πιο χαλια ειναι αδυνατο να γινει
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

πιο χαλια ειναι αδυνατο να γινει

ειμαι ενας αν8ρωπος που ο 8εος του τα χε προσφερει ολα εμφανιση αξιοπροσεχτη μυαλο αποδεδειγμενα above "normal" χρημα(των γονιων μου οχι δικο μου αλλα στην ελλαδα ζουμε οποτε..και δικο μου)
    κι ομως
    ΜΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ
    ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑ8Ε ΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
    ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ..
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΠΕΙΡΟ ΘΥΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΜΟΝΟ ΠΟΝΑΕΙ.ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΠΟΝΟΣ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ,ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ?ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Μ Η Ν ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ.
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΔΕ ΘΕΛΩ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

Junior Member
    K omws milhses , shmera, edw, graptws...

ekanes to prwto bhma...mhn apefthinesai se kapoion..apla grapse

H ypokrisia! ena oplo gia na mhn diksei thn adynamia...

Den se krinw apla katalabainw...

filika...

se katalavaino apoluta
    de mporeis na dianoitheis poso
    makari naxa luseis kai sumvoules omos den exo
    me kourasasn ta logia
    to ergo den to xo apla ksanadei,protagonisto kiolas
    kai eimai skata ithopoios...

Junior Member
    Μυρτω μου,μου εστειλεσ u2u?ιατι μου δειχνει νεεα μνμ αλλα δεν μπορ να τα ανοιξω.

Junior Member
    osyris kai me esena to idio symbainei se peripwsi poy mou exeis steilei kai esy..

Junior Member
    Nope rouroukas..den esteila :)

Originally posted by απόλυτη_παράνοια
    ειμαι ενας αν8ρωπος που ο 8εος του τα χε προσφερει ολα εμφανιση αξιοπροσεχτη μυαλο αποδεδειγμενα above "normal" χρημα(των γονιων μου οχι δικο μου αλλα στην ελλαδα ζουμε οποτε..και δικο μου)
    κι ομως
    ΜΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ
    ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑ8Ε ΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
    ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ..
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΠΕΙΡΟ ΘΥΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΜΟΝΟ ΠΟΝΑΕΙ.ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΠΟΝΟΣ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ,ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ?ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Μ Η Ν ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ.
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΔΕ ΘΕΛΩ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
    να ήξερες μόνο πόσα χρόνια υποκρίνομαι εγώ....υποκρίνομαι τη δυνατή, την ευδιάθετη, τη χαμογελαστή, τη χαρούμενη....τον φυσιολογικό άνθρωπο. Και κρύβω τον πόνο, το θυμό, τον εκνευρισμό.....τις σικολάτες και τις τυρόπιτες μέσα στην τσάντα μου για να μπορέσω να κρυφτώ κάπου και να ξεσπάσω. Εμένα σίγουρα μου αξίζει το όσκαρ. Και το δυσάρστο είναι ότι όταν κάπου κάπου το κόβω και προσπάθώ να συμπεριφερθώ σα φυσιολογικός άνθρωπος τότε , αν είναι δυνατόν, κάτι μου λείπει.....
    Θέλει δύναμη; θέλει κουράγιο; θέλει σίγουρα αυτοπεποίθηση, πίστη στον εαυτό μας και νομίζω ότι αυτό λείπει από όλους εμάς. Ψάξε μέσα σου και βρες τη δύναμη που έχεις κάπου κρυμμένη. Να ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η δύναμη μέσα σου. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να είσαι βουλιμικός για χρόνια και να το κρύβεις, και να στέκεσαι όρθιος και ακμαίος

Senior Member
    απόλυτη_παράνοια,
    καλώς ήλθες στο eatingdisorders.gr

όπως λέει και ο Osyris,
    να που βρέθηκες σήμερα εδώ και μοιράζεσαι μαζί μας την αδυναμία σου να μοιραστείς, την αγωνία σου, τον πόνο σου, την απόγνωση σου.
    Μοιάζει να είναι σαν ένα πρώτο βήμα αυτό. Μικρό ή μεγάλο, δεν ξέρω και δεν θα θελα να το αξιολογήσω.
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι, για ότι χρειαστείς, είμαστε στη διάθεση σου.

ΥΓ1. Γλυκειά χρονιά σε όλους!
    ΥΓ2. Θερμή παράκληση, μην χρησιμοποείται greeklish. Είναι δυσανάγνωστα και καθιστούν άχρηστη την αναζήτηση θεμάτων στο φόρουμ από τους επισκέπτες/μέλη.

Junior Member
    Να ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η δύναμη μέσα σου. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να είσαι βουλιμικός για χρόνια και να το κρύβεις, και να στέκεσαι όρθιος και ακμαίος
    Το ίδιο πιστεύω και γω. Αυτή την εσωτερική δύναμη την έχουμε όλοι μας... το μόνο που μας χρειάζεται είναι να αντιστρέψουμε το πού τη στέλνουμε τόσο καιρό και να τη στρέψουμε προς τη σωστή κατεύθυνση... να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και όχι να αυτοκαταστρεφόμαστε έτσι...
    Και δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια υποκρισίας δε θα αλλάξει η κατάσταση από τη μια στιγμή στην άλλη...θέλει χρόνο και υπομονή. Και κυρίως να μην παραιτηθούμε από την προσπάθεια να αλλάξουμε...να μην αποδεχτούμε ότι έτσι θα είναι η υπόλοιπη ζωή μας αλλά να το παλέψουμε.