" η ολο το ψυγειο, η τιποτε"
- 09-01-2007, 10:33 #17
Καλή ( και όχι βουλιμική ) χρονιά και από μένα...
Πέρασαν και τα Χριστούγεννα βρίσκοντας με σχετικώς καλύτερα και με αναζωπυρωμένη την ελπίδα για ...new year' s resolution...
Όρισμένα από τα σωματικά μου συμπτώματα έχουν υποχωρήσει αισθητά, δίνοντας μου μια δυνατή ένεση αυτοπεποίθησης και ελπίδας για το μέλλον...Βέβαια δε ξεγελιέμαι,το έργο το έχω ξαναζήσει.Ο φαύλος κύκλος κάπου στη γωνία με περιμένει αλλά προσπαθώντας να δουλέψω και στο <<εγκεφαλικό>> κομμάτι της διαταραχής κάτι θα καταφέρω...
Σίγουρα δε σκέφτομαι πως είναι ακόμα μία αποτυχήμενη προσπάθεια.Δε θέλω ν' αυθυποβληθώ έτσι...Ας συνεχίσω και ότι γίνει.Πόσο χειρότερα, απ'όσο έχω νιώσει, μπορεί να αισθανθώ άλλωστε; :) :)
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία